Super dejligt ophold, Hyggeligt værelse, dejlige omgivelser både inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har været flere gange på godset, og det har været godt hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft forskellige ophold på Kragerup Gods. Det har altid været helt fantastisk, og vi er taget hjem med en følelse af at være blevet ladet op og forkælet. Godset, de smukke omgivelser og de læ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Velkomsten samt omgivelserne og ikke mindst personalet.
Ingen tvivl om, at vi kommer igen, idet området også er værd at udforske.

Odpowiedź od Kragerup
God service, fantastisk mad, gode faciliteter for møder og meget imødekommende personale. Og så er omgivelserne bare skønne. Også Goo-High var en god oplevelse for hele gruppen (firma arrangement). Der blev prøvet grænser og samarbejdet.

Odpowiedź od Kragerup
Min mand og jeg var på ophold d. 23/6 med et gavekort vi havde fået i bryllupsgave. Vi havde et hyggeligt ophold i flotte rammer på trods af en del mangler.
Vores ophold inkluderede adgang til spa'en, og vi havde derfor booket en spa-tid fra 17-18 og derfor reserveret bord til restauranten kl 19, for at have tid til at komme i pænt tøj osv. efter spa'en.
Da vi ankom kort før 17 tjekkede vi ind og nævnte at vi jo også havde en spa-tid kl 17, men her sagde receptionisten at pool'en desværre var lukket, pga. noget kemikalie, de havde haft svært ved at få renset væk, men at vi selvfølgelig stadig kunne bruge fodbad og sauna. Der synes vi godt Kragerup kunne have kontaktet os i forvejen (receptionisten sagde at det var sket i løbet af sidste uge) og sagt at poolen ikke er åben - vi havde jo booket en spa-tid, og det var inkluderet i vores ophold så vi ville måske gerne have rykket til en anden dag for at få de faciliteter vi havde regnet med.
Middagen i restauranten er rigtig lækker, og vi hyggede os rigtig meget. Et stort minus er dog at betjeningen var super langsom og tjenerene var meget svære at få fat på. Der var sankt hans fejring, så der var også mange gæster udefra og også et mindre selskab, og jeg ved ikke om der bare har været for mange gæster til at både køkkenet og tjenerne kunne klare det, for det virkede som et generelt problem ved de fleste borde.
Vi blev sat til bords omkring kl 19, og vi fik først vores forret omkring kl 20. Vi havde fået vores vin og andet drikke lang tid i forvejen, og fik da også fyldt lidt ekstra i glassene da vi endelig fik første ret. Sådan gik resten af middagen også, og vi endte med at være færdige med at nyde vores dessert omkring kl 22.30 - der var næsten ingen gæster tilbage ved denne tid men stadig var det utrolig svært at få kontakt til tjenerne og bede om en ske til desserten xD På grund af den langsomme betjening fik vi da også skåret en del af regningen for drikkevarerne, som vi lagde på værelsets regning, og det synes jeg var i orden.
Den sidste oplevelse, som også skar en del skår i glæden ved i vores ophold skete så næste dag. Vandet i vandhanerne (på hele godset) er utroligt varmt, nærmest kogende. Om morgen står jeg op og går ud og tænder for bruseren. Der er karbad, så vandet løber først ud af hanen ned i karet, og jeg har tændt mest op for den varme hane (fordi det gør man normalt). Da vandet har løbet 10-20 sekunder, drejer jeg på den tap der får vandet til at løbe ud af brusehovedet. I det samme står der vand ud til alle sider, og vandet er brændende varmt. Jeg skynder mig at slukke, men får selvfølgelig drejet den forkerte vej, og får bare skruet endnu mere op for den varme hane, og jeg skynder mig at løbe ud af badeværelset fordi vandet nærmest brænder mig. Min mand ender med at holde en dyne op foran sig for at skærme for vandet og får slukket for hanen. Det viser sig at der hvor brusehovedet sidder fast er slangen fuldstændig ødelagt, så der står vand ud derfra i stedet for at komme ud af brusehovedet. Det er en synlig skade, og jeg forstår ikke hvordan personalet ikke har lagt mærke til det (og hvordan der ikke er andre gæster der har gjort opmærksom på det).
Vi fortalte det til receptionisten, som undskyldte mange gange, og tilbød os at bruge badefaciliteterne i spa-området, som vi også endte med at takke ja til efter en klatretur i GoHigh. Han slettede også resten af vores regning, men sagde at han selvfølgelig ikke kunne gøre noget ved gavekortet, for det var jo brugt - det kan han vel, han kan jo bare give os et nyt gavekort, hvor vi rent faktisk får de faciliteter vi er blevet stillet i udsigt.
Til slut vil jeg dog gerne sige at personalet var utrolig venligt (specielt receptionisten og den rødhårede tjener(inde), som vist havde ansvaret den aften), og værelset var hyggeligt og morgenmaden var også rigtig fin.

Odpowiedź od Kragerup
Vi var på overnatning i hofjægerens værelse.
Har ALDRIG mødt så søde og servicemindet personale en helt special tak til Bettina i receptionen og Cecilla som var vores tjener under middagen i gjorde vores 25 års kærestedag helt særlig en dag vi vil mindes længe.

Odpowiedź od Kragerup
Har været på kursus ophold på Kragerup, en helt igennem god oplevelse. Faciliteter, service, måltider, værelser og fantastiske omgivelser.
Kan varmt anbefales.

Fantastisk service og omgivelser
Vi havde en firmatur - og var placeret i Skovhytten med resten af team deal.dk A/S
Værelserne var super fine - og indrettet helt som de skulle når vi netop som nu befandt os på et gods!
Kombinationen af at være ude på de skønne områder i parken, i vores team hytte i skoven - og til frokost på godset var super - det gav en god helhedsoplevelse, hvor vi hele tiden så nyt
Vi deltog ligeledes i 2 aktiviteter - rapelling ned ad en 16 m silo og bueskydning - kyndige instruktører.
Om aftenen fik vi en bartender ned til vores team hytte - og jep han kunne mixe drinks.
Vi fik grillmad - og der var rigeligt ad det
Fantastisk dag - ikke mindst pga Kragerup Gods

Odpowiedź od Kragerup
For 3. år i træk havde jeg den glæde at kunne invitere børn,-sviger, børne-og oldebørn på et par dages ophold på Kragerup, og heller ikke denne gang svigtede Kragerup vore forventninger! Stedet kan nydes blot for sin skønhed, men dertil kommer aktiviteter for store som for små- dog var legepladsen i år under reparation, hvilket skuffede den 5-årige, men mange besøg i Go Bounce afhjalp i nogen grad dette. Go-High blev atter prøvet, og i år havde vi, der ikke er til de store højder, valgt at prøve at løse stuepigens hemmelighed,- en spændende opgave, der dog for mig den 85-årige, dårligt gående, bød på lidt for store udfordringer, men min datter drog så med på opgaven i stedet for mig, så mysteriet kunne løses! Fra Kragerups side var der taget hensyn til, at der i vor flok, var børn mellem 2 og 5, så vi sad, så vi ikke kunne genere andre mere end højst nødvendigt, ligesom man behørigt ventede med at servere, hvis unge forældre var afsides for at se til de sovende småbørn. Overalt mødtes vi af stor venlighed og hjælpsomhed fra Anja på kontoret til tjenerne i restauranten. Et kapitel for sig er vores indkvartering i Herskabsstalden, hvor vi alle boede. Den brede gang blev som et fællesrum for os, hvor vi kunne mødes og børnene kunne lege. Jeg kan kun medgive Kragerup min største anbefaling- og vi har bestilt til næste år igen!

5-stjernet oplevelse.
Vi havde bestilt en overnatning inklusiv go-High og grill-selv burger. Hele oplevelsen var virkelig god!
Receptionisten var så serviceminded og imødekommende, da vi ville lave om i vores bookning var det intet problem. Instruktørerne på go-High banen var super dygtige og gode til deres arbejde, vi følte os 100% sikre efter deres introduktionskursus. Morgenmaden var helt fantastisk, og værelset vi boede på var rent, kæmpe stort og lå rigtig godt.
Slutteligt er konceptet med grill-selv burger helt genialt. Så alt i alt var vi rigtig tilfredse med vores ophold på kragerup og vi kommer helt sikkert tilbage!

Odpowiedź od Kragerup
Vi havde på alle måder en dejlig oplevelse ved besøget hos jer. Vi følte virkelig vi fik valuta for pengene. 3 retters menu om aftenen, som smagte skønt, et virkelig dejligt værelse, et meget venligt og naturligt imødekommende personale, og et skønt morgen måltid. Så vi siger TAK.

Odpowiedź od Kragerup
Tak for en fantastisk oplevelse at være på jeres skønne Kragerup Gods, med de smukke omgivelser, wow. Jeg kommer helt sikkert igen en skønne dag. Jeg deltog i et vidunderligt bryllup inviteret til af nær højt elsket familie, og jeg tror ikke, at rammerne til denne dejlige begivenhed, kunne være mere perfekt. I havde lavet alt så enestående for de nygifte og os andre, og man følte sig tryg, taget godt imod og meget fint serviceret under hele opholdet. Det store festlokale var rigtigt flot. Værelset var skønt og maden smagte rigtigt dejligt. Stort tak for en mindeværdig dag og morgenen derefter også med dejlig stor morgenmadsbuffet. I får min varmeste anbefaling herfra. Med venlig hilsen Tina

Odpowiedź od Kragerup
Super hyggeligt ophold i skønne omgivelser. Maden vi fik som 3-retters menu var veltillavet med brug af mange danske råvarer, morgenbuffet varieret og god.

Odpowiedź od Kragerup
Jeg havde valgt at holde vores årlige familietur, med en overnatning i shelterbyen, hvor vi havde det hele for os selv. Det hele spillede MAX, fra vi ankom fredag middag til udtjekningen lørdag formiddag. Vi fik den varmeste velkomst af personalet og de gjorde løbende deres yderste for, at vores ophold blev uforglemmelig oplevelse. De var meget service minded, og havde hele tiden fokus på, at vi ikke manglede noget og følte os godt tilrette - desuden var de 3 måltider vi fik også super lækker.
Kan varmt anbefale et ophold i deres fantastiske rammer - 10 ud af 10 stjerner.

Odpowiedź od Kragerup
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Dejligt sted, lækker mad og behageligt personale. Virkelig en oplevelse værd

Odpowiedź od Kragerup
Lækkert sted. Gode omgivelser. God service. Et godt sted til konference.

Odpowiedź od Kragerup
Ringere service skal man lede længe efter.
Stedet bærer tydelig præg af dårlig arbejdsklima.

Odpowiedź od Kragerup
Vi havde en fantastisk oplevelse på Kragerup Gods fra den 4 til den 5 maj Det var en gave fra vores søn og svigerdatter fra Canada 🍀Det var så smukt og så hyggeligt og der er ikke en eneste negativ ting at sige . ALT var perfekt under hele opholdet . Så det er et sted , vi varmt kan anbefale . Helt sikkert .
Børge & Grethe Hansen Maribo 🍀😀

Odpowiedź od Kragerup
Den 2 april havde undertegnet inviteret familien på Go High. Der var kun 2 ansatte til at tage sig af mange mennesker. Der skulle passe kiosk, der skulle instruere i Go High og der skulle tændes op, for grill.
Go High var sjov , men grundet for lidt personale. Ventede vi i over 40 min for at få tændt grill. Men stakkels personale var ved at instruere kunder. Samtidig med hun skulle passe kiosk. Så drikkevare havde vi osse problemer med at betale for.
Så vi tog de mest tørre burger med hjem og lavede maden der. For spørgsmålet var hvornår grillen var blevet tændt.
Vi skal aldrig bestille mad i Kragerup . mere.
Undertegnet skrev til Kragerup om oplevelsen og fik en tilbagemeldning om, at det var jo hvad der kunne ske.

Odpowiedź od Kragerup
Min 80 års fødselsdag var en kæmpe dejlig oplevelse for alle fra 5 år og opefter, værelser i topklasse og en udsøgt middag med et virkelig godt vinmenu, kan stærkt anbefales - alt var i topklasse.

Odpowiedź od Kragerup
Beautiful experience. I have never worked at such a luxurious and well prepared training venue. The rooms are clean and comfortable, the dining experience was excellent and for training, I could not have asked for any more. I found the staff to be helpful and prepared to go above and beyond.
I would encourage any company to consider this venue, only a very easy hour commute from Copenhagen airport.

Odpowiedź od Kragerup
Et uforglemmeligt ophold på Kragerup Gods.
Idylliske omgivelser, og spændende “go High”
Maden var udsøgt, værelserne præsenteret på en helt unik måde, personalet var opmærksomme og venlige.
1000 tak fra
Familien Müller/Williams

Odpowiedź od Kragerup
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.