Tasba Floors - Laminaat 2 Go Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik uitstekend geholpen met eerlijk en deskundig advies. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over welk laminaat het beste bij mijn won... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring. Mijn vloeren op 3 verdiepingen zijn geweldig gelegd. Ik ben meer dan tevreden, ik zou iedereen laminaat2go aanraden. Het begon al bij een perfect advies in de showroom. E... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik koop al jaren vloeren bij dit bedrijf en de heren denken altijd met mij mee in termen van prijs/kwaliteit verhouding. Naast hun professionaliteit zijn ze erg flexibel en dat siert ze ontzettend... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca podłóg drewnianych i z laminatu
  2. Wykonywanie podłóg
  3. Materiały podłogowe
  4. Branża PVC
  5. Wykonawca schodów
  6. Kładzenie parkietów

Napisane przez firmę

TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik wilde laminaat tegels in een taupe…

Ik wilde laminaat tegels in een taupe kleur, ik was overal gaan kijken maar kon het nergens vinden, toen kwam ik bij Laminaat2Co, ik wist niet wat ik zag, wat een sortering en gelukkig die hadden de kleur en de tegel die ik wilde. De vloer ligt nu in mijn kamer en het is prachtig!!..... vakkundig gelegd door Laminaat2Co, ik ben er super blij mee. Dank jullie wel voor de mooie vloer en de hele goede service.

20 listopada 2020

Beste Louisa,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij hebben een uitgebreide collecte gelukkig zat er een leuke vloer erbij.

Oceniono na 5 z 5

Very happy with the service and the help

18 listopada 2020

Dear Abhishek,

Thank you for your positive review.

we do always our best that everything goes fluently.

Mooi hoogglans laminaat gekocht

Mooi hoogglans laminaat gekocht, snel en professional gelegd.

15 listopada 2020

Beste heer/mevrouw,

GREAT SERVICE

GREAT SERVICE
PROFESIONALS

Lovely floor, thanks guys!

11 listopada 2020

Dear Kim,

Oceniono na 4 z 5

Goede service met verbeterpunten

Ik ben goed en duidelijk geholpen in de winkel. Meneer nam uitgebreid de tijd om mij te adviseren en ik ben erg tevreden met het laminaat. Het ligt prachtig!
Twee minpuntjes: ik vond de legservice best prijzig. Er werd mij verteld dat er 2 mannen wel 8 uur mee bezig zouden zijn en dan was de prijs redelijk. In werkelijkheid was 1 man er slechts 4 uur mee bezig. Fijn dat het snel af was, maar dan heb ik toch echt te veel betaald.
Daarnaast heb ik nooit reacties gekregen op mijn vragen via whatsapp.

9 listopada 2020

Beste Rosa,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Zo te vernemen hebben onze ervaren vloeren leggers mooi werk geleverd.
Kosten voor de legservice wordt van te voren gecommuniceerd zodat er geen verassingen zijn. Onze vloeren leggers houden van doorwerken soms heb je meer tijd nodig soms gaat het wat sneller in uw geval ging het vlot.

Wij doen ons best om whats app berichten te beantwoorden wellicht zijn wij het vergeten onze excuses hiervoor.

Laminaat voor 2 flats geleverd

Laminaat voor 2 flats geleverd. 2x tevreden. Op afspraak, betrouwbaar en afspraak is afspraak. Aan te bevelen

6 listopada 2020

Beste Erik,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review en de 2de aankoop.

Wij doen ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren zodat alles soepel kan verlopen

Oceniono na 5 z 5

Excellent craftsmanship with quick…

Excellent craftsmanship with quick service and response time.
Worth every penny.

28 października 2020

Dear Robert,

Thank you for your positive review.

We do our best from beginning the offer till the end of the purchase.

Oceniono na 5 z 5

Super goede service en erg betrouwbaar

Super goede service en erg betrouwbaar. Komen hun afspraken na. Top kwaliteitsvloeren voor een super leuke prijs. Wij zijn uiterst tevreden over dit bedrijf.

28 października 2020

Beste Angelique,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij denken graag mee met onze klanten, en doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mooi vloer

Mooi vloer. Goed gelegd. Goed service.

Beste Cathie,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, wij doen ons best om de tot aan einde van de order alles in goede banen te leiden.

Friendly and professionals

Friendly and professionals! Good quality laminate and installation services. Strongly recommended!

Dear Panagiotis,

Thank you (efcharistó) for your positive review.

We do our best from beginning the offer till the end of the purchase.

Oceniono na 4 z 5

thumbs up

friendly staff, good quality and prices

Dear PJ,

Een echte aanrader

Het team van laminaat2go heeft duidelijk goede vakkennis, wat blijkt uit hun professioneel advies. Daarnaast zijn ze erg klant-, en servicegericht. Doen net dat beetje extra wat je als klant bijzonder doet voelen. Maar wel zonder die opdringerigheid wat ik in veel winkels wel voor. En dat alles gecombineerd met een mooie prijs/kwaliteit verhouding in hun assortiment. Al met al een aanrader voor iedereen.

10 października 2020

Beste Meryem,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Onze deskundige personeel heeft een goede product kennis en kennis of de verschillende materialen, waardoor wij net ff beter kunnen adviseren in een gemoedelijke sfeer.

Oceniono na 5 z 5

Ben zeer tevreden over de service van…laminaat to go

Ben zeer tevreden over de service van laminaat to go.
Mijn uitgekozen vloer ging door omstandigheden niet door,en de eigenaar liet mij een andere vloer uitzoeken en ik kreeg de ondervloer erbij. En hulde aan de jonge vloerenlegger die het klusje in zijn eentje klaarde.. een vakman Kortom.prachtige vloer geworden.

27 września 2020

Beste Wilma,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij doen ons best de geschikte vloer te plaatsen, waardoor je lang plezier hebt aan je vloer.

Great Service!

Everything was taken care easily and flexible.
I greatly recommend!

21 września 2020

Dear Tim,

Good compagny

Good compagny, good service en price

11 września 2020

Beste Peter,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Onze team heeft een hele goede product kennis waardoor wij met onze service juiste informatie kunnen vertellen :)...

Mijn ervaring met Laminaat2go was

Mijn ervaring met Laminaat2go was heel goed. Zij hielden zich netjes aan de afspraken. Zelfs toen ik toch iemand nodig had om de laminaat te leggen, probeerden zij mij zsm te helpen.
Ik ben zeer tevreden.

8 września 2020

Beste Shila,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij doen ons best, wel goed om te lezen dat u zeer tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Fijne laminaatvloer in onze dakopbouw

Laminaat2go heeft een vloer gelegd in onze dakopbouw en dat is prima bevallen. Ziet er erg mooi uit en het was een prettig contact.
Een paar dagen na het leggen van de vloer merkten we dat de vloer nogal nadrukkelijk piept als je er overheen loopt. Daar gaan we nog over bellen. Als Laminaat2go dat ook nog kan verhelpen is het helemaal perfect.

Inmiddels gebeurd! Dank voor de attente service!
Groet,
Jan

15 sierpnia 2020

Beste Jan,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Zien graag de missende ster nog toe komen ;)

Prima service!

Prima service! Fijn gesprek en goed advies bij de aankoop in de winkel en het laminaat is heel netjes gelegd in mijn woonkamer.
Kortom, zeer tevreden.

9 sierpnia 2020

Beste Natalie,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij doen ons best om alles in goede banen te laten verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Very good experience and tailor made…

Very good experience and tailor made for expats looking for a quality and good priced solution, with an internationally - minded personal service. Very satisfied.

8 sierpnia 2020

Dear Juan,

Thank you for your positive review.

We do our best with the price, the product and everything around.

Goede service en advies

8 sierpnia 2020

Beste Fary,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej