Låsby Kro & Hotel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var for første gang på Låsby kro med familien og den stod på stegt flæsk - det var en udsøgt fornøjelse - fine små kartofler og meget veltillavet stegt flæsk - sprød og lækker - det er nok det beds... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var på weekophold fredag til søndag. Det var helt i top. Dejlige værelser, fantastisk mad, der blev lavet, god flaske Pinot noir, skøn morgenbuffet, en god service samt en veloplagt "krofatter".... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lige kommet hjem efter et dejligt søndag/mandags ophold på Låsby Kro. Allerede ved ankomsten blev vi mødt af en meget smilende og hjælpsom medarbejder. Kaffe med hjemmelavet kage👌 3 rette... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lige hjemkommet efter 3 dage på Låsby Kro. Dejligt stort værelse, alt pænt og rent. Super god morgenmad og rigtig lækkert aftensmad, vi fik en schnitzel der fyldte hele tallerknen, og anden dagen s... Zobacz więcej

1. Restauracja
  2. Hotel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Låsby Kro og Hotel er beliggende i den smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus. Kroens skønne og "gamle" atmosfære kombineret med et imødekommende personale, er med til at gæsterne får et hyggeligt og rart ophold. Der er særlig fokus på traditionel dansk mad og kroen serverer gode kro-retter, - men kokken bevæger sig også rundt i "det andet køkken", som han kalder det. Kokken anvender kun de bedste råvarer og sætter en ære i selv at lave og tilberede maden fra bunden. Vore gæster kan hygge sig i de små lavloftede stuer der er fyldt med spændende antikviteter. Restauranten er åben hver dag fra kl. 12.00.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

84 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fint ophold

Vi havde et fint ophold i perioden 11/4-13/4-2025 i forbindelse med familiebesøg. Det er anden gang vi besøger hotellet, som vi varmt kan anbefale.

13 kwietnia 2025

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Erik, endnu en gang tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til på Kroen at kunne byde jer velkommen en 3. gang.
Rigtig god påske
Låsby Kro team

Oceniono na 5 z 5

En helt fantastisk weekend ophold

En helt fantastisk weekend ophold.
Fra D 28/3- 30/3.
Alt var så gennemført, måde maden blev serveret på og selve omgivelserne, for hvert rum man var i, kunne man nærmest selv føle hvordan det var at leve i den " tid".
Utrolig serviceminded personale, som var meget smilende.
Jeg vil helt klart anbefale dette sted til andre og helt sikkert komme tilbage til et ophold igen

28 marca 2025

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære MP, du gør teamet på Låsby Kro utrolig varme i hjertet, det er lige netop denne oplevelse vi ønsker at I som gæster skal få. Vi håber at kunne byde jer velkommen på Kroen en anden god gang :-) De bedste hilsner Låsby Kro teamet

Låsby Kro får 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Lige kommet hjem efter et dejligt søndag/mandags ophold på Låsby Kro.
Kaffe med hjemmelavet kage👌
3 retters menu i restauranten om aftenen. Det var helt igennem mere end godt🌟🌟🌟🌟🌟.
Morgenmaden var mere end godt - manglede overhovedet intet - brødet var hjemmebagt🤩

Lyse & renlige værelser - gode senge👌

Et ophold der kan anbefales og VI kommer HELT sikkert igen🥰

Ps.: selv for os rygere er der tænkt på - overdækket ryge området🤝

23 marca 2025

Kære Grethe
Tusinde tak for din meget fine omtale af vores Kro, den er vi meget taknemmelige for. Jeg har givet dine roser videre til hele teamet bag Låsby Kro og vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage en anden god gang.
Låsby Kro teamet

Oceniono na 5 z 5

Vi er 2 par som har været på et dejligt…

Vi er 2 par som har været på et dejligt søndags ophold på Låsby Kro.
Vi fik store lyse værelser som var pæne og rene. Maden var også i top: eftermiddagskaffe med kage, 3 retters kro menu og dejlig morgenbuffet. Venlig og imødekommende personale.
Vi kan anbefale stedet og kommer gerne igen.

23 marca 2025

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Alice. Tusinde tak for dine fine ord. Vi er meget glade for, at I nød jeres ophold her hos os og at I fandt både værelset, personalet og maden i top. Jeg har givet dine roser videre til resten af Låsby Kro teamet og vi håber at kunne byde jer velkommen en anden god gang.
Låsby Kro teamet

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige været 7 afsted til et…

Vi har lige været 7 afsted til et vinterophold det var virkelig godt rigtig god mad og gode værelser rent overalt og sødt personale det er ikke sidste gang vi har været der

11 lutego 2025

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Anette. Tusinde tak for dine fine ord, dem er vi meget glade for på Kroen og vi er meget taknemmelige for at I alle 7 nød jeres ophold og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage en anden god gang :-) De bedste hilsner Låsby Kro teamet

Ankom til Låsby kro

Ankom til Låsby kro, god mad god betjening, rene og pæne værelser. Her var styr på alt. En særlig udmærkelse går til Markus der var "all inn" på alt hvad der rørte sig, bravo keep up the good work.

9 października 2024

Kære Klaus
Tusinde tak for dine fine ord, dem er vi meget taknemmelige for, og især din ros til Markus, den er givet videre til ham.
Vi håber du vil komme og besøge Kroen en anden god gang - det vil vi glæde os til.
Låsby Kro og Hotel teamet

Dejlige Låsby kro

Vi har været på ophold på Låsby kro, lige fra bestilling af ophold over servering mv. har vi kun mødt venlighed, vores dejlige værelse var pænt og rent, maden var i en liga for sig selv, meget veltillavet kromad og der var nok af det, vi måtte springe desserten over en aften, morgenbordet havde alt hvad vi kunne begære, så tak til kroen og det dygtige personale.

3 września 2024

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Anders. tusinde tak for dine fine ord, dem er vi meget taknemmelige for. Vi håber I har lyst til at besøge os en anden god gang.
Låsby Kro og Hotel teamet

Oceniono na 5 z 5

Hit drar vi gjerne igjen.

Helt ok rom, hyggelig betjening og god mat. Vil spesielt fremheve kelneren, som virkelig kan jobben sin++

1 sierpnia 2024

Kære Per
Tusinde tak for dine fine ord. Dem er vi meget glade for at modtage. Vi sørger for at give dine roser videre til tjeneren.
Vi håber at kunne byde jer velkommen på Kroen en anden gang.
Team på Låsby Kro

Kro i smørhullet Låsby

Hyggelig kro, pæne og rene værelser.
Dejligt morgenbord med bitter og mulighed for at smøre en madpakke til frokosten samt at få den medbragte termokande fyldt op.
Venligt og imødekommende personale.
Kan varmt anbefales, vi kommer gerne igen.

21 lipca 2024

Kære Ove
Tusinde tak for de fine ord og stjerner, dem er vi meget taknemmelig for på Kroen.
Vi vil glæde os til at kunne byde jer velkommen igen.
Teamet på Låsby Kro

Spontant overnatning

overnatning i uge 30/2024 rigtig god betjening, lækkert og rent værelse, senge kunne skilles ad til 2 enkel. dejlig terrasse, med tag, nød en sommer aften her. ingen larm, de havde desværre ikke åben for aften spisning, men anbefalede, Cafe Norr i Galten og det var super godt mad og god betjening. morgenmad på kroen manglede intet, meget at vælge i mellem og holdt med omkring Corona hensyn.
Kan Virkelig anbefales.

23 lipca 2024

Kære Maibritt
Tusinde tak for dine fine ord. Dem er vi på Kroen meget taknemmelige for.
Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen en anden god gang
Teamet på Låsby Kro

Oceniono na 2 z 5

Manglende ingredienser på tallerkenerne.

Vi fik en tre retters menu. Men vores rejeanretning manglede salat, og vores oksefilet manglede grøntsagssaute.
Da vi nævnte det for personalet blev vi først mødt af uvidenhed og derefter af bortforklaringer. Men ingen gjorde noget ved det.
Ellers et fint ophold og en god morgenbuffet.
Fra Diana

22 czerwca 2024

Lækker lækker mad

Så skøn beliggenhed, lækker mad og søde ansatte. Vi havde nogle gode værelser og en fed oplevelse og til meget billig penge.
Prøv deres overnatning med 2 eller 3 retter

21 czerwca 2024
Oceniono na 2 z 5

3 timers Slimede glaskartofler, ugæstfri personale og dårlig prioritering af gæster.

Jeg har ALDRIG lavet en trustpilot anmeldelse før- men dette var alligevel for dårlig stil!
Vi blev bedt om at ankomme til nøjagtig 17.40 for at undgå for tætpakket travlthed. Vi ankom på det præcise tidspunkt, men endte med at vente 50minutter på maden - som sågar var forudbestilt. Andre gæster som kom senere end os fik deres mad serveret hurtigt.
Kartoflerne var fra glas og komplet smatkogte. kødet smagte dog udemærket.
Da vi bestilte dessert fik vi at vide, at vi måtte vente 10 minutter fordi der var et andet arrangement. Der gik 20 minutter før desserten kom. Det var en 3 timer lang krooplevelse, med 3 små børn - og vi fik KUN hovedret og dessert.
Personalet var tydeligt utilfredse med vores opsøgende kommunikation omkring den lange ventetid og var fra start ikke særligt gæstfri eller imødekommende. Alt i alt en kedelig oplevelse.

20 kwietnia 2024

Kære Victoria Askjær.
Mange tak for din feedback, selvom jeg godt kunne have ønsket mig en mere positiv.
Jeg vil ikke i gang med en lang historie om hvorfor din aften gik som den gik. Jeg vil hellere sige til dig, at jeg tager din kritik alvorlig. jeg vil tage fat i mit personale og gennemgå din aften minut for minut. For på den måde at lære af de fejl, der åbenlyst er begået.
Jeg bider mest af alt fast i de sidste tre sætninger. Det er ikke sådan vi skal fremstå, tværtimod. Det ligger på mine skuldre, at få rettet op på det, således vores gæster trygt kan komme til vores personale og gå med en god oplevelse af at være blevet hørt og hjulpet.
Bh.
Peter Have
Låsby Kro

Oceniono na 5 z 5

Har lige været på et forårs ophold på…

Har lige været på et forårs ophold på låsby kro med et par gode venner. Det var virkelig en god oplevelse god mad og et dejligt personale stedet kan varmt anbefales.tak for et dejligt ophold hilsen bord 10😜😜

15 marca 2024

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Claus. Tusinde tak for dine fine ord. Vi gør hvad vi kan for at det altid skal være godt for vores gæster, og så er det dejligt at få tilbagemeldinger om, at det også er sådan at du som gæst oplever det. Tusinde tak endnu engang, jeg har givet dine ord videre til resten af vores team

Weekend tur

En skøn og autentisk oplevelse, vi kommer igen. Fantastisk godt gammeldags mad ♥️

24 lutego 2024

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Jan, tusinde tak for de fine ord, dem er vi på Låsby kro meget glade for

Oceniono na 1 z 5

Hej mig og min dame

Hej mig og min dame, hader 2 dage 8 til den 10,februar vi hader købt på nettet,luksus ophold 1295 pa nat incl morgenmad og aftensmad, da vi skulle betaler var det uden morgenmad og aftensmad ???? fik at vide at når man bestiller på nettet så er det uden mad, syntes godtnok at det er fræk at køre en reklamer på alt januar og februar er alt inkluderet så 2 dage 4,500

10 lutego 2024

Kære Bent B. Jensen.
Mange tak for din bedømmelse.
Vi er ærgerlige over din oplevelse.
Vil erindre om, at du har bestilt værelset igennem Expedia, som er en online værelsesbooking portal. Her fremgår det tydeligt, man kun bestiller værelset uden nogen måltider, ikke engang morgenmad, som skal tilkøbes ved ankomst. Det betyder man ikke kan bestille et ophold, hvori der indgår mad, igennem Expedia. Og når man er ankommet, kan vi ikke lave om på bookingen, desværre.
Når man bestiller gennem Expedia skal hotellet betale en provision til dem. Derfor kan man med fordel ringe til det hotel, man gerne vil besøge og for det meste få et langt bedre tilbud, end det der tilbydes hos Expedia.
Hvis man gerne vil have et ophold med forplejning, kan det gøres ved bestilling direkte her hos os. Det kunne vi godt have ønsket os du havde gjort, sådan du kunne have fået det, du troede du bestilte hos Expedia.
Bedste Hilsen
Låsby Kro Teamet

Dejligt gensyn

En enkelt overnatning - alt var, som det skulle være: Venlig betjening, pæne, rene værelser, flot og veltilberedt mad. Krofatter får én til at føle sig som en gammel ven af huset.
Vi savnede liiige det sidste, som vi følte, at vi fik ved vores sidste besøg, hvor vi oplevede at få mere, end vi troede, vi betalte for. Denne gang betalte vores toårige f.eks. for morgenbuffeten - det er ikke spor urimeligt, men det havde været nemme "point" at tjene, hvis den skål yoghurt, hun spiste, havde været på husets regning.
Vi kan dog varmt anbefale et ophold og især de stemningsfulde krostuer fulde af klenodier er et besøg værd!

16 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Så er 4 døgn på Låsby Kro desværre…

Så er 4 døgn på Låsby Kro desværre overstået😢 Et STORT TAK til Låsby Kro Teamet for et SUPER SKØNT ophold med SUPER LÆKKERT mad og FANTASTISK betjening af personalet, HÅBER på SNART at komme tilbage, et ophold på Låsby Kro kan KLART anbefales👍🏻😀

8 września 2023

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Tim. Tak for et hyggeligt besøg. Vi glæder os til I kommer igen. Mvh Låsby Kro

Oceniono na 5 z 5

Et super hyggeligt og godt sted, med god mad og betjening.

På weekend med et hold venner.
En super hyggelig oplevelse med fantastisk personale.
Fik en 3-retters menu og alt var perfekt og til en fantastisk pris.
Morgenbuffet var også super fin.
Kan bestemt anbefales

3 września 2023

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Ulla. Dejligt at i havde en god weekend og tak for de pæne ord.

Oceniono na 5 z 5

Lige hjemkommet efter 3 dage på Låsby…

Lige hjemkommet efter 3 dage på Låsby Kro.
Dejligt stort værelse, alt pænt og rent.
Super god morgenmad og rigtig lækkert aftensmad, vi fik en schnitzel der fyldte hele tallerknen, og anden dagen stegt flæsk ad libitum. Personalet forstod virkelig at tage sig af gæsterne, så vi kommer gerne igen.
2 vennepar fra Aalborg

28 sierpnia 2023

Odpowiedź od Låsby Kro & Hotel

Kære Hanne. Tak for de pæne ord. Vi vil glæde os til jeres næste besøg.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej