www.ladycup.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Rask levering i postkassen her i Norge, tok kun noen få dager. Diskret innpakning og profesjonell. Så akkurat slik ut som på nettsiden. Den kom akkurat i tide til jeg trengte den og er hittil fornøyd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brukt Ladycup i Ca 3 år og kommer aldri til å gå tilbake til noe annet. Føler meg både rein og trygg når jeg bruker den. Ingen tette bind eller ubehagelige tamponger. Dessverre klarte jeg å... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvis du er lej af varierende menstruasjon der det er vanskeligt at vælge ret størrelse på tamponger, så løser LadyCup dit problem. Du slipper hyppige lekkasjer, eller at blive helt uttørret på dager m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedste investering hidtil! Når man først har vænnet sig til at bruge den lille kop i sin krop glemmer man næsten at man har menstruation, og bøvl med at bløde igennem og sparer dyre domme på bind og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi forhandler Ladycup produkter, der er et sundt og miljørigtigt alternativ til bind og tamponer. I shoppen finder du ligeledes andre lækre produkter til kvinder og mænd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

rigtig godt

Det hele gik som det skulle, hurtigt og nemt. Det kan i roligt prøve :-)

27 października 2012

'Ladylike'

Siden er god at bruge, det var nemt at finde hvad jeg søgte.
Prisen er god og den billigste jeg fandt.
Der var god info om forsendelse osv, og jeg modtog hurtigt min pakke. Så alt i alt en god oplevelse.

17 października 2012
Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt og hurtig levering!

Betalte via bankoverførsel, og da jeg havde sendt en e-mail om at betalingen var gået igennem, sendte de den med det samme, og jeg modtog den dagen efter. Jeg er meget imponeret over at den fås i så mange farver - det gør det hele lidt sjovere!
Har endnu ikke haft "chancen" til for alvor at prøve den af, så det glæder jeg mig nu til.

7 października 2012
Oceniono na 5 z 5

Hurtig forsendelse og gode produkter

Ladycup føles blødere og mere bekvem end den Mooncup som jeg har brugt de sidste 7 år. Smartballs virker ret store og jeg har i hvert fald ikke problemer med at holde dem på plads - men det er da ikke uinteressant ;-)
Mvh Pernille

7 października 2012

Nemt og hurtigt

Ladycup.dk,synes jeg, lever op til rygtet om nem og bekvem internet handel. det var nemt at bestille og betale, der blev hurtigt fulgt op på bestilling og den blev afsendt. havde mine ting lynene hurtigt. så kun gode ord herfra

6 października 2012
Oceniono na 4 z 5

Hurtig betjening

Jeg fik min bestilling hurtigt og diskret med en god vejledning til hvordan varen skulle bruges

5 października 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej