Otroligt bra service! När jag beställde fel vara så uppmärksammade Låskompaniet detta och skickade email om jag var medveten om att produkterna inte var kompatibla. Jag fick löpande stöd med mi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag fick bra hjälp när jag ringde till er och fick bra förklaring hur det fungerar med Assa låskolvar och nycklar till dessa.
Snabb hantering av min beställning som båda ggr jag beställt har behandlats omgående och jag har kunnat hämta ut dagen efter hos postombud. Produkterna jag köpte var bättre än förväntat så nu kommer k... Zobacz więcej
Otroligt nöjd. Kontaktade lokal låsfirma då en av våra 5 låscylindrar till vårt hus gått sönder. Skulle kosta +2000 kr att göra en kopia och ta flera veckor att få det gjort. Kollade nätet och fann de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Låskompaniet.se är Sveriges ledande lågprisbutik på nätet. Vi har ett brett utbud av lås-, beslag-, och säkerhetsprodukter Låsprodukter. Butiken lanserades under våren 2007 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande lås- och säkerhetsbutikerna på nätet. I vårt sortiment finns närmare 1500 artiklar och fler tillkommer så gott som varje vecka. Låskompaniet.se drivs av bolaget Örebro Säkerhetscenter AB och har sitt säte på Adolfsbergsvägen 4 i Örebro..
Låskompaniet, din säkerhetsbutik på nätet
Napisane przez firmę
- Störst på lås och beslagning.
- Rätt priser, stort laqger och snabba leveranser!
Dane kontaktowe
Adolfsbergsvägen 4, 702 27, Örebro, Szwecja
- 019-7652030
- info@laskompaniet.se
- www.laskompaniet.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Snabb leverans och trevliga
Snabb leverans, när jag ringde och frågade saker om det jag beställde, var dom väldigt trevliga och hjälpsamma.
Snabbt och bra
Gick snabbt o var lätt att beställa.
Snabbt och prisvärt
Enkelt att beställa och materialet…
Enkelt att beställa och materialet leverterades i tid
Den produkten jag ville köpa fanns och…
Den produkten jag ville köpa fanns och jag fick hem den snabbt och smidigt.
Toppen+++++
Lätt att hitta produkten på hemsidan…
Lätt att hitta produkten på hemsidan och bra lev.tid
Jag hittade det jag sökte efter
Jag hittade det jag sökte efter, snabb leverans också.
Bra!
Snabb leverans.