Zobacz, co mówią recenzenci
Een absolute Musthave! Ik kocht deze borstel ongeveer twee weken geleden en wilde hem goed uitproberen voordat ik een review zou schrijven . Deze borstel is geweldig . Hij glijd makkelijk... Zobacz więcej
Ik gebruik de haircare brush van Label May dagelijks en vind hem zoo fijn. Zelf heb ik namelijk veel klitten in mijn haar, maar door je haar eerst me de zachte zijde te borstelen zijn de grootste klit... Zobacz więcej
Dé borstel is binnen hoor! Ik moest eventjes wachten want ik kreeg de borstel cadeau… En een cadeau was het want de borstel komt in een prachtige verpakking! Daarnaast borstelt hij erg prettig. De kan... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Deze borstel gebruik ik nu al een jaar…
Deze borstel gebruik ik nu al een jaar in mijn kapsalon, maar ook privé. Ik ben er nog steeds super enthousiast over. Voor lang haar is het echt een must-have: het geeft een prachtige glans. Ga je voor een strakke staart of een half-updo? Dan heb je het met deze borstel meteen goed voor elkaar.
Ideale borstel
De borstel gaat heel makkelijk door het haar zonder pijn te doen of te trekken. Mijn haar voelde daarna zacht aan en had een mooie glans. Echt een fijne borstel, ik ben er super tevreden over!
Labelmay borstel gekocht voor mijn…
Labelmay borstel gekocht voor mijn vriendin haar verjaardag. ze is er super blij mee! Ook nog eens top service!
10/10 would recommend!!
Ontzettend fijne borstel
Ontzettend fijne borstel, veel borstels al geprobeerd bij mijn dochter en eindelijk een gevonden die haar geen pijn doet en haar mooie krullen goed doorkamt!en voor mezelf een mooie sleek hair look maakt! Raad hem iedereen aan!
Super product!
Ik ben echt super blij met mijn borstel van Label May. Maakt mijn haar mooi glad en glanzend! Echt een aanrader.
Brush Cleanser
Ik gebruik nu een tijdje de Brush Cleanser van Label May en ik vind hem echt fantastisch!! Zowel voor het schoonmaken van de haarborstel als mijn makeup kwasten. Echt een mega fijn product!
Geweldige borstel
Sinds een week deze borstel in mijn bezit en wat een top ding zeg! Na een week zie ik al zoveel verschil.
Ja hij is wat prijzig, maar 100% het geld waard.
Ik ga dit zeker aan meer mensen aanraden!
Label may haarborstel…
Ik heb de haarborstel nu al een tijdje en ik ben er ontzettend blij mee. Altijd veel last gehad van gespleten haarpunten en veel haaruitval. Nu ik deze borstel gebruik merk ik echt duidelijk een verschil. Hij wordt ook echt als een cadeautje geleverd in een mooi doosje. Als je twijfelt, zeker doen!
Top haarborstel!
Ik ben erg blij met de Label May haarborstel. Super handig dat de borstel twee kanten heeft. Zo kun je de borstel voor verschillende haarstijlen gebruiken. Sinds ik deze borstel iedere dag gebruik, glanst mijn haar meer, heb ik minder gespleten haarpunten en voelt mijn hoofdhuid rustiger aan. Ook ziet de borstel er stijlvol uit en ligt het lekker in de hand. Echt een aanrader!
Maak je haarroutine compleet met deze borstel
Hele fijne borstel!
Een echte aanrader voor jou haarroutine.
Super fijne haarborstel
Super fijne haarborstel. Mijn haren worden er niet alleen super zacht door, maar kampt ook de klitten voorzichtig uit!
Happy girlie
Heel blij met deze ervaring! Hele fijne en zachte borstel. Ik heb van mijzelf best wel krullend haar en niet veel borstels zijn fijn om mijn haar mee te kammen, maar deze borstel glijd er zo zacht doorheen en zorgt dat mijn haar niet beschadigd en de perfecte krul blijft. Happy girl hier!
Fijne borstel
De borstel heeft een mooi ontwerp, is fijn in gebruik en maakt mijn haar heel zacht!
Deze haarborstel is echt geweldig
Deze haarborstel is echt geweldig! Mijn haar is veel minder pluizig en de borstel beschadigt mijn haren niet. Ik raad hem zeker aan!
Haircare brush
Super fijne borstel! Veel minder haaruitval en mijn haar ziet er meer shiny uit. Ook wordt hiermee de haargroei gestimuleerd en dat is ook te zien aan de lengte van m’n haren. Zoveel gezonder, mega blij mee!
Label may care brush
Een absolute Musthave!
Deze borstel is geweldig .
Hij glijd makkelijk door het haar en laat een geweldige glans achter .
Daardoor trek je veel minder haar uit tijdens het borstelen.
Er is niets gelogen over wat label may zegt over deze borstel !
Complimenten voor de founder Yannai
Complimenten voor de founder Yannai! Haren uitkammen is gewoon een feestje met deze brush! Zoo blij met de aankoop. Prachtig design, en de 2 zijdes aan de borstel is echt uniek! Mijn haar is hier ook heel blij mee, zacht en glanzend. Love it 🫶🏼
Geweldige borstel
Geweldige borstel! Ik heb nog nooit zo gemakkelijk de knopen uit mijn haar geborsteld en het voelt zo soepel en zacht. Ik heb ook het idee dat ik veel minder haren loslaat bij het borstelen. Ook zijn de haren veel zachter en "krassen" niet. Echt de gouden onvestering als je mee wilt doen aan de healthy hair yourney💛
Excellent!
Review: De ultieme haarborstel voor elk haartype
Na jarenlang verschillende haarborstels te hebben geprobeerd, kan ik met zekerheid zeggen dat deze haarborstel mijn nieuwe favoriete beautytool is. De borstel is een ware uitvinding voor mijn haar en heeft mijn dagelijkse routine compleet veranderd.
Design en Comfort
Het eerste wat opvalt is het ergonomische ontwerp van de borstel. De handgreep ligt heerlijk in de hand, zelfs bij langere gebruiksduur, wat zorgt voor extra comfort en controle. Het lichte gewicht maakt het makkelijk om de borstel snel door mijn haar te bewegen, zonder vermoeid te raken. De borstelharen zelf zijn zorgvuldig ontworpen en hebben de perfecte lengte en flexibiliteit.
Prestaties en Functionaliteit
Deze borstel glijdt moeiteloos door mijn haar, zonder dat ik last heb van tangling of breuken. De anti-statische borstelharen zorgen ervoor dat mijn haar niet statisch wordt, wat voor mij een gamechanger is, vooral tijdens de wintermaanden. Of ik nu mijn krullende of steile haar borstel, de borstel werkt uitstekend voor beide haartypes. Het resultaat is altijd zijdezacht, glanzend en zonder dat ik mijn haar onnodig beschadig.
Verzorging van het Haar
Wat ik ook geweldig vind aan deze borstel, is hoe goed het mijn haar verzorgt. De borstelharen zijn zacht maar stevig, wat betekent dat ze zowel het haar masseren als de hoofdhuid stimuleren zonder pijn te veroorzaken. Ik merk echt dat mijn haar er gezonder uitziet, en het lijkt zelfs minder gevoelig voor gespleten haarpunten. De borstel helpt bovendien bij het verspreiden van natuurlijke oliën, wat resulteert in een gezonde, stralende haardos.
Duurzaamheid
Een ander pluspunt is de kwaliteit van de borstel. Het materiaal voelt premium aan en lijkt zeer duurzaam. Zelfs na intensief gebruik, blijft de borstel in uitstekende staat zonder losse haren of slijtage van de borstelharen.
Conclusie
Deze haarborstel heeft niet alleen mijn haar verzorgd, maar ook mijn dagelijkse routine aanzienlijk verbeterd. Of je nu dik, dun, steil of krullend haar hebt, deze borstel is een absolute must-have in je beautyarsenaal. Het biedt niet alleen uitmuntende prestaties, maar ook comfort en duurzaamheid. Ik ben volledig overtuigd en kan deze borstel aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een product dat zijn beloftes waarmaakt.
Eindoordeel: 5 sterren!
Label May brush
De Label May haarborstel is heel erg fijn. Ik zie na het gebruik van de haarborstel meteen resultaat. Mijn haar wordt glanzend en valt veel mooier. Ook is de borstel mooi vormgegeven. Echt een aanrader! Thanks to Label May!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.