Banner for LAB21

LAB21 Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste gesprek voelden wij ons serieus genomen. Roldain dacht actief mee, gaf eerlijk advies en zocht samen met ons naar de beste oplossing binnen ons budget. Uiteindelijk hebben we een vloe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Via een zoek opdracht bij Lab21 terecht gekomen in Tilburg, mooie overzichtelijke showroom met een prettig en deskundig advies. Het bestellen van de bestelde vloer ging vlot en duidelijk. Zou deze wi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Micheal heeft ons geweldig geholpen. Een duidelijk, eerlijk en goed advies. Wij zijn erg blijj met onze keuze en de snelle levering! Wij zullen zeker LAB 21 aanbevelen bij onze vrienden en kennissen!... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vloer betaald en geleverd. Maar op de dag van leggen was de legger ziek. Kan gebeuren natuurlijk. Maar de afhandeling daarna is echt dramatisch. Wordt traag of niet gereageerd. Er is een maand la... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonywanie podłóg
  2. Materiały podłogowe

O LAB21

Napisane przez firmę

LAB21 staat voor Life At Best.

We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Bezoek een van onze
17 mega showrooms

Lab21.nl

Deskundig advies:

Wij werken continu aan professionalisering via de LAB21 academie. Het personeel volgt een trainingstraject van 4 weken tot verkoopadviseur. In deze training wordt niet alleen gefocust op de vloeren zelf, maar ook op al het bijbehorende materiaal, de ondervloeren, het egaliseren en de processen daaromheen. Er zijn verschillende toetsmomenten waar de adviseurs voor moeten slagen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. Elke 6 tot 12 maanden krijgt iedere adviseur ook nog een opfriscursus. Zo kun je rekenen op actueel, deskundig advies. onze PVC vloeren

Goede prijs-kwaliteitverhouding:

Wij zijn een vakspecialist met bouwmarktprijzen. LAB21 koopt altijd rechtstreeks -en op grote schaal- in bij de bron. Hierdoor maken wij de waardenketen korter en simpeler en daarmee de prijzen voor onze klanten interessanter. Anders dan een bouwmarkt zijn wij een specialist in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) in de supply chain is van een ander niveau dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen die maar twee jaar in die positie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling. Door korte lijnen houden we dus de kwaliteit hoog en de prijzen laag. onze Houten vloeren

De hoogste technische expertise:

Lab21 beschikt hoogstwaarschijnlijk over de hoogste technische expertise binnen ons vakgebied in Nederland. Dit hebben we te danken aan de intensiteit waarmee we ons werk verrichten en de enorme hoeveelheid ervaring die we hebben opgebouwd, alsook aan ons team van deskundigen met jarenlange ervaring op hun vakgebied. We installeren wekelijks honderden vloeren onder uiteenlopende omstandigheden. Zo hebben we ervaring met het leggen van vloeren in diverse situaties, zoals in een honderd jaar oud huis met houten balken als ondergrond, vloerverwarming ingefreesd met het nieuwste droogbouwsysteem, een magnesiet ondergrond aan een Amsterdamse gracht, een aangebouwde serre zonder bewapening in het beton, en zelfs op een woonboot. onze Laminaat vloeren Helaas bestaat er geen standaard keurmerk voor vloerleggers in Nederland, wat resulteert in enorme variatie in kwaliteit van legger tot legger. Bovendien leren vloerleggers van hun fouten bij hun klanten, maar door de beperkte hoeveelheid projecten waar ze aan werken, is hun leercurve vaak traag. Deze fouten kunnen rampzalige gevolgen hebben voor hun klanten.

Bij Lab21 hebben we echter al ervaring en kennis opgebouwd uit de meer dan 100.000 vloeren die we hebben gelegd. Hierdoor hanteren we een Lab21-standaard die aanzienlijk hoger ligt dan die van de gemiddelde vloerbedrijven in de markt. onze Klik PVC vloeren Bij elk project evalueert ons technische team zorgvuldig de mogelijke oplossingen. Voor elke denkbare woonsituatie bieden we een passende vloeroplossing, variërend van licht ingrijpend tot meer complex. Ons team van technici beoordeelt dagelijks elke legopdracht en werkt nauw samen met de klant om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden. onze Visgraat PVC vloeren

"Bij LAB21 is uw opdracht in goede en betrouwbare handen, kom eens langs, we leren je graag beter kennen."

In de laatste 5 jaar is LAB21 met 15 showrooms het snelst groeiende bedrijf in de woonbranche, en is daarmee een belangrijke speler binnen de vloerenmarkt van Nederland geworden. Inmiddels heeft LAB21 meer dan 90.000 klanten aan een mooie vloer geholpen en werken er dagelijks meer dan 150 leg specialisten aan opdrachten van LAB21. Dit zijn experts binnen hun vakgebied, en hebben ruime ervaring met de vloeren die door LAB21 worden aangeboden. Over het algemeen werken we lang samen met deze leggers en weten we wat we aan elkaar hebben. PVC vloeren Houten vloeren Laminaat vloeren Klik PVC vloeren Visgraat PVC vloeren vloerverwarming traprenovatie legservice

Dane kontaktowe

Promotion box for LAB21

De grootste vloerenwinkel van Nederland.

Met meer dan 2000 vloeren vindt u altijd de vloer die bij u past.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Oceniono na 4 z 5

Het was prima

Het was prima

Odpowiedź od LAB21

Dag Danielle, dank je wel voor je bericht. Fijn dat het goed ging. Mocht er iets zijn waarmee we het volgende keer beter kunnen doen, dan horen we het graag. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk, geïnteresseerd en behulpzaam

Odpowiedź od LAB21

Beste Wobben, dank u wel voor uw bericht. Fijn dat u zich vriendelijk en betrokken geholpen voelde. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Uitstekende service

Goed ontvangst de eerste keer kijken, duidelijk uitleg, tijd wordt gegund, geen opdringen door reclame of aanbiedingpraatjes. Uitleen staal product ook erg fijn en advies prima.

Odpowiedź od LAB21

Dank u wel voor uw bericht. Duidelijke uitleg, de tijd nemen en geen verkooppraatjes — fijn dat u het zo ervaren heeft. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 5 z 5

Very nice place with a large variety of…

Very nice place with a large variety of floors . Good costumer advise as well.

Odpowiedź od LAB21

Dear M. Marques, thank you for your kind words. We are glad you found both the range and the advice to your liking. Enjoy your new floor! Team LAB21

Oceniono na 5 z 5

Klantgerichte deskundig advies op basis…

Klantgerichte deskundig advies op basis van goed luisteren wat de klant nodig heeft. Geen verkopen om te verkopen.

Odpowiedź od LAB21

Beste Maas, dank u wel voor uw bericht. Goed luisteren naar wat iemand nodig heeft en daarop adviseren — dat is precies waar we voor staan. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Goede selectie laminaat

Goede selectie laminaat. Veel meer goede keuzes dan in de nabije winkels op de woonboulevard. En nog steeds prima prijzen.

Odpowiedź od LAB21

Dag Michel, dank je wel voor je bericht. Fijn dat je bij ons meer keuze in laminaat vond dan elders. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk, flexibel, mochten panelen meenemen om thuis te proberen. Fijne winkel!

24 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Dag Jan, dank je wel voor je bericht. Fijn dat je panelen mee naar huis kon nemen om ze daar te bekijken — dat maakt kiezen een stuk makkelijker. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen duidelijke uitleg en…

Goed geholpen duidelijke uitleg en stalen mee naar huis. De vloer werd mij ergens anders wat goedkoper aangeboden,omdat we ons nog aan het orienteren waren. Maar heeft toen gekeken wat er nog mogelijk was en zijn er naar tevredenheid uitgekomen bij LAB 21

Odpowiedź od LAB21

Dag Michel, dank je wel voor je bericht. Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat je stalen mee kon nemen. Dat je elders een lagere prijs zag horen we liever niet — trek bij een volgende keer gerust aan de bel, dan kijken we wat we kunnen doen. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 5 z 5

Een warm welkom van de verkoper

Een warm welkom van de verkoper Jaco. Geen moeite teveel om de mogelijkheden van vloeren te bekijken. Meedenken van wat de juiste vloer voor jouw situatie zou zijn. Kortom…zeer tevreden!

23 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Dag Lisette, dank je wel voor je bericht. Wat fijn dat Jaco je zo warm ontvangen heeft en met je meedacht — we geven het compliment aan hem door. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 1 z 5

Slechte vloer bij LAB21

Wij hebben een eiken vloer besteld bij LAB21 in Groningen. Die bleek vervolgens maanden lang niet leverbaar terwijl er wel gehamerd werd op betaling. Toen de vloer alsnog kwam zat die vol met kunstmatige zwarte noesten. Die waren absoluut niet te zien in de staal die we hadden gezien. Volgens Mohamed van LAB21 was dat echter wel het geval. Als dat zo zijn had ik de vloer uiteraard niet uitgekozen en toen ik de winkel nogmaals bezocht om zijn verhaal te checken bleek die staal al heel lang niet meer beschikbaar. Deze Mohamed beweerde dus iets wat absoluut niet waar was. Met veel kunst en vliegwerk heeft de overigens zeer sympathieke legger er uiteindelijk wat van weten te maken, met name door heel veel planken te verzagen. Ook hij was van mening dat het een hele slechte vloer was. Kortom: bedenk je goed voordat je hier een vloer besteld en check sowieso een paar pakketten voordat ze komen leggen. Want op de medewerking van LAB21 hoef je niet te rekenen.

8 maja 2026
Opinia niezależna

Beste heer/mevrouw Ten Kate,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Wij vinden het vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling en de levering.

Wat betreft de afwerking van de vloer, bij een AB rustiek eiken vloer, zoals door u besteld, is het vullen van knoesten met epoxy een gangbare en standaard afwerkmethodiek binnen deze kwaliteitsklasse. Dit hoort bij het karakter van dit type vloer. In onze showrooms geven wij bij de selectie van een houten vloer altijd erg duidelijk aan dat een staal een indicatie is, en dat de uiteindelijke geleverde vloer door de natuurlijke variatie in hout drukker of juist rustiger kan uitvallen dan het getoonde staal. Dit geldt zeker bij een rustieke kwaliteitsklasse, waarbij juist deze variatie kenmerkend is.

Over de doorlooptijd, deze vloer wordt speciaal op maat voor u gemaakt, en de levertijd is (mede) hierdoor iets langer geweest dan we vooraf hadden verwacht. We begrijpen dat dit, zeker in combinatie met een betaalverzoek, als vervelend wordt ervaren.

Wij zien daarnaast dat een groot deel van de oorspronkelijk geleverde planken niet door u is gelegd en dat er inmiddels door u is bijbesteld. Wij adviseren nadrukkelijk om de weggehouden planken alsnog in de vloer te verwerken, in plaats van tegen betaling nieuwe vloerdelen te bestellen.

Dit ook omdat de kleur van deze unieke houten vloer altijd enigszins zal afwijken van het eerder geleverde deel, waardoor bijbestelde planken niet gegarandeerd exact aansluiten.
Wij gaan hierover graag persoonlijk met u in gesprek om samen te kijken naar een passende oplossing. Zou u contact op willen nemen met uw account manager.

Met vriendelijke Groet,

Lab21 klantenservice

Oceniono na 5 z 5

Mocht stalen meenemen om kleur goed te…

Mocht stalen meenemen om kleur goed te laten passen bij keuken. Bij aanpassen leermoment, goed geholpen door collega die contact heeft opgenomen met de afdeling die de levering verzorgde

10 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Dank u wel voor uw bericht. Fijn dat u stalen mee kon nemen om de kleur op de keuken af te stemmen, en dat u bij de aanpassing goed geholpen bent. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk geholpen zonder opdringerig…

Vriendelijk geholpen zonder opdringerig te zijn….was alle tijd en ruimte voor vragen, meenemen voorbeeld, koffie en bedenktijd

20 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Dag Peter, dank je wel voor je bericht. Alle tijd voor vragen, een voorbeeld mee naar huis en een kop koffie erbij — zo helpen we mensen graag. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Oceniono na 2 z 5

Ik heb het nog nagekeken de offerte van…

Ik heb het nog nagekeken de offerte van 29 mei was volgens mij nog geldig
Dus ik vind het zeer matig van de 5 procent,die ik nu gekregen heb
Ik ga het nog verder nakijken

19 czerwca 2026

Beste meneer en/of mevrouw Steenbeek,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de geldigheid van de offerte en de aangeboden prijs.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn wanneer u ervan uitging dat de offerte van 29 mei nog geldig was. Graag kijken wij dit inhoudelijk voor u na, zodat we kunnen controleren welke offertevoorwaarden van toepassing waren en hoe de aangeboden korting tot stand is gekomen.

Wilt u contact met ons opnemen onder vermelding van uw ordernummer? Dan pakken wij uw dossier erbij en bespreken wij dit graag rechtstreeks met u.

Lab21 Klantenservice

Oceniono na 5 z 5

Goede en vriendelijk geholpen en nemen…

Goede en vriendelijk geholpen en nemen echt tijd voor je

19 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Beste Wever, dank u wel voor uw bericht. Fijn dat u ervaren heeft dat we echt de tijd voor u namen. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Fijne eerlijke ervaring

Hierbij wil ik graag mijn waardering uitspreken voor Armstrong van LAB21.

Vanaf het eerste contact heeft hij mij uitstekend geholpen. Hij nam de tijd om goed naar mijn situatie en wensen te luisteren, gaf duidelijke en eerlijke informatie en dacht actief mee over de beste oplossing. Zijn productkennis is duidelijk merkbaar en hij wist complexe keuzes op een begrijpelijke manier uit te leggen, zonder daarbij opdringerig te zijn.

Dankzij zijn advies kon ik een weloverwogen beslissing nemen en verliep het hele proces prettig en professioneel. Klantgerichtheid, deskundigheid en betrokkenheid staan bij Armstrong duidelijk hoog in het vaandel.

Een medewerker die echt het verschil maakt. Bedankt voor de uitstekende service!

20 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Beste Van den Houten, dank u wel voor dit mooie bericht. Fijn om te lezen dat Armstrong u vanaf het eerste contact uitstekend geholpen heeft — we geven uw waardering aan hem door. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

5 sterren in de boel belazeren

5 sterren in de boel belazeren, als je aan betaald heb en situatie wijzigt en ze zelf niet de vloer willen leggen krijg je je geld niet terug. Blijven op algemene voorwaarden wijzen waarin ze alles voor zich zelf indekken en de klant is te klos.
Betaal niets aan hier!!!!!
Iedere klant krijgt € 50 korting als ze goede reviews geven dus die krijgen ze alleen voor het geld!!

1 czerwca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen, zeker de moeite waard om hier langs te komen. Veel keus en je krijgt een eerlijk advies. Personeel was vriendelijk we raden het zeker aan!

21 czerwca 2026

Odpowiedź od LAB21

Beste Sen, dank u wel voor uw bericht. Veel keuze én een eerlijk advies: fijn dat u het zo ervaren heeft. Veel plezier met de nieuwe vloer! Team LAB21

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej