Meget nemt at bestille og ekstrem hurtig levering samt information derom. Eneste minus var at DAO pakkepost lagde pakken udenfor min dør uden at ringe på, og andre ville dermed have haft mulighed f... Zobacz więcej
Lavpris-Teste.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
I was pleasantly surprised with how quickly I received the test. It was the fastest delivery I ever experience. Lavpris-teste.dk - Perfectly fitting name . I was searching on the intern... Zobacz więcej
Fuldstændig fantastisk oplevelse med deres service. Jeg skrev til dem et år efter et køb om at apparatet ikke rigtig virkede længere. Efter kort tid fik jeg en mail om at de ville sende et nyt apparat... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Lavpris-Teste.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Kigkurren 8D, 2300, København S, Dania
- +45 70 200 128
- info@lavpris-teste.dk
- www.lavpris-teste.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Har ikke fået svar
Har ikke kunne få mit svar så synes ikke det fungere

Odpowiedź od Lavpris-Teste.dk
Hurtigt og effektivt!
Til trods for, at vi p.t. har bopæl i Zimbabwe, må jeg erkende, at jeg er imponeret over, hvor hurtigt jeg modtog forsendelsen (inden for 5 dage). Jeg har endnu ikke taget produktet i brug, men har 2 gange tidligere været fuldt ud tilfreds med lavpris-teste.dk's produkter og anbefalet det flere i min omgangskreds.
Alt i orden
Nem hjemmeside, hurtig levering og produktet lever op til beskrivelse.. Vil benytte side igen.
Super nemt og bestille
Super nemt at bestille på deres hjemmeside og hurtig levring..
Super hele vejen!
Jeg har købt ægløsningstests og graviditetstests igennem lavpris-teste.dk. Leveringen er ekstrem hurtig, og har kun været tilfreds med forløbet!
BILLIGT, nemt, hurtigt, god service :)
Den hurtigste levering jeg har oplevet og så er det nemt og billigt :)
Hurra graviditetstesten viste positiv med det samme
Super køb og hurtig levering. Testen kunne vise at jeg var gravid allerede efter 3 uger;)
Hurtigt og anonymt
Blev fortalt om denne side af en veninde og hvor er jeg dog glad for det.
Det er nemt at finde rundt på siden og priserne er yderst tilfredsstillende.
Der er en utrolig hurtig levering og varerne leveres i en aldeles anonym pakning, hvilket er prisværdigt.
Yderst hurtig levering, og varer helt som de skal være!
Jeg modtog mine varer allerede dagen efter jeg havde bestilt dem. Meget nem og overskuelig side, som jeg har tænkt mig at benytte igen:)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.