Vi spiser normalt ikke sushi, men vi var til 18 års fødselsdag, hvorpå det forgik i virum. Måtte indrømme, at maden smagte rigtig rigtig godt. Huset rødvin, var god, pigerne, som kom med maden, var sø... Zobacz więcej
Bestilte sushi til en fødselsdag, hvor de både er mere end en halv time forsinket, og har det forkerte med! Virkelig ærgerligt når fødselslaren er vegetar, og vores ordre er blevet udskiftet med noget... Zobacz więcej
Nu er det anden gang at vi bestiller take away fra Kumo og det både smager og ser lækkert ud. De er søde og venlige og sushien fer altid frisk lavet ift. andre stedet hvor det ligger på køl. Det er fi... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
God service og rigtig lækkert sushi
God service og rigtig lækkert sushi, vi kommer snart igen
Kumo sushi er et sted vi kommer tit
Kumo sushi er et sted vi kommer tit. Dog var der rotter i baggården og personalet (en kvindelig medarbejder) piller næse, pusser næse og rør ved maden igen UDEN handsker. Pisse ulækkert. Vi kommer ihverfald ikke igen.
Ulækker sushi restaurant
…vi er en familie på 4 der var nede og spise på Kumo sushi i Glostrup. Det var noget af en oplevelse - der var beskidt i restaurant, badeværelset og der stank af røg - forståeligt da de ryger i køkkenets baggård (det så vi kun fordi vi havde parkeret deromme)! Her så vi også rotter lige ved køkkenet.
Sushien var uspiselig med tørre ris og fisk der lugtede. Restauranten kan på ingen måder anbefales.
Virkelig lækker sushi mm
Virkelig lækker sushi mm. Og sød betjening, bestemt ikke sidste gang vi spiser der 👌🏾😀
God oplevelse
God oplevelse, lækker sushi, hyggelige omgivelser og god betjening ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skøn mad
Skøn mad, hyggelige lokaler og god betjening. Vi kommer igen!
Lækker sushi og god kundeservice!