Enormt nöjd och tacksam med den hjälp jag fick av Casandra Christiansen från Lawline. Otroligt kunnig, professionell, lösningsorienterad, engagerad och omtänksamt anpassat, fick jag den bästa och mest... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skickade bifogade fil via express (1499kr) som de inte kunde oppna fick samtal att kunde kontakta deras jurist(timme) talade med honom 15-20 minuter som gav inte någon riktig svar De sade at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fick hjälp av Anton Berlin med ett (för oss) komplext ärende med kommunen och upplevde att vi fick tydlig information om vad proceduren brukar vara, bra sätt att bemöta kommunen samt vad som faktiskt... Zobacz więcej
Lawline lyssnade och formulerade en helt korrekt bild av verkligheten. Tack för att ni översatte min berättelse till kanslisvenska och i och med det hjälpte mig och min fru med adoption av hennes d... Zobacz więcej
Juridiska tjänster
Kungsgatan 8, 11143, Stockholm, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Betalade för expresstjänst och fick också svaret inom tre dagar. Svaret var mycket uttömmande och professionellt.

Odpowiedź od Lawline
Jag tog kontakt med två juristbyråer (varav Lawline var en av utav dessa) för rådgivning av avtal. Jag hade 30 min telefonsamtal samt granskning av avtal omfattande EN paragraf samt ett standard mall på formulerat äktenskapsförord omfattande 2-3 meningar. Det var enligt mig och den andra byrån ganska straight forward. När fakturan landade fick jag dock en smärre chock. Lawline fakturade 3h för detta arbete jämfört med den andra byrån som fakturerade för 30 min telefon samt några minuter granskning av avtal. Helt galen skillnad!!! Jag hade förväntat mig att den andra mer välkända byrån skulle vara dyrare men det visade sig vara helt tvärtom och en STOR skillnad. Jag känner mig extremt lurad!! När jag dessutom tog kontakt med Lawline när deras faktura dessutom saknade specificering gick de med på att dra ner arbetet med ca 0,5h vilket gör mig ännu mer misstänksamt över hur de arbetar och debiterar sina kunder. Jag skulle aldrig rekommendera Lawline när det finns massor av byråer man kan vända sig till, som både är mer kompetenta och rättvisa i sina debiteringar.

Odpowiedź od Lawline
Jag skrev en relativt enkel fråga, men någon månad senare har de har bedömt den som alldeles för komplicerad att svara på, och vill ha 995kr för att utreda frågan. Nu förstår jag hur de tjänar pengar.

Odpowiedź od Lawline
Mitt ärende behandlades av ARN som rekommenderade att Lawline skulle återbetala en alldeles för hög fakturerad summa till mig. Svaret från VD blev att de anser inte att ARN har gjort en korrekt bedömning i frågan.
Lawlines måste betala mitt 995kr tillbaka.
Jag skrivit tydligt med villkoren till betalning.
Jag vill ni ringa alfakassan sätt press so ska jag känner stark och har möjlighet får mina ersättning.
Då sa ni ingår inte jag har önskat.
Då ska ni betalar tillbaka. Ni har inte utfört åtgärda.
Jag har inte begärt ni ska svara mig i tre dagar.
Jag vet mer än ni har skrivit.
Det ni missförstånd vad jag betalar för
Därför betala tillbaka

Odpowiedź od Lawline
Jag använde Lawline för ett projekt att stycka en tomt. Jag uppskattade hjälpen och betalade fakturan. Tyvärr fick vi nej på vår ansökan och skickade då över utfallet till Lawline för att de skulle få feedback. Då får jag en ny faktura av dem för det? Perfekt partner, eller? Ville bara varna för dem
Björn
Jag har kontaktat er om fakturan som ni skickade efter att jag var snäll och gav er feeback och ni krävde att jag skulle betala den. Så min rekommendation är att undvika Lawline

Odpowiedź od Lawline
Fullständigt värdelöst. Jag hade en immigrationsfråga som behövde besvaras snabbt så jag betalade för 3-dagars service. Svaret kom i tid men den som svarade hade inte läst mer än de tre första raderna av lagtexten och missade totalt vad problemet var. När jag försöker påtala problemet blir jag totalt ignorerad. Jag fick aldrig nån halvtimmes telefontid heller. Jag tänker anmäla de här skrupellösa skojarna till ARN.

Odpowiedź od Lawline
Extremt kompetenta och snabba med svar de gånger jag använt mig av deras gratistjänst.
Kass service.
Betalade för svar inom 3 dagar, efter 6 arbetsdagar får jag ett epostmeddelande som säger att de inte haft "möjlighet att besvar min fråga".
Jag får då själv fråga efter pengarna tillbaka vilket jag inte fått än men antar att de kommar snart iaf.
"Garanterat svar inom 3 dagar"... ett skämt. Fick ju inte riktigt det jag betalade för så att säga.
Betala inte det här företaget, gå någon annanstans!
----
Svar på svar från Lawline:
Tar det 6 dagar att ta reda på att ni inte hinner inom 3 dagar? Måste va ett skämt, väldigt respektlöst. Stå upp för att ni gjorde bort er, kompesera dom som ni lurat och fixa så att det inte händer igen. Alla gör misstag, skillnaden är vad man gör efteråt. Som jag har förstått det är inte det här första gången det händer. Ni är ju advokater, ni borde veta att man inte ska lova för mycket.

Odpowiedź od Lawline
Helt värdelösa, betalt för expresstjänst svar inom 24 tim. Gått 5 dagar och dom har inte hört av sig. Omöjliga att få tag på är dom med.
Mitt ärende var inte tillräckligt för att gå vidare med. Jag fick igen in-
betalat belopp utan att ens behöva fråga! Det kändes väldigt bra och
man blir glad över företag som har en sådan kundkänsla! Kan rekom-
menderas!!
Generöst med frågor i databas som fått svar. Men frågande inför att betalning med kort inte kunde göras utan personnummer, och dessutom på en sida som inte är säker/krypterad krävs detta. Ger lite amatörstatus. Dessutom telefonnummer som gick till röstbrevlåda - på telefontid.
Lawline lovar att hjälpa till gratis i tvister. Det är inte sant. De lämnar inget svar. I stället väntar de på att man ska betala för deras tjänster.