1. Kosmetyki
  2. Hurtownia produktów pielęgnacyjnych

Napisane przez firmę

Lash Bar Pro - Leverandør af professionelle skønhedsprodukter & tilbehør indenfor Eyelash Extensions, Lash Lifts, Brow Lamination/Brow lift. Vi fører det Koreanske Brand BL Lashes, det Danske Brand Aspire by Lash Bar & Refectocil, samt samarbejder med Glamcor fra USA. LASH BAR var first mover i Danmark indenfor vippe/bryn branchen. Etableret i 2012, først som high-end niche salon i Kbh K., dernæst åbnede Lash Bar Academy (Skandinaviens største uddannelsessted indenfor vipper & bryn, med +2000 elever). Idag er Lash Bar Pro 100% dedikeret til produktudvikling og B2B salg/e-commerce. Lash Bar Pro står bag Brandet ‘Aspire by Lash Bar’, som producerer højkvalitets Eyelash Extensions, accessories + et innovativt & 100% vegansk Lash Lift system, der produceres i Tyskland, (helt fri for stærk perm kemi, og accepteret af Grøn Salons høje krav om kemi & miljø). Derudover tilbyder vi uddannelse til vippetekniker og brow stylist via eksterne undervisere, samt giver professionelle mulighed for skræddersyet dygtiggørelse, produktopdateringer og business sparring. /Rikke Steenskov Udengaard, Stiftende direktør.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Det absolut bedste sted at købe alt…

Det absolut bedste sted at købe alt hvad jeg skal bruge til at lave de smukkeste vipper med dagen lang.
Dine varer bliver leveret super hurtigt og der er andre fejl.
Jeg har arbejdet med søde Rikke i mange år og kender også dermed Lash bar.
Derudover er det det allerbedste sted at tage sin uddannelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 października 2025

Odpowiedź od Lash Bar Pro

Tak for din fine anmeldelse dygtigste Tascha! Du er en stjerne✨ Det betyder alverden, fra en professionel som dig🤍

Største anbefalinger herfra😍

Produkter af kvalitet, og en service i top! Jeg er uddannet ved lashbar, har taget ekstra kurser hos dem også, og er stor tilhænger af deres produkter. Deres nyeste produkter til Korean Lashlift er mine top favoritter for tiden, og mine kunder elsker det også ❤️❤️ De største anbefalinger herfra 😍😍😍

20 października 2025

Odpowiedź od Lash Bar Pro

Kære Michelle, tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget fra en så erfaren professionel (og prisvindende) Stylist som dig 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Stor ros til lash bar

Stor ros til lash bar, har netop afsluttet et 3 dages kursus, det var absolut alle pengene værd. Henriette som underviser udviser tålmodighed, godt humør, og er yderst professionel.

24 lutego 2023

Odpowiedź od Lash Bar Pro

Tusind tak for din fine anmeldelse Jeanett

Oceniono na 5 z 5

Er så glad for jeres service 🤩🤩

Er så glad for jeres lim 🤩🤩

25 sierpnia 2021

Kære Sine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør mig enormt glad, at høre du er så glad for vores service og produkter. Tusind tak !

Mange hilsner

Rikke Steenskov Udengaard
Ejer, Lash Bar PRO

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde købt nogle silikone shields

Jeg havde købt nogle silikone shields, hvor pakken kun indeholdte én i str. "S". Jeg har prøvet at kontakte jer adskillige gange, men uden held. Har sendt en mail og ringet op til flere gange!! Jeg kan ikke komme igang med min klinik med kun én skabelon i str. S!

19 sierpnia 2021

Kære Gamze,

Husker godt din første mail desværre var sendt til vores gamle/nedlukkede email adresse, og du ringede til hovedkontoret midt i ferienedlukningen. Heldigvis fik du dog kontakt til os efterfølgende d. 19. aug. hvorefter jeg den 20. aug fandt løsning på din manglende vare, og sendte dig en ny pakke Silicone shields + ekstra gave, som tak for din tålmodighed.
Jeg er selvfølgelig meget ked af, at din oplevelse har givet anledning til 1 stjerne på trustpilot, og håber vi engang i fremtiden kan ændre din mening.

Vi har sendt dit tracking nr. mv til dig, så håber du har modtaget din nye vare & gave vi sendte. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Mange hilsner

Rikke Steenskov Udengaard,
Ejer, Lash Bar PRO

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej