Super dejligt ophold, Hyggeligt værelse, dejlige omgivelser både inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har været flere gange på godset, og det har været godt hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft forskellige ophold på Kragerup Gods. Det har altid været helt fantastisk, og vi er taget hjem med en følelse af at være blevet ladet op og forkælet. Godset, de smukke omgivelser og de læ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Skøn kombination af slotsstemning og kreativitet. Virkelig dejlig mad og gode vine i restauranten, behageligt værelse i “stalden” og venligt personale. Glæder os til at komme tilbage og prøve nogle af alle de mange fantastiske udendørs aktiviteter.

Odpowiedź od Kragerup
Rigtig dejligt sted med masser af sharme, personalet er søde samt imødekommende og maden er bare fantastisk. Jeg har været med på en jagt som barn på godset og har altid ønsket at få fornøjelsen af at se stedet indefra , vi havde dog håbet på kunne udforske stedet yderlig efter en god nats søvn, desværre var der meget larm i gården foran vores vinduer, og i værelset op mod vores, derfor blev vores søvn begrænset og vi var simpelthen for trætte til at gå på opdagelse som planlagt. 😔

Odpowiedź od Kragerup
Har arrangeret og deltaget i en Teamdag, alt fungerede godt fra start til slut, dette gælder for faciliteter, forplejning og aktiviteter - kan klart anbefales.

Odpowiedź od Kragerup
Arrangerede firmajulefrokosten på Kragerup med overnatning. Alt klappede, dejlige værelser, god mad til julefrokosten, god betjening og dejlig morgenmad. Der var intet at klage på.

Odpowiedź od Kragerup
super god service, så imødekommende personale, smukke omgivelser, lækker mad & skøn stemning :o)

Odpowiedź od Kragerup
Vi havde fået opholdet i bryllupsgave på gavekort. Bare det at finde en dato var ekstremt svært. Vi ville have booket i foråret, men man kan kun booke 3 mdr. frem.
Ved ankomst 14.45 var der kø til indtjekning. Receptionisten forklarede, at hun først kunne starte indtjekning kl. 15.00…
Eftermiddagskaffen var en stressende oplevelse. Der var en person til at betjene gæsterne en efter en. Kaffen kom fra en maskine, hvor der kunne vælges mange typer. Det tog lang tid pr. kop. Der var ikke pladser nok til alle gæster, så man sad nærmest i køen til kaffen..
Vi havde booket tid til wellness afdelingen. Vi opdagede (heldigvis) på værelset, at man skulle betale for ekstra håndklædeleje. Da vi havde svømmet ig ville i sauna, var den ikke varm. Sammen med andre undrede det os, at der var et skilt på indersiden af saunaen med ordlyden: “Henvend dig til receptionen, hvis du vil benytte saunaen”. Det kunne have klædt receptionisten at spørge ved booking, om vi gerne ville have saunaen tændt.
Den treretters middag smagte fantastisk, men portionerne var så små, at vi ikke blev mætte. Vi bestilte vinmenu. Der blev ikke spurgt til om vi ønskede et ekstra glas til middagen.. en nærig omgang.
Deltog i workshop med 2 overnatninger. Værelset var rummeligt, opdateret og med en komfortabel seng. Skønne naturomgivelser. Et fantastisk velholdt sted med historisk atmosfære. Rigtig lækker mad både morgen, frokost og aften. Konferencelokalet var velindrettet, netværksforbindelsen optimal, og der var rum og plads til at tænke kreativt. Personalet var serviceminded og diskrete, så alt flød sammen i en optimal oplevelse.

Odpowiedź od Kragerup
Igen et yderst behageligt ophold båret af de flotte omgivelser, de fuldkommen unike lokaler og det altid hjælpsomme og imødekommende personale.

Odpowiedź od Kragerup
Har været på teamdag / teambuilding med mine kollegaer.
Fantastisk omgivelser med flot natur…og god restaurant.

Odpowiedź od Kragerup
Skønt ophold med fejring af min kones 60 års fødselsdag sammen med familien. Alt fungerede perfekt også med en udsøgt festmenu og blandt et sødt og meget servicevenligt personale. Jeg kan bestemt anbefale Kragerup Gods.

Odpowiedź od Kragerup
Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top :)

Odpowiedź od Kragerup
Fantastisk godsophold, så søde og serviceminded personale. Lækker mad og vine. Værelset helt i top.
Helt sikker på vi vender tilbage.

Odpowiedź od Kragerup
Absolut et gods i særklasse!
Mega venligt personale og servicen var i topklasse.
Snart på hensyn

Odpowiedź od Kragerup
Vi valgt en familie ophold med aktiviteter og vi var alle begejstrede over omgivelser og GoHigh + GoBounce. Det var aktiviteter for alle ælder, både vosken og børne nydt den skønt omgivelser og de fine opholdsrum hvor vi kunne hygge sammen. Maden var god og vi fik fantastisk service af personale. Stærk anbefales.

Odpowiedź od Kragerup
Var på Kragerup i forbindelse med et firma arrangement.
Det var en yderst behagelig oplevelse, super professionelt personale, fede aktiviteter, gode værelser og ikke mindst fantastisk mad og eminent vin.
Stor viden omkring de enkelte vine.
Kun gode anbefalinger herfra
Søren

Odpowiedź od Kragerup
Dårlig mad, personale ikke serviceminded, generelt en stor skuffelse. Vi var der på konference - det kan ikke anbefales.

Odpowiedź od Kragerup
Vi har nu været her 2 gange, og begge gange har det været en negativ oplevelse. Første gang på MTB, hvor I reklamere med at sporerne bliver ordnet, hvilket slet ikke stemmer overens med hvordan de så ud. Det er på ingen måde vedligeholdt. Anden gang i dag, hvor vi var en gruppe ude og spille fodbold golf. Jeg var i kontakt med jer tirsdag om det var nødvendigt at booke eller om vi bare kunne møde op, hvor til jeg bliver bedt om at booke.. Ved ankomst melder jeg at den ene deltager desværre er blevet syg i dag og ikke kunne deltage. Dette bliver der ikke sagt noget til, og vi bliver guidet ud på banen til fodbold golf. På vejen skal vi selv vælge en bold. Her ser vi der kun er slidte, gamle og halv flade bolde..
Ude på banen bliver vi igen mødt, af noget der slet ikke er vedligeholdt. Flere steder manglede der beskrivelser i tavlen omkring hvordan banerne skulle spilles. Flere af flagene ved mål, var i stykker og kunne ikke stå i hullerne dertil. Hele stedet virkelig meget dårlig vedligeholdt og vi var da glade for vi ikke skulle i GO High. Da vi så kommer ind og skal afregne, bliver vi bedt om at betale for den syge deltager med den begrundelse, at vi havde booket og ikke havde ændret antal senest 48 timer før ankomst.. det er simpelthen dårlig service!
Det der startede som en rigtig dejlig dag endte brat - vi havde været en tur i go-High og prøvet os på de “lette” grønne baner. Herefter ville to af os gerne forsøge sig med den lyseblå bane. Da vedkommende så træder ud på en af “udfordringerne” knækker den simpelthen af og han ender med bare at hænge i sine seler. Heldigt at sikkerhedssystemet i det mindste virker, så de wires der sidder i udfordringerne er så trætte. Jeg henter så en medarbejder og vi får blot svaret “nå, den må jeg lige få på vores reperationsliste”. Vi spurgte om de ville lukke banen, da børn/lave voksne ikke ville kunne komme ordentlig forbi stedet - dette ville de ikke, og medarbejderen kravlede senere derop og “fiksede” fejlen med et reb….. Vi måtte nøjes med et spil fodboldgolf bagefter. Øv, at man ikke får sikkerhedstjekket sine baner bare en gang i mellem og får skiftet “trætte” wires ud..

Odpowiedź od Kragerup
Lige blevet gift og stod glad i stor lyserød tyldkjole og tog billeder på græsset lige ved parkeringspladsen. Havde planer om at spise den helt store middag på restauranten bagefter. Men dette mistede jeg og min mand totalt lysten til da en passiv-agressiv reseptionisttype-kvinde kom og spurgte hvorfor vi tog billeder og hvad vi skulle bruge dem til. Meget dårligt indtryk af stemningen og servicen på stedet, vi fik allerede inden vi trådte ind på godset. Vi valgte i stedet at tage på Dragsholm slot, hvor man ikke bliver mistænkeligjort når man tager billeder. Hvis det var mig der ejede det sted ville jeg ikke ansætte sådan nogen "når skidt kommer til ære" typer som den kvinde - Puha hun var ækel, som de onde stedsøstre, der rev Askepots kjole i stykker :-(

Odpowiedź od Kragerup
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.