Do not eat here, the girl on reception so rude. Took people to there tables while on her phone, chucked menus in front of them. Seabass disgusting full of bones. Only thing decent was the sushi. Waste... Zobacz więcej
Har en meget dårlig oplevelse med la diva. Køber en dyr bodystocking som på ingen måde er størrelse tilsvarende med hvad i har stående. Jeg betaler Porto for tilsendelse, skal så selv betale re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde købt noget tøj i håb om at det kom hjem til en ferie. Det kom desværre ikke, og jeg tog derfor kontakt til butikken og skrev, at jeg var rejst på ferie, og om jeg skulle lade pakken gå retu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afgav bestilling via La Divas hjemmeside kl. 16. og bestillingen var allerede sendt fra virksomheden kl. 18.30. At Post Nord er noget sløj i betrækket, og pakken stadig ikke er ankommet hele 8 dage ef... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
+45 57 63 80 70 kundeservice@ladiva.dk Kjoler og dametøj i store størrelser. Festkjoler, cocktailkjoler, selskabskjoler og hverdagskjoler til piger i XL str. 40-62. Vi har også et stort udvalg i badetøj, toppe, shapewear og andet til plus size kvinder. Se mere på www.ladiva.dk eller besøg os i showroomet i Sorø.
Suserupvej 44, 4180, Sorø
- kundeservice@ladiva.dk
- www.ladiva.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super sød og behagelig oplevelse
Super sød og behagelig oplevelse samt betjening.
Fantastisk hyggelige og sjove timer…
Fantastisk hyggelige og sjove timer lørdag den 10.3.18 hos La Diva
Stort udvalg af skønne kjoler af god kvalitet og dejlig betjening af Carla, der var super til at vejlede og rådgive uden på nogen måde at presse til et køb. Endte med at købe den skønneste kjole, en model jeg ikke selv trode ville klæde mig. Jeg vil helt sikkert vende tibage næste gang jeg skal til fest , og vil også i tryghed købe fra netbutikken.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. God betjening. Hyggelig snak og vejledning. Oveni købet var der udsalg så det blev lidt billigere. Stedet kan varmt anbefales
Hurtig levering. Desværre skal et par af tingene retur, men det er alt sammen meget fine varer.
God betjening.
Fin handel
Fin handel, ville selvfølgelig gerne se varerne live, men der er meget langt for jyderne. Men ingen problemer med dem.
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering. meget venlige og med små gaver tak
Varerne lever op til billederne
Varerne lever op til billederne, og hurtig levering
Virkelig god service
En fantastisk butik
En fantastisk butik, hvor vare og kundeservice altid er i top
Flot tøj
Flot tøj, og okay priser.
Kvaliteten er også god og det er rigtig fin service man kan ringe og få den hjælp man har brug for. 😊
Super service og sødt personale
Super service og sødt personale.
Modtog vare meget hurtigt og i perfekt stand
Perfekt
Perfekt! Lækre produkter til rimelige priser. Og sendte fluks en del-ordre afsted, så jeg kunne få de fine strømper i hus til julefrokosten selvom jeg var sent ude. Super god service!
God service og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos La Diva
Kan varmt anbefales
Købte nogle BH-er der ikke lige var mig. Sende dem retur, med et label der kan købes på hjemmesiden til 35kr.
Fik alle pengene retur i løbet af få dage.
Meget god service.