Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De kaart cadeau gekregen van onze zoon voor ons huwelijk. Na langdurige ziekte bleek het 2 maanden te zijn verlopen en kon er geen verlenging en waarborg voor het bedrag worden gegeven. Als "coulance... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het bestellen van een cadeaukaart is eenvoudig en snel, net als de rest van de procedure. Het cadeau werd zeer positief ontvangen. Tijdens de inloop van het feest kon ik mijn presentje aanbieden. W... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

cadeaukaart bleek in zuid holland maar op 3 plaatsen inwisselbaar, waarvan 1 2 jaar gesloten was. Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst me... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De kaart was snel besteld op zondag. Levering zou dinsdag zijn. Uiteindelijke bezorging op vrijdag. Dit kwam wsl door de post. Wel na klachtmail donderdag direct mail terug dat ze zouden uit zoeken wa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami
  2. Sala koncertowa
  3. Teatr
  4. Estrada

O Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Napisane przez firmę

Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van kunst, theater, muziek en geschiedenis. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een uitnodiging om te genieten van de rijke culturele diversiteit die Nederland te bieden heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of zomaar een moment van waardering – met de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geef je een ervaring die inspireert en verrijkt.

De cadeaukaart is te besteden bij honderden deelnemende locaties door heel Nederland, waaronder musea, theaters, concertzalen en historische monumenten. Van een avondje uit naar een theatervoorstelling tot een dagje cultuur snuiven in een museum of het bezoeken van een historisch kasteel – de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij de kaart gebruikt, wat het cadeau persoonlijk en flexibel maakt.

De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5 tot €150 en heeft een lange geldigheidsduur, zodat er alle tijd is om de ideale culturele ervaring te plannen. De kaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, waardoor het geven van een cadeau eenvoudig en passend is voor elke gelegenheid. Bovendien wordt de cadeaukaart gratis geleverd in een mooie cadeau-envelop, waardoor het cadeau direct feestelijk overhandigd kan worden.

Onze missie is om mensen te verbinden met cultuur en kunst, en hen te inspireren door middel van alle culturele ervaringen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe kunstvormen, het genieten van een indrukwekkende voorstelling of het verdiepen in geschiedenis – de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart maakt het mogelijk.

Kies voor de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en geef een cadeau dat niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan culturele verrijking en ontspanning. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 70% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 99

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Zou op zaterdag geleverd worden

Zou op zaterdag geleverd worden: niets in de bus. Sta ik mooi voor gek.

19 grudnia 2025

Hallo,

Vervelend te vernemen dat je bestelling was vertraagd.

Ik ga ervan uit dat dit inmiddels al is opgelost. Zo niet, laat het weten. Ik help je graag verder!

Oceniono na 2 z 5

Te late bezorging

De website gaf aan dat deze kaart binnen een paar dagen geleverd zou worden maar het heeft een week geduurd (voor een briefje), waardoor het te laat aankwam.

NKCC moet niet adverteren met levertijden die ze niet kunnen waarmaken.

9 grudnia 2025

Hallo,

Wij zijn afhankelijk van de service van PostNL. Aan onze kant is alles correct verlopen. Stuur ons een e-mail t.a.v. Atif, dan kunnen we bekijken of we een compensatie voor je kunnen aanbieden.

Snelle correcte verzending

Snelle correcte verzending met mogelijkheid om op rekening te betalen.
Persoonlijke boodschap wordt helaas (niet zo mooi) met een losse sticker bevestigd.
Hier had ik meer van verwacht - gedrukt op de envelop

5 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Cadeau prima, levering mega laat

Het cadeau is prima, de aflevering vond echter 8 dagen te laat plaats. Ik ga er vanuit dat het met Black Friday en Sinterklaas te maken heeft.

25 listopada 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat de levering behoorlijk vertraagd was.

PostNL had het inderdaad extra druk door Black Friday en de feestdagen, waardoor de bezorging langer duurde dan normaal. Onze excuses daarvoor.

Fijn om te horen dat je wel tevreden bent met het cadeau!

Oceniono na 1 z 5

Na anderhalve week nog geen kaart

Na anderhalve week hebben we de bestelde Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart nog altijd niet ontvangen. Degene die we de kaart cadeau wilden doen hebben we moeten teleurstellen.

24 listopada 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je bestelling vertraagd is. PostNL heeft het momenteel ontzettend druk, waardoor de levering soms fors kan uitlopen of er iets mis kan gaan.

We gaan dit uiteraard voor je oplossen, dus ik stuur je even een mailtje met de oplossing.

Oceniono na 4 z 5

Makkelijk te bestellen en snelle nette…

Makkelijk te bestellen en snelle nette levering

21 listopada 2025

Hallo Els,

Wat fijn dat het zo makkelijk te bestellen was en dat de levering snel en netjes verliep! Altijd fijn wanneer alles soepel en zonder problemen gaat.

Oceniono na 5 z 5

Jullie doen wat jullie beloven

Jullie doen wat jullie beloven. Helemaal prima!

27 listopada 2025

Hallo Dick,

Wat fijn dat jullie beloftes zijn nagekomen! Top dat alles helemaal naar wens is verlopen.

Oceniono na 3 z 5

Jullie beloven met 24 uur de kaart te…

Jullie beloven met 24 uur de kaart te ontvangen dat is helaas niet zo. Omdat je de zending niet kunt volgen heb je geen idee wanneer de cadeaubon dan in de brievenbus ligt.

26 listopada 2025

Beste Angelique,

Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je bestelling vertraagd is.

Je hebt er zelf voor gekozen om geen track & trace te bestellen, waardoor het lastig is om precies te zien wanneer de cadeaubon wordt bezorgd.

Het is momenteel drukker vanwege Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en de feestdagen, waardoor er vertraging kan optreden. Ik raad je aan nog even de vijf werkdagen af te wachten.

Mocht de cadeaubon er dan nog niet zijn, laat het ons weten, dan verzenden we de bestelling opnieuw.

Hallo,

Fijn dat de levering snel en correct was! Altijd prettig wanneer alles soepel en zonder problemen verloopt.

Alles tiptop in orde

Snelle levering, alles tiptop in orde.

25 listopada 2025

Hallo,

Geweldig om te horen dat alles tiptop in orde was en dat de levering snel verliep! Fijn dat alles zo soepel en naar wens is gegaan.

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk, snel en een leuke kaart.

Het was makkelijk om een kaart uit te kiezen en het gewenste bedrag erop te zetten.
De verpakking was leuk en het is snel bezorgd

16 listopada 2025

Hallo Marcel,

Fijn dat het makkelijk was om een kaart te kiezen en het bedrag in te stellen. Leuk dat de verpakking je ook beviel en dat het snel geleverd werd!

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Jammer dat je het aanbod als beperkt hebt ervaren.

Wij proberen het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken, zodat er voor iedereen veel keuze is en veel verschillende mogelijkheden beschikbaar zijn.

We weten zeker dat je iets leuks gaat vinden om de kaart te besteden!

Oceniono na 3 z 5

Qua bruikbaarheid viel het wat tegen

Qua bruikbaarheid viel het wat tegen, degene die de theaterkaart vsn mijncadeau kreeg liet weten dat de kaart niet bruikbaar was voor zijn gewenste bestemming. Dat vond ik.sbeu te horen, immers Daniel Arends is toch een bekend persoon in cabaret- land....

3 listopada 2025

Beste Marius,

Bedankt voor je review. Jammer dat je dit zo hebt ervaren.

Wij proberen het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken, maar helaas doet niet elk theater in Nederland mee. De kaart is echter te gebruiken via Eventim.nl, een bekend platform, zijn veel bekende cabaretiers en muzikanten te vinden. We weten zeker dat de ontvanger iets gaat kunnen vinden wat bij hen/haar past!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej