Oceniono na 5 z 5

Super dejligt ophold, Hyggeligt værelse, dejlige omgivelser både inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har været flere gange på godset, og det har været godt hv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft forskellige ophold på Kragerup Gods. Det har altid været helt fantastisk, og vi er taget hjem med en følelse af at være blevet ladet op og forkælet. Godset, de smukke omgivelser og de læ... Zobacz więcej

1. Wynajm pomieszczeń konferencyjnych
  2. Hotel biznesowy
  3. Sale konferencyjne
  4. Organizator aktywności na powietrzu
  5. Centrum seniora
  6. Obsługa ślubów

Napisane przez firmę

Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Stemningen dufter af historiens…

Stemningen dufter af historiens vingesus på Kragerup ,og servicen er ret fantastisk ,dygtige og særdeles service mindede ansatte på Kragerup skaber en oplevelse i særklasse.

2 września 2024

Kære Carsten
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har haft en 5-stjernet oplevelse. Dejligt at vores søde medarbejdere indfriede dine forventninger til god service.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantastisk sted

Det var anden gang vi besøgte godset, og ALT var bare helt fantastisk. Ligefra værelset, til maden, samt spa/swimmingpool, omgivelserne og den venlige behandling af os fra personalets side. Man følte sig virkelig velkommen, og som en del af Kragerup. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager et ophold her, næste gang skal vi bare være der længere tid☺️

30 sierpnia 2024

Kære Litten
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I havde et fantastisk ophold og nød værelset, maden, vores swimmingpool samt vores omgivelser. Dejligt at I følte jer mødt af vores søde personale.
Fortsat god sommer
samt hele familien Kragerup

Oceniono na 2 z 5

Var på Restaurant Blixen til frokost.

Var på Restaurant Blixen til frokost.
Hmm, havde ihvertfald forventet noget mere , af min kartoffelmad og fiskefilet. Ikke noget jeg vil køre efter en anden gang. Men flotte omgivelser.

31 sierpnia 2024

Kære Henrik
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods. Vi er kede af at vores fiskefilet og kartoffelmad ( som mange af vores gæster er glade for) ikke faldt i jeres smag. Vu vil gerne tilbyde jer en ny frokostoplevelse, skriv til mig på bd@kragerup.dk. Dejligt I nød vores omgivelser :-)

De sødeste ansatte

Min datter prøvede go high og havde en vildt god oplevelse. Hun har autisme, så det at hun overskred nogle grænser, gjorde virkelig noget ved selvtilliden. Købte en kom igen billet og var der forleden. Havde ikke booket tid og da vi kom, var næste hold først 2 timer senere. Det var min egen fejl, men Oliver fik hende på et hold på engelsk så vi ikke skulle vente. Det reddede dagen og jeg husker at booke tid næste gang😅
Virkelig søde ansatte begge gange vi var der.

15 sierpnia 2024

Kære Louise
Tusind tak for besøget i vores aktivitetspark, det glæder mig at vores søde personale fandt en løsning på den forestående ventetid, som alle gerne vil undgå. Dejligt at I fik en god oplevelse begge gange i besøgte os.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til flere oplevelser en anden gang.
Mange gode sommerhilsner
Birgitte & Regitze Dinesen
& hele team Kragerup

Fantastisk ophold på Kragerup Gods

Fantastisk ophold på Kragerup Gods! Er lige kommet hjem efter et super dejligt 2 dages ophold. Super god mad og en outstanding tjenerstab!!! Roser også til receptionen samt værelse no. 2 (Kammerherrens værelse). Kan varmt anbefale et ophold her og vi kommer igen!

Jørgen.

21 lipca 2024

Kære Jørgen
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I nød jeres ophold her hos os. Dejligt I satte pris på vores mad og dejlige værelse, hvor både min far og min farfar har haft værelse.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen enanden gang og give jer nye oplevelser.

Oceniono na 1 z 5

Ugyldiggør gyldigt gavekort - mistet 1400 kr

Har fået gavekort til Go High, og indløst et sidste år. Vil nu indløse det sidste, men de har ændret i design mv, og jeg kan nu ikke bruge gavekortet, da Kragerup har gjort gamle gavekort værdiløse. Dette trods der ikke står nogen udløbsdato på, men tværtimod står jeg kan book på deres hjemmeside, hvilket ikke er muligt grundet deres nye design og krav ved booking på hjemmesiden om kode.
Så køb ikke gavekort til dem, har tabt 1.400 kr med deres ændring.
Jeg kan sågar ikke booke ved henvendelse til dem, men bliver afvist med besked om det ikke er gyldigt, men kan da få lov til at købe nye billetter til fuld pris.

Tilføjelse efter Kragerups svar -
Jeg er ALDRIG blevet gjort opmærksom på noget i 2023 ved anvendelsen, fik lov at booke uden problemer og bruge gavekort.
Har sågar bedt om dokumentation fra 2023 hvor Kragerup siger, at de har skrevet det til mig, men ingen dokumentation modtaget.

22 lipca 2024

Kære Marlene
Fribilletten du er i besiddelse af er ikke et betalt gavekort, da fribilletter ikke kan købes. Vores fribilletter er nogle vi udlodder eller deler ud i særlige anledninger såsom konkurrencer, gaver mm. De er ikke nummererede men skal være stemplet og underskrevet med udløbsdato af den medarbejder, der har foræret dem væk. Så der er ikke tale om ændring af design.
Vi er kede af at vi, af ovennævnte grund og at du ikke selv kender historikken, ikke kan indfri din fribillet.
Ved besøg i vores aktivitetspark i 2023 havde du samme udfordring med en fribillet, der ikke var stemplet eller underskrevet, hvor I undtagelsesvis fik lov til at komme op og klatre selvom fribilletten ikke var gældende/fyldestgørende.
Du og din familie er selvfølgelig meget velkomne i Aktivitetsparken. Du er velkommen til at ringe til mig (Birgitte)
Med ønsket om en rigtig god sommer.

& team Kragerup

Super ophold♥️

For 2 år siden inviterede jeg min familie på weekend ophold på Kragerup Gods. Det var en dejlig oplevelse, så det måtte jeg gentage og med stor succes.
Skønne omgivelser, hjemlig hygge, exellent mad , super betjening og ikke mindst en modtagelse, som udstråler gensynsglæde, så man føler sig hjemme.

13 lipca 2024

Kære Birgit
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods. Det glæder os at du har haft endnu en dejlig oplevelse hos os og følte dig hjemme; nød vores mad og skønne omgivelser. Vi glæder os til at byde dig på nye oplevelser igen en anden gang.

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold. Dejlig mad og godt personale. Tager hånd om gæsterne og giver en god oplevelse.

12 lipca 2024

Kære Mary
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I havde et godt ophold her hos os, vores mad og dejlige servicemindede personale.
Kragerup Gods

et skønt sted

Vi Var til langbords arrengement 6 juli.
da vejret var dårligt var arrengementet rykket inden for i de smukke omgivelser indendørs.
velkomst var super interessant.
lokalet var dekoreret og stemningen super.
maden var helt i top.
et skønt sted

7 czerwca 2024

Kære Blue Lindgren
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du havde en god oplevelse til vores langbordsmiddag selvom vi måtte flytte indenfor pga vejret.
Vi håber vi må få lov at gi’ dig flere oplevelser en anden gang.

Super sted

Super sted, rigtig go og meget venlig service

19 maja 2024

Kære Peter
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods, dejligt du nød dit ophold her hos os og fik dine forventninger til god service indfriet af vores søde medarbejdere.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kragerup igen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Et fantastisk sted til at afholde et…

Et fantastisk sted til at afholde et bryllup. Brudeparret var så smukke og omgivelserne var unikke. Vi fik et meget smukt værelse med himmelseng. Morgenmaden var god, dog var bryllups middagen ikke noget at skrive hjem om. Forretten var ok, men kødet var sejt, is anretningen trist og der var ikke nok pølser/ hotdogs til natmaden.

18 maja 2024

Kære Eva
Tak for besøget på Kragerup Gods, dejligt du nød jeres værelse i hovedbygningen og vores omgivelser. Tak for din konstruktive kritik af middagen, din kritik er naturligvis sendt videre til vores køkkenchef som tager den videre dialog ifht evaluering med brudeparret.
Vi håber vi får lov at byde dig velkommen til Kragerup en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Skønt og yderst velholdte faciliteter

Skønt og yderst velholdte faciliteter.
Særligt lagde jeg mærke til de mange smil og følelsen af at “alt kan lade sig gøre” spm en selvfølge.
En stemning der bærer præg af at medarbejderne - fra reception til gartner - ønsker at give den bedste oplevelse for gæsterne. Stærkt.

13 maja 2024

Kære Rasmus
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har haft en 5-stjernet oplevelse og at vi har indfriet dine forventninger. Vi bestræber os på at ha’ faciliteter med sjæl og medarbejdere der klæder dem så tak for at ha’ bemærket de mange smil.

Der er styr på detaljen!

Der er styr på detaljen!
Igen en fantastisk oplevelse på Kragerup Gods. Medarbejderen er søde, venlige og tænker først og fremmest på DIG!
Rammerne er smukke - nyrenoverede med respekt for historien og når man holder møder her er der ro, plads og overskud. Jeg havde 13 meget glade gæster med i går til en dagsmøde.
Maden er noget for sig selv og en god middag i Blixen er noget man nyder længe og husker på. Elsker Kragerup
H.B.

30 kwietnia 2024

Kære Henrik
Tusind tak for endnu et besøg på Kragerup og tak for den gode ambassadør du er på de sociale medier. Vi værdsætter dit besøg og glæder os over at I har haft et godt ophold og at vi lever op til dine forventninger og nyder servicen fra vores søde personale, maden og vores fysiske rammer.
Vi vil glæde os til at byde dig og dine gæster velkommen igen.
Ha’ en dejlig dag😉
Birgitte og Regitze Dinesen
og hele familien Kragerup

Fantastisk oplevelse !

Fantastisk oplevelse !
- fra start til slut.
Professionel modtagelse i receptionen, skønt værelse, dejlig kaffe & kage i hyggelige stuer, gourmet middag i Restaurant Blixen og virkelig lækker morgenbuffet i Hvælvinge kælderen.
Total afslapning & balsam for sjælen.

17 kwietnia 2024

Kære Helene
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods, det glæder os du nød dit ophold her hos os og havde en 5-stjernet oplevelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super weekend ophold

Var på weekend ophold her i foråret.
Super oplevelse - flotte og spændende omgivelser
Lækkert værelse med udsigt til parken - eksklusive middage med dejlige vine og mocktails efter tjenerens anbefaling.
Imødekommende og sødt personale på alle fronter.
Og dertil superlækker morgenmadsbuffet wauw
Kan kun anbefales og vi kommer helt sikkert igen

29 marca 2024

Kære Anne
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods, det glæder os I nød jeres ophold; værelset, vores mad og omgivelser og ikke mindst blev serviceret godt af vores søde personale.

Top klasse oplevelse

Top klasse oplevelse - vi besøgte Kragerup Gods på et Gourmet Ophold - det var en kæmpe succes. Alt fungerede og var meget professionelt. Især deres tjenerelev Amalie gjorde et super godt indtryk - kan anbefales på det varmeste.

30 marca 2024

Kære Ole
Tusind tak for dit besøg på Kragerup, det glæder os at I havde en 5-stjernet oplevelse og at jeres forventninger blev indfriet.

Unikt Gods/Gourmetophold

Dette var vores 3. ophold på Kragerup Gods.
Vi fik efter ønske Karen Blixen´s værelse, der var meget betagende og med den smukkeste udsigt. En personlig hilsen på værelset da vi ankom, gjorde at vi følte os endnu mere velkommen. Gourmetmiddagen med tilhørende vinmenu byder altid på en unik oplevelse i sig selv. Så lækkert! Kragerups Gods opfylder et hvert behov for smukke, romantiske og historiske omgivelser, luksus og masser af aktiviteter. Kæmpe stor ros til det fantastiske personale der helt sikkert er med til, at gøre opholdet til noget helt særligt. Vi glæder os til at komme igen!

30 marca 2024

Kære May
Tusind tak for dit besøg på Kragerup, det glæder os at I havde valgt at besøge os for 3. gang og havde en 5-stjernet oplevelse.
Dejligt I fik oplevet vores Karen Blixen værelse, som vi også selv er ret vilde med …og vi er taknemmelige for at jeres forventninger blev indfriet.

Dejligt ophold

Super dejlig mad, god vin, god betjening og super introduktion til stedet.
Det fik os til at opgradere værelset med super lækker udsigt og omgivelser.
Kan varmt anbefales både til par og familier der har lyst til leg omkring godset.

25 marca 2024

Kære Issa
Tusind tak for jeres besøg på Kragerup, det glæder os at I havde en 5-stjernet oplevelse og oplevede et af vores dejlige værelser i hovedbygningen. Det glæder os I nød vores mad, vin og gode betjening fra vores søde personale så I fik jeres forventninger blev indfriet.

Oceniono na 5 z 5

Det kan ikke anbefales for meget

Vi blev modtaget med åbne arme, vist rundt i lokaliteterne, fik et godt værelse.
Eftermiddagskaffen med tre spændende kager og avec og derefter en tur i poolen.
Tre retters aftensmad med vinmenu og omhyggelig forklaring af mad og drikke sammen med en hyggesnak med de tjenende ånder.
Morgenmaden var vildere end forventet.
Det er svært at udtrykke vor tilfredshed uden at komme til at lyde overdrivende, men det var vitterligt en oplevelse ud over det forventelige.
I min oprindelige anmeldelse glemte jeg at omtale, at hvor der der var baggrundsmusik, var musikken af kvalitet og i en volumen, der tillod samtale.

15 marca 2024

Kære Jørgen
Tusind tak for jeres besøg hos os på Kragerup. Det glæder os I havde en 5-stjernet oplevelse og nød vores mad og drikke og også fandt tid til en tur i poolen.
Vi håber vi får lov at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

En god kæde bestående af stærke led

Alt og Alle virkede fra vi bookede til vi kørte. Alt var i skønneste orden. Reservation, værelse, fantastisk aftensmad med en madoplevelse, perfekt hovedret og igen afsluttet med en madoplevelse. Vinkyperen/Sommelier vidste hvad han talte om, meget enthusiastisk og kompetent. Morgenbuffet indeholdt præcis hvad vi kunne ønske os.
De gennemgående træk var høj kvalitet og stor venlighed fra alle.

14 marca 2024

Kære Bent
Tusind tak for jeres besøg på Kragerup. Det glæder os at I nød jeres ophold til fulde og fik indfriet jeres forventninger lige fra booking til værelses- og madoplevelser.
Vi håber vi får lov at byde jer velkommen på Kragerup igen en anden gang.

Birgitte Dinesen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej