Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Turnhoutsebaan 5, unit 207/208, 2110 Wijnegem, Vlaams Gewest, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn fantastisch goed geholpen door 2 supervriendelijke verkopers met het probleem dat we hadden! Echt fijn! Dankjewel 🙏

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de service! Snel verder geholpen, zeer professioneel. Mijn Apple toestel was in veilige handen. Top!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch interessante les: op weg met je mac, top gegeven door Ruben van Lab 9

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi
  3. Sklep z komputerami i akcesoriami

Napisane przez firmę

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

Dane kontaktowe

• Turnhoutsebaan 5, unit 207/208, 2110, Wijnegem, Vlaams Gewest, Belgia

• 03 361 89 89

Złamanie zasad

Super service

20 maja 2026

Bonjour Rita
Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre expérience. Nous espérons vous revoir bientôt.

Interessante les voor beginners

Voor beginners een interessante les

21 marca 2026

Bonjour Marjan
Nous vous remercions pour votre commentaire positif sur votre récente visite dans notre magasin. N'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l'avenir.

Zeer boeiende les

Dankjewel voor de boeiende les. We hebben veel bijgeleerd.

Dag Joris

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

Fantastisch interessante les

Dag Lies

Heel interessante les

Heel interessante les en ontzettend goed uitgelegd door Ruben!

Dag Staf

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Oceniono na 5 z 5

Bijzonder goed geholpen door een…

Bijzonder goed geholpen door een behulpzame medewerker bij Lab9 in Wijnegem Shoppingcenter. Aan te bevelen 100%.

16 lutego 2026

Dag Chris

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Super service !!!

Super service !!!! Vriendelijk klantvriendelijk super

16 lutego 2026

Bonjour Lidy

Zeer teleurstellende ervaring bij Lab9

Op 31/01/2025 heb ik een iPhone 17 Pro Max gekocht in het Shopping Center Wijnegem. Bij de unboxing merkten we meteen een schram op aan de linkerkant van het toestel. Dit gaat over een nieuwe gsm van €1500, dus dit is absoluut onaanvaardbaar.

We hebben het toestel onmiddellijk teruggebracht. Door de feestdagen zou men ons pas de dinsdag daarop contacteren, wat ook gebeurde. Toen kregen we te horen dat ze het toestel onder garantie zouden repareren. Dit hebben wij uitdrukkelijk geweigerd, want een nieuwe gsm hoort nieuw en onbeschadigd te zijn — niet meteen gerepareerd.

Toen we later opnieuw langsgingen, bleek dat ze het toestel toch al hadden gerepareerd, zonder onze toestemming. Aan de balie heb ik gevraagd of de medewerker het zelf normaal zou vinden om een beschadigd product te krijgen waarvoor hij €1500 betaalt. Ik vroeg ook of, als ik mijn gsm zelf zou laten vallen, dit onder garantie zou vallen. Het antwoord was nee. Toen ik daarop wees dat het nu plots wel onder garantie viel, zei hij letterlijk dat dit “een pleziertje” was.

Dit voelde bijzonder denigrerend. Het gaat hier niet om een gunst, maar om consumentenrechten. Ik verwacht geen “pleziertjes”, maar correcte service bij de aankoop van een premium toestel.

Wij hebben de gsm uiteindelijk achtergelaten en zullen verdere stappen ondernemen via de klachtendienst.
Voor mij is het duidelijk: hier koop ik nooit meer.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem

Reda, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We hebben dit even onderzocht en dit is niet volgens procedure verlopen. De winkel zal je contacteren om dit recht te zetten.

Top service

Top service

29 listopada 2025

Bonjour Consumer

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de service

22 października 2025

Bonjour Hella

Top service!

Heel goed verder geholpen toen ik mijn toegangscode vergeten was!

3 października 2025

Odpowiedź od Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem

Dag Linda. Dat is super fijn om te horen, bedankt voor je feedback! Blij dat we je konden helpen! Met vriendelijke groeten, Sam

Oceniono na 1 z 5

Vrijdag gaan kijken voor een telefoon…

Vrijdag gaan kijken voor een telefoon en hebben ze ons wandelen gestuurd terwijl er online nog 3 waren.
Maandag teruggegaan zegt de verkoper tegen ons ja kom tegen 13 u effe terug want de doos is niet uitgeladen ik dacht ok ga ze dan even uitladen maar goed.
Ik zei ik zal hem dan reserveren waarop de verkoper zegt ik zal is gaan kijken of de doos toch al.niet is uitgeladen en hij kwam gewoon met eentje terug.
Naar mijn gevoel willen ze hier geen telefoons verkopen of zo denk ik dan.

22 września 2025

Eerste ervaring maar top

Vandaag super geholpen door Marijn in Wijnegem. Bekwaam, klantvriendelijk, vlot … dikke pluim!

19 sierpnia 2025

Dag Lutgarde

Dankjewel om een positieve beoordeling achter te laten. We zijn dankbaar voor uw steun en het vertrouwen dat u in Lab9 stelt. Als u verdere vragen zou hebben, zijn we er om u van dienst te zijn.

Groeten, Alex

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn fantastisch goed geholpen door…

16 lipca 2025

Dag Patricia

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 5 sterren. We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring in onze winkel had en hopen dat u ons snel weer bezoekt.

Groeten, Alex

Oceniono na 1 z 5

Vandaag info gevraagd over aankoop…

Vandaag info gevraagd over aankoop nieuwe iMac in de winkel van Lab 9 Wijnegem Shopping Centrum. Kreeg uitleg van bijna onverstaanbare winkelbediende. Inhoudelijk ( wat ik ervan verstaan heb ) ook niet te volgen. Vroeg achter prijzen, kende hij niet. Bleef gewoon staan en deed geen enkele moeite om de prijzen op te zoeken. Winkel verlaten, ga wel ergens anders waar ik betere uitleg kan krijgen.

11 marca 2025

Dag WECKX

Bedankt dat u de tijd nam om ons te informeren over uw ervaring. Wij begrijpen uw frustratie volledig en zijn het met u eens: dit zou echt niet mogen gebeuren.

Stuur gerust een e-mail naar customer.care@lab9.be en dan beantwoord ik graag uw vragen.

Met vriendelijke groeten, Alex

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej