Rask levering i postkassen her i Norge, tok kun noen få dager. Diskret innpakning og profesjonell. Så akkurat slik ut som på nettsiden. Den kom akkurat i tide til jeg trengte den og er hittil fornøyd... Zobacz więcej
Jeg har brukt Ladycup i Ca 3 år og kommer aldri til å gå tilbake til noe annet. Føler meg både rein og trygg når jeg bruker den. Ingen tette bind eller ubehagelige tamponger. Dessverre klarte jeg å... Zobacz więcej
Hvis du er lej af varierende menstruasjon der det er vanskeligt at vælge ret størrelse på tamponger, så løser LadyCup dit problem. Du slipper hyppige lekkasjer, eller at blive helt uttørret på dager m... Zobacz więcej
Bedste investering hidtil! Når man først har vænnet sig til at bruge den lille kop i sin krop glemmer man næsten at man har menstruation, og bøvl med at bløde igennem og sparer dyre domme på bind og... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi forhandler Ladycup produkter, der er et sundt og miljørigtigt alternativ til bind og tamponer. I shoppen finder du ligeledes andre lækre produkter til kvinder og mænd.
6320, Egernsund
- +4531460607
- info@ladycup.dk
- www.ladycup.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition. Har dog ikke benyttet min vare endnu.
Genial!
Jeg har været utroligt glad for min ladycup. For mig at se er der kun fordele ved den.
Den er praktisk, fylder ingenting, så den er nem at have med, den skal bare fragtes i den tilhørende stopfodr, man får med. Den kan være oppe i 12 timer uden at man skal bekymre sig om at få sygdomme. Desuden er man fri fra lugtgener, og jeg har ikke købt tamponer siden jeg købte den, da den kan indeholde mere væske end en supertampon.
Den er billig i drift. Man behøver kun at koge den for at rengøre den, eller bruge en sterilisationspille, som opløses i 5liter vand.
Jeg vil varmt anbefale den til alle kvinder.
Kan kun anbefales :)
Hurtig levering og varen levede op til forventningen - kan kun anbefales :)
Fornemt!
Jeg havde pakken dagen efter - intet at klage over. Alt hvad pakken skulle indeholde var der - intet at klage over. Lidt støv på cuppen, men den kan vel ikke undgås - og den skulle jo alligevel skoldes! - og så er produktet i sig selv jo genialt :-)
Godt og nemt
Jeg havde valgt at få min pakke sendt hjem til døren, men pga. en computerfejl i systemet blev den kun sendt til posthuset, lidt irriterende men fik så til gengæld fragt pengene tilbage da jeg gjorde opmærksom på problemet.
Ellers er produktet rigtig godt, lidt svært at få op og ud i starten, men øvelse gør jo mester.
Hurtig levering, intet bøvl. Har næsten ikke tænkt over at jeg bestilte varen, virkeligt lækkert.
Funktionel og nem
Lady cup virker overaskende fint og ingen lekage , men kan være lidt tricky at sætte op rigtig, så man ikke lægger mærke til dens tilstede værelse
Hurtig levering, gratis prøver og intakt vare.
Har intet at klage over. Ladycup har været meget professionelle.
Perfekt i alle henseender
Jeg nød at handle hos Ladycup. Det var nemt, leveringen var hurtig og jeg er fuldt ud tilfreds med produktet.
lever op til forventning...
Hurtig og diskret levering, produkt lever op til forventning!
Løbende info om varen og hurtig levering
Ladycup.dk fungerer upåklageligt, god service og godt produkt. Jeg anbefaler Ladycup til alle mine ladyfriends.
Kan varmt anbefales :-)
Alt gik bare som smurt. Bestilling, levering og varen svarede helt til beskrivelsen. Og fin vejledning med :-)
pakke modtaget
Hurtig levering. God service og glæder mig til at prøve det og se om det virker - det håberjeg
God service, bekymrende produkt
Alt handel er gået styrende. Ingen beklagelser.
Til gengæld satte cuppen sig fast og måtte fjernes forholdsvis voldeligt af min mand og da cuppen var fyldt var der blod over alt.
Jeg ved at det samme skete for min veninde som måtte til læge og have fjernet sin. Jeg vil ikke anbefale nogen at købe dette produkt.

Odpowiedź od www.ladycup.dk
Hurtig levering, super produkt!
Hurtig levering, super produkt! Alt som forventet, beskrevet og levering dagen efter.