Jeg har gitt Lego-sett og lysene deres fra LeLightGo til barnebarna mine i årevis. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve en selv som et temposkifte fra puslespill! Jeg er så veldig glad for at jeg... Zobacz więcej
Under al kritik Utrolig lang leveringstid, fik besked om at de havde modtaget min ordre 3 dage efter afgivelse, 4 dage senere kom denne. Kære kunde Klik her for at få flere oplysninger om statu... Zobacz więcej
Jeg elsker Lego! Ligesom min søn på 7 år gør. Det er det eneste han ønsker sig til jul og fødselsdage. Så det er godt nok ikke særlig smart når der i to kæmpe starwars set mangler afgørende brikker, d... Zobacz więcej
Produktet Lego er der intet galt med. Desværre har Lego valgt at samarbejde med Postnord. Det gør leveringen ekstra langsom. Jeg bestilte d 14/4 og kunne afhente pakken i posten d 26/4. Både ved Lego... Zobacz więcej
- Sklep z zabawkami
- również w kategorii:
- Sklep z zabawkami dla dzieci
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
A comprehensive list of all LEGO toys including EXO-FORCE, MINDSTORMS, LEGO Duplo, BIONICLE, Knights Kingdom, CLIKITS, LEGO TECHNIC, LEGO Racers and many, many more.
Aastvej 1, 7190, Billund
- www.lego.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Tilbehør og klodser
Bestilling af legoklodser, når man har smidt dem væk eller støvsuger har taget dem.
Ud af 35 dele, var alle udsolgt, tænker det betyder de ikke laver dem mere. Men alligevel 0 ud af 35 tilfældige klodser ?
Alt lego er mellem 1-3 år gammelt Det er store sæt vi snakker om ca 17 sæt. ??? elves, friends, disney,
Hilsen David Trebbien
Preorder and have to wait longer than…
Preorder and have to wait longer than in the shops...
No more ordering from lego shop
Very disapointing
Sødeste kundeservice
Jeres telefon kundeservice, måske Elisabeth ( tror jeg det var) er simpelthen så super sød, var man lidt små irriteret over et problem på hjemmesiden bliver man lynhurtigt i godt humør efter en snak med hende (der med et trylleslag fikser problemet) og bare er så positiv i sin kommunikation! Alletiders oplevelse! Nu glæder jeg mig til min ordre kommer så jeg kan bygge mere Lego! Fantastisk hobby at opdage som 31 årig!
Tak! Og god dag til jer alle!
Kan klart anbefales
Har købt flere gange hos LEGO. Der er hurtig levering på lagervarer og elsker når der er en gratis gave med i købet. Der skal nok komme mange flere ordre fra mig i fremtiden.
Meget stor ros her fra.
Må sige jeg er nok ikke den store lego køber i forhold til da jeg var barn. Men her på de sidste par år har jeg dog alligevel fået bestilt lidt dele hist og her. Og må sige at venligheden og respekten er helt ud over mine forventninger. Mange af de mails jeg får er Oka auto mails men Servicen er noget jeg mener utroligt mange firmaer kunne lære noget af. Og selv dele som jeg tænkte jeg nok ikke kunne få. kunne fåes. Lego og deres team. Skal have mega stort Toms up her fra.
Har ikke oplevet andet en topklasse…
Har ikke oplevet andet en topklasse imødekommenhed og super kundeservice, når jeg har været i kontakt. Burde nok kun give 4 stjerner, fordi de bruger Postnord, der igen og igen smider ting væk og har nul kundeservice - meget dårligt match med et kvalitetsstandarder som Lego.
Øv. Annulleret køb.
Uden at kontakte mig eller på nogen måde oplyse mig om hvorfor annullerer de min ordre og frigører pengene på min konto. Og selv efter henvendelse til deres kundeservice er der intet svar.
Min ordre er nu annulleret og jeg får ikke mit Lego som aftalt.
Jeg handler derfor ikke på lego.dk igen. Næste gang blir det hos bilka. Der er alt mit andet lego købt og det plejer at fungere ganske godt.
Øv...
Jeg er stor lego-fan, men det digitale har aldrig været deres stærke side. Deres apps er som regel middelmåde, hvis ikke decideret dårlige og deres hjemmeside er altid uoverskuelig og rodet (men flot). Deres service er til gengæld i top ligesom deres legetøj.
Lækre produkter og hurtig levering
Lækre produkter og hurtig levering, og bonus at der var en ekstra gave med
FREM-RAGENDE SERVICE
FREM-RAGENDE SERVICE
Vi tabte en LEGO-Ninjago robot hvorefter ledet til det ene ben knækkede. Jeg skrev, i den forbindelse, til LEGO support. LEGO responderede hurtigt og fremsendte en ny klods uden beregning. Det er super service. Tak for det LEGO.
Behandl jeres arbejdere og miljøet ordentligt.
Vi har leget med Lego siden vi var børn og har elsket det. Vi har lært meget af det - især Lego med robotelementer som Mastermind. En af os er faktisk Robot-ingeniør i dag. Som voksen har jeg dog for nylig købt Træhuset og har set, hvor meget ekstra plastik-indpakning, der er og har for nylig læst om, hvordan jeres arbejdere ikke behandles ordentligt. Jeg kan ikke med god samvittighed fortsætte med at købe jeres produkter, når jeg ved, at de ikke følger mine sociale og miljømæssige værdier. Jeg vil gerne købe mere Lego, men det kræver, at jeg ser, at Lego tager sig godt af sine folk og miljøet.
Service af højeste karakter!
var desværre så uheldig at der manglede en del i min Lego Defender, men det er ikke noget problem, man går bare ind på deres side skriver modellen ind og de sender delen man mangler uden omkostninger! det kalder jeg suveræn service!!
Fantastisk service i Lego butikken på…
Fantastisk service i Lego butikken på Strøget.
Smilende medarbejder og virkelig top professionel betjening!
Der mangler tit klodser i deres sæt
Der mangler tit klodser i deres sæt, eller der er forkerte klodser i stedet. Man kan ikke ringe til dem. Deres hjemmeside virker aldrig.
Men jeg Elsker at bygge Lego...
Super service. Fik ved et uheld ødelagt en instruktion. Ny blev sendt uden omkostning.
Bliv ved med den gode service
Rigtig dårlig service, de lægger på hele tiden ;(
:( :/
Den unge dame sagde at hun ville omstille os. Så ventede vi i 2 min.
Ville havde nogle spørgsmål som de gerne ville svare på.
Da vi så bliver stillet om til den rette afdeling, så lagde de bare på!!!!!!!
kan ikke anbefale dem til nogen somhelst, skulle fyres
En ung stillede os videre og så lagde…
En ung stillede os videre og så lagde de bare på
Fantastisk Service!
Fantastisk Service!
Skrev til kundeservice og fik en besked under 24 timer senere, at de beklagede meget over, at min søn havde fået et defekt stykke lego og sendte uden beregning en ny 😊
Langsom ekspedtion og forvirret…
Langsom ekspedtion og forvirret telefonist