My 16-year-old daughter ordered a mojito. She wasn't asked for her age and was served one containing alcohol. When we asked, they refused to remake the cocktail without alcohol or offer a Coke as a su... Zobacz więcej
Jeg ved ikke hvad folk brokker sig over. Intet af det jeg har læst har vi oplevet. Nå men vi fik 5* betjening i baren, og SUPPER god mad. Jeg selv fik steak supper mør og lækker. Og resten tog buffet... Zobacz więcej
Man kommer til en hyggelig stemning med flere glade mennesker og musik på terrassen foran, men indenfor er der bare beskidt og ulækkert. Alle møbler er slidte, skæve eller møg beskidte. Spø... Zobacz więcej
Magen til svindel og humbuk … Happy Hour mine bare…… Betaler fuld pris og mens vi sidder og nyder dem blandt mange mennesker opdager vi at der er dobbelt op på fadøl. Vi får ikke en dyt dobbelt op... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Underholdning, Trylleri, Balloner, Internet, Restaurant, Krostue, Gårdhave, Iscafe
Marielyst Strandvej 57, 4873, Væggerløse, Dania
- mail@larsens-plads.dk
- www.larsens-plads.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Mest fantastiske spisested for familien
Vi har fornyeligt fejret min fødselsdag hos jer. For familien. Altid frisk personale og masser lækkert udvalg i jeres buffe noget til en hver smag. Kan helt klart anbefales til andre. Og kom helt klart igen.
Larsens plads er mit ynglingssted i…
Larsens plads er mit ynglingssted i Marielyst. Jeg er er kommet der siden jeg var barn, nu er jeg selv mor til 2 teenage børn, og de ELSKER også, at komme der med deres venner. Specielt happy hour og live musik er et hit 😜. Jeg anbefaler det til alle jeg kender. Tak for mange gode stunder, og flere til at komme❤️
Fantastisk dejligt sted med god mad
Fantastisk dejligt sted med imødekommende personale og dejligt mad.
Min mand, vores tre børn og jeg nød lækkert mad hos Larsens. Godt legehjørne til børnene og bløde stole og sofa til os voksne. Maden kom hurtigt og smagte os alle sammen. Vi har også fået pizza som take away, som vi altid for, når vi ankommer til Marielyst og dagen inden vi tager hjem. De er virkelige gode!
Vi elsker at komme her
Vi elsker at komme her. Det er en tradition vi spiser her på min søn fødselsdag og har gjort i 11 år. 🤗
Dejlig mad, dejlig betjening og en dejlig legeplads.
Vi holdt fødselsdag og fik frokost…
Vi holdt fødselsdag og fik frokost buffe. Den var super lækker og alt vel tillavet familien roste det store udvalg og så var der kage og is med så det var super lækker
Altid hyggeligt og komme der 😊super…
Altid hyggeligt og komme der 😊super personale
Dejligt sted 😊altid en super betjening…
Dejligt sted 😊altid en super betjening 🍺
Vi elsker det ❤️
Vi kan ikke komme til vores elsket marielyst uden vi skal forbi Larsens plads.... Vores børn elsker at lege udenfor og imens kan vi nyde et glas vin..... Maden er til alles pengepung.... Og det er god mad.... Stemningen på Larsens plads er altid god og betjeningen er altid god.... Personalet er altid smilende og hjælpsomme.... Så helt klart værd at besøge ❤️
Værste madoplevelse længe
Jeg kan ikke komme i tanker om, hvornår jeg sidst har fået så elendigt mad, og som efterfølgende har kostet mig et tandlægebesøg.
Vi fik stegt flæsk med persillesovs.
Kartoflerne var fine, og det var så alt.
Flæsket var skamstegt og knastørt. Sværene var så svære at tygge, at jeg endte med at knække en kindtand, og skal nu bekoste på en betragtelig plastfyldning med efterfølgende krone. Tak for den omkostning.
Sovsen… haha. Knorrs persillesovs.
Det kan i sgu ikke byde gæster på en restaurant.
Super god oplevelse kan kun anbefales…
Super god oplevelse kan kun anbefales at besøge dem når man har mulighed for det var en ugepå ferie der over og var nede og spise alle dage lige meget hvad man valgte var deres mad super godt og mega hyggeligt med live musikhvor vi også fik svinget trebenet stor hyldest til Boris mange tak fra det sønderjyske (de 4)
Altid god stemning
Altid god stemning og Amalie og Mikkel og resten af Larsens plads sørger altid for at man føler sig velkommen og for nogle hyggelige timer og nogle kolde fadbamser 👍👍
Super mad og fint udvalg.
Kremeret stjerneskud
Har besøgt stedet til frokost og får ikke brug for at købe den Stamgæst-trøje de reklamerer med i baren. Der er beskidt og slidt. Maden - et stjerneskud - bestod af to komplet kremerede friturestegte fiskefileter, hvor fisken raslede rundt inde i en mørkebrun panering, og der var intet på tallerkenen, der kunne løfte oplevelsen, hverken dåseasparges eller den triste salat.
Der er mega hyggeligt
Der er mega hyggeligt, men maden i aften buffetten er godt nok ikke noget at råbe hurra for. Der er intet der er lavet selv jo måske laksen resten er købt færdig og varmet op. Broccoli salaten smagte ok men slet ikke nok dressing i så det var en tør fornøjelse. Så ikke lige det sted vi ville gå igen til de priser for færdig købt mad det er trist.
Sørgelig oplevelse.
Sørgelig oplevelse.
Dårlig buffet. Dårlige drinks kæmpe overpris iforhold til hvad du fik.
Dejlig aften hos jer
Dejlig aften hos jer d. 19.07.21. Lækkert mørt kød, lækkert tilbehør. Buffeten havde alt, hvad vi kunne ønske. Der blev fyldt op hele tiden. Pænt, rent og sprit overalt. Hyggelig underholdning.
Larsens plads er for absolut alle
Larsens plads er for absolut alle, små som store.
Lækker mad, hvad end du er til den overdådige buffet, en bøf, burger eller pizza, ja you name it. Dertil kan der bruges massere af timer, igen både for små og store, Larsens plads byder på alt fra live musik, drinks, og forskellige øl og vand, til et udendørs legemekka for børn og barnlige sjæle.
Vi har, endnu engang, været på ferie i Marielyst, og spist 5 ud af 7 dage på Larsens plads, så der er ingen tvivl hos os, vi vil anbefalde alle at besøge lige netop dette spisested
Altid hyggeligt
Altid hyggeligt, super personale. Pris og kvalitet er lige som det skal være ;0) Kommer gerne igen og igen
En dejlig aften i kærlighedens tegn
Fredag d. 16/7, valgte min mand og jeg, at fejre vores 19 års bryllupsdag på Larsens Plads. Det var første gang vi besøgte stedet. Vi bestilte buffetmenuen og fik oven i hatten også livemusik i form af både Boris og Peach.
Mad, service, underholdning samt vejret var helt perfekt og helt klart anbefalelsesværdig til UG. Bestemt ikke sidste gang, at vi har været der ❤️☀️❤️