LampKompaniet Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Priset på Eichholtz plafonden "Marly" i brons var omatchat av någon annan butik jag kunde hitta online. Kostade kring 9000 kr jämfört mot alla andra som skulle ha kring 12000 och 14000 kr. Varan var i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Enastående kundservice! Extremt snabb leverans! Lätt att få tag i någon och få hjälp! Jag ville så gärna ha en lampa som var slutsåld , får ett mejl att dom har löst det , jag fick min dröm lampa till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och trevlig återkoppling när jag ringde företag och hade frågor gällande leverans. Lampkompaniet hade också vänligheten att meddela att mina lampor hade kommit och skulle skickas efter... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

LampKompaniet har ett av Sverige snyggaste sortiment av belysning! Vi har ultimata lampor till Hotell, Restaurang och offentliga sektorn. Likaså har vi exklusiva val när det gäller vardagsrums lampor, lampa över köksön, sovrumslampa och mycket mer! Titta in på vårt lampsortiment, du kommer inte att bli besviken. Välkommen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Väldigt nöjd med servicen från…

Väldigt nöjd med servicen från LampKompaniet! Lampan hade längre leveranstid då det var en beställningsvara. LampKompaniet höll oss uppdaterade hela tiden och bjöd dessutom på en ljuskälla till lampan. Vi är väldigt nöjda med allt!

2 marca 2026

Proffsig service

Varan var precis som förväntat och leveransen följde tidsplanen.
Rimligt pris och bra kommunikation genom hela köpprocessen.

1 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hej Carina,
Tack för ditt omdöme och jag är ledsen att de lamporna inte fanns längre!
Dock svarade vi efter 12,5 timmar varav 2 timmar var jobbtimmar med att meddela att lamporna inte fanns i lager och erbjöd oss att hitta något liknande åt dig.
Det accepterades inte och då var din beställning makulerad och återbetald samma dag.
Jag hoppas vi får förmånen att hjälpa dig igen och då kan leverera det du beställer!

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling, fina lampor och snabb leverans

30 września 2025

Hej Åsa,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vi uppskattar det väldigt mycket!
Ha en fin dag & Välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Beställde två lite dyrare vägglampor…

Beställde två lite dyrare vägglampor och undrade om det gick att få dem skickade till Italien. Inga problem sa Robin hos Lampkompaniet, när vill du ha dem levererade. Leveransen kom i tid (händer annars sällan i Italien) och lamporna var t o m bättre än förväntat. Jag kan inte annat än ge en eloge till Lampkompaniet och framförallt Robin som skött detta på ett fantastiskt bra sätt, till ett riktigt bra pris. Jag återkommer gärna nästa gång jag behöver ny belysning.

21 października 2025

Hej Eva,
Vi är så glada att allt gick bra med din beställning.
Tack för att du tog dig tid med att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss!
Ha en härlig dag & välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Wonderful product, service and price !

I found a beautiful chandelier online at LampKompaniet at a great price, and found that the cost for purchase and delivery to Australia (where I live) was considerably less than what it would cost to purchase locally. I received first class service from Robin, who guided me through the process for international orders and my chandelier was thrilled to receive my item very quickly and well packaged. The chandelier, the service from LampKompaniet, the price and the process were all first class. I highly recommend this company and will certainly buy from again. Thanks so much !!!!

4 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej