De havde lige hvad jeg skulle bruge og det var hurtigt klar til afhentning ved deres lager. Super smart, og jeg er meget tilfreds.
Supergod service. Bestilte til afhentning og der gik under 1 time, så var der mail om at varerne var klar. Selvom selve butikken/lageret ligger lidt gemt, så var der en god beskrivelse med ordrekvitte... Zobacz więcej
Nemt at bestille, hurtig levering og en enormt imødekommende kundeservice ved reklamation. Købte noget modellervoks hvor 2 af bøtterne var tørre og skrev igår eftermiddags. Allerede idag var der svar... Zobacz więcej
Jeg er utrolig imponeret over udvalget. De har et bredt sortiment af legetøj, der ikke bare underholder, men også stimulerer barnets udvikling på en sjov og engagerende måde. Hvert produkt er tyde... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Kvalitet, design, kreativitet og gode legemuligheder er alfa og omega. I Legebutikken.dk elsker vi legetøj, og vi har en holdning til at legetøjet skal være fri for phtalater og andre skadelige stoffer og dermed sunde at lege med. Legetøjet skal også udvikle børnenes kreativitet, motoriske evner og stimulere deres sanser. Det lever alle vores mærker op til. I Legebutikken.dk finder du legetøj, møbler og interiør, som vi med god samvittighed ville give vores egne børn.
Industrivej 1, 7120, Vejle, Dania
- legebutikken@legebutikken.dk
- www.legebutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen på billedet var ikke den samme
Varen på billedet var ikke den samme, som blev leveret.

Odpowiedź od Legebutikken.dk
Bestilte en vare og afhentede dagen…
Bestilte en vare og afhentede dagen efter
Hurtig behandling og sødt personale :-)
Fantastisk service og mulighed for at hente pakkerne blot få timer efter åbningstid den følgende dag (bestilte om aftenen).
Legebutikken.dk havde tilmed skrevet nummer på de forskellige pakker og matchet det til med fakturaen - tusind tak for fin service :-)
God service, besked da udsolgt vare igen kom i webshoppen
Hurtig levering rimelige priser
Hurtig levering rimelige priser.
Handler gerne her igen
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Fremragende produkt.
Super hurtig levering og fine varer
Super hurtig levering og fine varer, der lever op til forventningen.
Ikke sidste gang jeg handler hos Legebutikken.
Super hurtig levering :-)
Fin og hurtig levering.
Hurtig levering og produktet lever op…
Hurtig levering og produktet lever op til mine forventninger.
Alt virker perfekt!😊
Meget hurtige at klargøre varerne :o)
Super hurtig levering
Super hurtig levering, så ja, jeg anbefaler gerne Legebutikken til mine venner.
God oplevelse
God oplevelse - glemte at tilvælge gavepapir ved online bestilling da jeg ringede op efterfølgende blev det blot noteret og pakken ankom fint pakken ind.
Nem og overskuelig hjemmeside og…
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtigt levering👍😊
Masser af varer og ekstra fine gaver i…
Masser af varer og ekstra fine gaver i pakken
Sjovt,pædagogisk og lidt anderledes…
Sjovt,pædagogisk og lidt anderledes legetøj.
Og ok priser, gratis indpakning og hurtig levering.
Fint,hurtig levering.