Lej Et Lig Biludlejning Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Lejede en varevogn XL i forbindelse med flytning. Den var stor og gammel, og for mig svær at køre, men vi fik alle hans møbler og ting ind i den på én gang. Nem aflevering af varevognen senere på dage... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg kontaktesde lej et lig for at høre angående leje af en bil. Efter samtalen modtager jeg uopfordret, og uden samtykke hertil, en reklame SMS med "Bedøm din samtale". Det gør jeg så her. 1 stj... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA! De kunne desværre ikke finde nøglen til flyttebilen, da vi stod der ude og skulle bruge den. Og man kan ej heller få sit depositum tilbage… Hele familien står nu i københavn i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lej et lig har nu lejet os en bil igennem deres mini leasing løsning og jeg har kun 3 ting af sige. Pålidelig. Gode priser. Faktisk kundeservice. AAA+ Et fuldstændig fantastisk samme... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Biludlejning i København og Århus. Hos os får du billig biludlejning, da vi benytter brugte biludlejningsbiler. Vi tilbyder biludlejning til flytning eller lignende. Vi har også personbiler inden for biludlejning. Der er prisgaranti på al biludlejning.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

256 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Udfordringer med overførelse depositum

Oplevelse ved leje af varevogn, udlevering m.v. var fin.
Men "lej et lig" har en pæn udfordring med at tilbagebetale depositum. (jf, flere negative anmeldelser herom).
Jeg måtte rykke flere gange via mails (som Aarhus afdelingen ikke svarer på) og via kundeservice.
Kun da en engageret medarbejder (Victor), tog fat, skete der noget, og mit depositum er nu indbetalt.
Kommer ikke til at leje bil igen hos "lej et lig". Har tidligere brugt Avis, som har styr på tingene og fint kan matche prisen, Omvendt ville jeg prøve noget nyt.

11 listopada 2021

Rødovre afdeling - Super oplevelse

Jeg har netop lejet et "lig" stor varevogn. Det var nemt via web. Da jeg afhentede var vejledning og modtagelse meget venlig. Jeg afleverede bilen om aften og smed nøglerne i boksen som aftalt.
Alt spillede max. Jeg fik endda fuld depositum retur selvom det står skrevet at det koster 25 kroner i gebyr.
RIGTIG GOD STIL!

10 listopada 2021

Livsfarlige biler I udlejer

Min kæreste og jeg har lejet jeres store vogn i forbindelse med flytning fra jeres afdeling i Rødovre tidligere i dag. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har oplevet så ringe service, og jeg har ellers prøvet lidt af hvert. Vi opdager her til aften at der er hul i taget på bilen, så vores stofsofa og andre møbler er blevet våde pga. regnen. Derudover virker kontrolpanelet i bilen ikke, så hvis noget i bilen ikke fungerer korrekt, så kan man ikke se det. Derudover kunne jeg se på jeres parkeringsplads at flere af jeres biler har fået smadret lygterne. Vi lejer ALDRIG NOGENSINDE fra jer igen - hold kæft jeg håber myndighederne snart lukker jeres livsfarlige biks, men ja der er vel en grund til jeres navn.

29 września 2021

Flot kundeservice af Pernille

Flot kundeservice af Pernille, Østerbro i en situation, hvor jeg ikke skulle bruge bilen alligevel trods bestilling. Andre gange, hvor jeg har lejet i samme afdeling har det også fungeret upåklageligt. Hurtig udlevering og afregning ved aflevering. Trods navnet har bilerne klaret det, de skulle -en flytning fra a til b.

10 września 2021
Oceniono na 2 z 5

Aflysning med 2 dages varsel - Amager

Vi har lejet to biler gennem sidste 1,5 uge.

Med første bil gik det fint - dog har de ikke overholdt de 4 bankdage som lovet for tilbagebetaling af depositum (vi skulle spørge efter dem).
Anden bil har de aflyst med 2 dages varsel.

Godt råd: Jeg vil overveje hvor kritisk behovet er for bilen inden jeg lejer hos dem.

9 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg har lejet en bil fra Amager…

Jeg har lejet en bil fra Amager afdeling, bilen havde en fejl jeg får hurtig tilbudt en anden bil. jeg kan dog ikke nå at være i Amager indenfor åbningstid da jeg bor i Odense. Får adressen og koden til hvor den nye bil holder og aflevere den gamle. SUPER SERVICE

9 września 2021

Lejede en bil i et døgn

Lejede en bil i et døgn. Bilen så ud som forventet :-), men kørte virkelig godt. god service og hurtige til at svare på mails. kommer til at bruge dem igen

6 września 2021

Jeg vil give 5 stjerner

Jeg vil give 5 stjerner.

Jeg kommer kl 9 ved deres filial på Østerbro, hvor det tager mig cirka 5 minutter at få afleveret nøgle. Der er en god fleksibilitet hos dem, så det er muligt at aflevere vognen samme dag efter kontor åbningstider (fed detalje). Dog oplevelse og kan anbefales.

6 sierpnia 2021

Betaler ikke depositum tilbage

Den lejede bil virkede rigtig fint som den skulle, men de betalte ikke depositum tilbage som aftalt. Det tog næsten to uger at få tilbage, efter at jeg havde skrevet til dem og ringet 2 gange.

11 czerwca 2021

Ingen af dørene virker

Ingen af dørene virker. Og så siger de man ventet 4 dage med og depositum tilbage. Man ringer på dagen og de ER overført straks blir der oplyst??? Nu det fredag , 3 dage minimum skal der så ventes mere for og få sine penge retur, som aftalt ..service, smart og svarer tilbage , snakker til en som om man er idiot.
0 stjerner. Fredag d.28 maj.

28 maja 2021

Sikke en oplevelse

Sikke en oplevelse - for livet måske. Vi lejede en stor kassevogn. Vi aner ikke hvad mærket var - det fremgik ikke af bilen. Det var nok blæst væk eller slidt væk.

Bilen startede hver 3. Gang hvis vi var heldige :-D og benzindækslet blafrede i vinden mens vi kørte. Døren ved passagersædet kunne ikke lukkes ordentligt, men hey - ventilation er godt.

Man får hvad man betaler for :-D

13 marca 2021
Oceniono na 3 z 5

Ærgerlig bil, men god service

Bilen ville desværre ikke starte midt på dagen, og vi måtte derfor lade den stå. Der var desværre ikke flere biler at sende ud, og vi måtte derfor finde et alternativ selv.

Servicen herudover var til gengæld rigtig god, og jeg fik alle mine penge tilbage. Kommer nok tilbage i fremtiden, hvis det bliver aktuelt.

5 marca 2021

Livsfarlige biler, og fusk - Aarhus V

Fusk, fusk, fusk.
Dette var ved deres afdeling i Aarhus V.
Lejede en stor flyttebil (med ekstra højt tag,) men fik en normal størrelse.
Udover det var bilen mekanisk i stykker + livsfarlig.
Gearkasse virkede knap nok.
4 gear virkede slet ikke. Man skulle starte i 2. gear, da 1 gear var for farligt at bruge. Jeg prøvede 2 gange at bilen røg i bakgear, da jeg ville i 1. Dette burde per design ikke være muligt, så der er fusket med noget.
På vej retur have speederen sat sig fast flere gange, at jeg til sidst måtte efterlade bilen.
Der gik 10-15 minutter før "vagt" telefonen blev besvaret. Jeg fik at vide at jeg måtte selv finde hjem, men at jeg fik lejen til halvpris.
Depositum skulle være modtaget efter 4 dage, der gik knap 2 uger (+ en mail + 1 opkald). Jeg kan se på trustpilot at jeg ikke er den eneste med det problem.

Jeg fik aldrig halvdelen af lejen refunderet, trods aftale men intet kan bevises da det var pr telefon.

Udover dette var bilerne ikke rengjort. Der lå blandt andet gamle servietter og aske.
Jeg blev selv nød til at afspritte bilen, som er en meget vigtig ting lige PT og håbede stærkt på at Lejetlig tog corona seriøst.

Det er sidste gang jeg bruger lejetlig. Livsfarlige køretøjer.

9 lutego 2021

Stor anbefaling!

Vi havde en rigtig god oplevelse med Lej Et Lig, der hjalp vores lille filmproduktion med en fed aftale, der gjorde det både nemmere, billigere og sjovere at producere vores lille projekt. Alt i alt en rigtig god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra!

3 lutego 2021

Genialt koncept

Genialt koncept til store flytninger indenfor kort distance. Låsen virkede ikke, skydedøren på bilen heller ikke, men den kunne køre, den var forsvarlig, og den kunne åbnes bagfra, hvilket var som det skulle være. Det er jo et lig man lejer til en fornuftig pris.

1 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale lej et lig på det kraftigste. Jeg har oplevet super service, de overholder alle aftaler og strækker sig virkelig langt for at yde den bedste service.

30 października 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej