Vanaf het eerste gesprek voelden wij ons serieus genomen. Roldain dacht actief mee, gaf eerlijk advies en zocht samen met ons naar de beste oplossing binnen ons budget. Uiteindelijk hebben we een vloe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Via een zoek opdracht bij Lab21 terecht gekomen in Tilburg, mooie overzichtelijke showroom met een prettig en deskundig advies. Het bestellen van de bestelde vloer ging vlot en duidelijk. Zou deze wi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Micheal heeft ons geweldig geholpen. Een duidelijk, eerlijk en goed advies. Wij zijn erg blijj met onze keuze en de snelle levering! Wij zullen zeker LAB 21 aanbevelen bij onze vrienden en kennissen!... Zobacz więcej
Vloer betaald en geleverd. Maar op de dag van leggen was de legger ziek. Kan gebeuren natuurlijk. Maar de afhandeling daarna is echt dramatisch. Wordt traag of niet gereageerd. Er is een maand la... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Euroweg 27, 3825 HA, Amersfoort, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od LAB21
Goed ontvangst de eerste keer kijken, duidelijk uitleg, tijd wordt gegund, geen opdringen door reclame of aanbiedingpraatjes. Uitleen staal product ook erg fijn en advies prima.

Odpowiedź od LAB21
Very nice place with a large variety of floors . Good costumer advise as well.

Odpowiedź od LAB21
Klantgerichte deskundig advies op basis van goed luisteren wat de klant nodig heeft. Geen verkopen om te verkopen.

Odpowiedź od LAB21
Goede selectie laminaat. Veel meer goede keuzes dan in de nabije winkels op de woonboulevard. En nog steeds prima prijzen.

Odpowiedź od LAB21
Vriendelijk, flexibel, mochten panelen meenemen om thuis te proberen. Fijne winkel!

Odpowiedź od LAB21
Goed geholpen duidelijke uitleg en stalen mee naar huis. De vloer werd mij ergens anders wat goedkoper aangeboden,omdat we ons nog aan het orienteren waren. Maar heeft toen gekeken wat er nog mogelijk was en zijn er naar tevredenheid uitgekomen bij LAB 21

Odpowiedź od LAB21
Een warm welkom van de verkoper Jaco. Geen moeite teveel om de mogelijkheden van vloeren te bekijken. Meedenken van wat de juiste vloer voor jouw situatie zou zijn. Kortom…zeer tevreden!

Odpowiedź od LAB21
Wij hebben een eiken vloer besteld bij LAB21 in Groningen. Die bleek vervolgens maanden lang niet leverbaar terwijl er wel gehamerd werd op betaling. Toen de vloer alsnog kwam zat die vol met kunstmatige zwarte noesten. Die waren absoluut niet te zien in de staal die we hadden gezien. Volgens Mohamed van LAB21 was dat echter wel het geval. Als dat zo zijn had ik de vloer uiteraard niet uitgekozen en toen ik de winkel nogmaals bezocht om zijn verhaal te checken bleek die staal al heel lang niet meer beschikbaar. Deze Mohamed beweerde dus iets wat absoluut niet waar was. Met veel kunst en vliegwerk heeft de overigens zeer sympathieke legger er uiteindelijk wat van weten te maken, met name door heel veel planken te verzagen. Ook hij was van mening dat het een hele slechte vloer was. Kortom: bedenk je goed voordat je hier een vloer besteld en check sowieso een paar pakketten voordat ze komen leggen. Want op de medewerking van LAB21 hoef je niet te rekenen.

Odpowiedź od LAB21
Mocht stalen meenemen om kleur goed te laten passen bij keuken. Bij aanpassen leermoment, goed geholpen door collega die contact heeft opgenomen met de afdeling die de levering verzorgde

Odpowiedź od LAB21
Heel goed geholpen en meedenkend met de klant

Odpowiedź od LAB21
Vriendelijk geholpen zonder opdringerig te zijn….was alle tijd en ruimte voor vragen, meenemen voorbeeld, koffie en bedenktijd

Ik heb het nog nagekeken de offerte van 29 mei was volgens mij nog geldig
Dus ik vind het zeer matig van de 5 procent,die ik nu gekregen heb
Ik ga het nog verder nakijken

Odpowiedź od LAB21
Goede en vriendelijk geholpen en nemen echt tijd voor je

Odpowiedź od LAB21
Hierbij wil ik graag mijn waardering uitspreken voor Armstrong van LAB21.
Vanaf het eerste contact heeft hij mij uitstekend geholpen. Hij nam de tijd om goed naar mijn situatie en wensen te luisteren, gaf duidelijke en eerlijke informatie en dacht actief mee over de beste oplossing. Zijn productkennis is duidelijk merkbaar en hij wist complexe keuzes op een begrijpelijke manier uit te leggen, zonder daarbij opdringerig te zijn.
Dankzij zijn advies kon ik een weloverwogen beslissing nemen en verliep het hele proces prettig en professioneel. Klantgerichtheid, deskundigheid en betrokkenheid staan bij Armstrong duidelijk hoog in het vaandel.
Een medewerker die echt het verschil maakt. Bedankt voor de uitstekende service!

Odpowiedź od LAB21
5 sterren in de boel belazeren, als je aan betaald heb en situatie wijzigt en ze zelf niet de vloer willen leggen krijg je je geld niet terug. Blijven op algemene voorwaarden wijzen waarin ze alles voor zich zelf indekken en de klant is te klos.
Betaal niets aan hier!!!!!
Iedere klant krijgt € 50 korting als ze goede reviews geven dus die krijgen ze alleen voor het geld!!
Wij zijn heel goed geholpen, zeker de moeite waard om hier langs te komen. Veel keus en je krijgt een eerlijk advies. Personeel was vriendelijk we raden het zeker aan!