Blomsterbutikken Kvisten Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Targ kwiatowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Blomsterbutikken Kvisten åbnede den 13 august 1998. I Blomsterbutikken Kvisten lægger vi stor vægt på Vores kunders behov. Butikken er altid fyldt med friske afskårne blomster og potteplanter. Vi har et stort udvalg i urtepotteskjulere og brugskunst.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 2 z 5

Bestilte en buket fra venner til en…

Bestilte en buket fra venner til en veninde som har mistet sin far, sød betjening men godt skuffet over dens størrelse, virkelig tynd og luftig buket til 500 kr og buketten skulle leveres i Silkeborg så det kan ikke være fragten, alle venner fik billede tilsendt med tak hilsen, skuffende...

19 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Det hele

Bestilte en bårebukket igennem Frk. Mollys som sendte ordren til gertneriet kvisten.

Fik ikke det jeg bestilte til min kæreste’s bisættelse, en bårebukket eks. Stor og lyserøde blomster, men fik de forkerte blomster og meget lille..

Ringer så til kvisten og taler med Jacob Kvist
Som syns at den var flot, det var en vejkantsbukket 😡 og han grinte af mig i telefonen. Frk. Mollys er ikke skyld i dette for de skrev til Jacob hvad der skulle i. Men han er ligeglad med kundens ønske.

Bestilde for 500kr+ lev men han skulle ha 300kr at lave den så jeg fik en bukket til 200kr 😡 kan ikke anbefalde kvisten.

29 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag bestilt en buket fyldt…

Jeg har i dag bestilt en buket fyldt med følelser til en lille pige 🩷
Buketten blev modtaget med håndskrevet kort, fine blomster og farver og en sød sommerfugl som passer til hendes alder.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre buket! TAK

12 marca 2024
Oceniono na 2 z 5

Modtog en fødselsdagsbuket den 28.8

Modtog en fødselsdagsbuket den 28.8. bestilt gennem Interflora. Men kvaliteten var ringe. Fresia var brune i kanten, og nogle gule blomster (hedder måske Engbrandbægen) var der kun blomsterblade på under halvdelen (de står meget smukkere i en rundkørsel tæt på, hvor jeg bor)
Så fremadrettet vil jeg sige, at man skal vælge en anden leverandør end Kvisten når man bestiller via Interflora. Eller også skulle jeg bare have gjort, som min nabokone sagde, går ned og klag og tag buketten med!

2 września 2018
Oceniono na 1 z 5

Dårlig levering, meget dårlig service!

Fik min fødselsdagsbuket en dag for sent. Ringede efter levering for at gøre opmærksom på dette, men fik at vide, at butikken beklager, men de kunne ikke se problemet med den sene levering. Buketten så dog ud til, at have ligget fra dagen før, da halvdelen af blomsterne var visne.
Virkelig dårlig service!

11 maja 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej