Oceniono na 5 z 5

Var på vej fra Hovedstadsområdet til Ry. Lige ud for Fredericia brød bilen sammen, kunne lige akkurat humpe op til nærmeste værksted blev utroligt venligt modtaget af Ulla selv om klokken var 1... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hej Har lige været ude ved kraft bilers dæk afdeling og fået skiftet til sommerdæk det er jo en fornøjelse at komme der flinke medarbejder og gode priser og tingene er i orden rigtig god service... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk :) Danmarks bedste forhandler! Købte en Mercedes Sprinter i deres erhvervsafdeling i september til min teltudlejning Gaardens.dk. Kraft Biler har overholdt alle aftaler vedr. købet af vare... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontakte Kraft biler da jeg havde en bil i overskud. Jeg sendte dem billeder af bilen og vi blev i telefonen enige om prisen om fredagen. Bilen blev hentet om mandagen i Nibe. Tirsdag var pen... Zobacz więcej

1. Giełda samochodowa
  2. Warsztat samochodowy
  3. Salon samochodowy
  4. Dealer pojazdów mechanicznych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

VELKOMMEN TIL KRAFT BILER - Vi har altid 250 biler på lager

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 4 z 5

Bruger Kraft Biler’s værksted på en…

Bruger Kraft Biler’s værksted på en serviceaftale med dækhotel og hjulskifte sommer/vinter. Det fungerer upåklageligt, og der er altid godt humør.

15 października 2025

Hej Helle

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at din serviceaftale med dækhotel og hjulskifte fungerer upåklageligt, og at du oplever godt humør hos os.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Super god service hos Kraftbiler og…

Super god service hos Kraftbiler og Kraft service 💪 gode til at forklare hvad der skal laves og komme med en god pris.
Smilende medarbejdere.

9 października 2025

Hej Carin

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os rigtig meget, at du oplever god service, klare forklaringer og fair priser hos både Kraft Biler og Kraft Service.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen, altid med et smil 😊

Oceniono na 5 z 5

Har altid kun oplevet god service.

Har altid kun oplevet god service.
Finder altid plads til at tage bilen ind når det kniber

15 października 2025

Odpowiedź od Kraft Biler

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os at høre, at du altid har oplevet god service hos os, og at vi kan hjælpe, når det virkelig haster.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at tage os godt af dig og din bil.

Næmt og hurtig løsning

Næmt og hurtig løsning

14 października 2025

Hej Suat.

Tak for de flotte ord og ikke mindst de fem stjerne.

"Højt til loftet"

Der altid en venlig og imødekommende atmosfære, hvor selv små opgaver bliver taget seriøst .Er der brug for det, er der altid en lånebil til rådighed.
jeg anbefaler Kraft Biler til andre.

10 października 2025

Hej Arne

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig taget seriøst, og at du er glad for at komme her i vores forretning.
Vi bestræber os altid på at være imødekommende, så vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas, når de besøger os.

Oceniono na 1 z 5

Igen en blandet oplevelse

På billeder ser Kraft Bilers filial afd. i Fredericia ud til at være en fin butik.
Men jeg er meget skuffet over den viden min sælger havde omkring el-biler, det kunne lige så godt være en el-cykel han solgte.
Jeg spurgte om der er varme pumpe i deres e-Golf.
Hvor han svarede hvis det ikke står i annoncen er der ikke, og du skal jo heller ikke bruge det om sommeren, men bilen køre godt.
Jeg tro ikke at manden kender årstiderne, mon ikke der først kommer vinter før en varm sommer?
I deres annonce skriver de også at e-golf har digitalt cockpit, men deres billeder viser analog, så jeg opgav at spørge om mere.
Der er lang vej fra Aarhus til Fredericia hvis resten heller ikke passer.

Jeg er bleven bedt om dette tillæg
Efter jeg forklarede sælger hvordan man kunne se om der var varmepumpe i e-Golf kunne han med sikkerhed fortælle der ikke var varmepumpe i vognen.
Men min artikel handler også om, hvordan sælger tiltaler kunder. Jeg mener forsat det er lidt uforskammet han siger ”Hvis det ikke står i annoncen er der ikke, og du skal jo heller ikke bruge det om sommeren, men bilen køre godt.”, der var heller ikke digital cockpit i vognen men analog, det står i annoncen.
Sælger har ringet til mig hvor jeg fik oplyst at han var elev og eleven forstår slet ikke min kritik, og det er jeg da meget ked af. Det første en elev lære er forhåbentlig, kan du ikke besvare kunders spørgsmål, henvises kunden til anden medarbejde, som har mere indsigt i de tekniske spørgsmål omkring bilen.
Som jeg læser kritik fra andre kunder, er dette en gentagelse.

13 października 2025

Hej Finn

Tak for din udførlige feedback.

Vi vil gerne starte med at undskylde for den oplevelse, du har haft hos os, det er klart, at du forventede en anden behandling, og vi beklager, at det gik skævt mellem dig og vores elev.

Vores nye salgselev ringede ulykkeligt til dig for at tale om oplevelsen og rette op, men desværre blev han mødt af afvisning og var ikke i stand til at få en konstruktiv dialog. Jeg kan personligt bevidne, at han forsøgte at kommunikere imødekommende og professionelt.

Vedrørende varmepumpen i e-Golf’en, har vores elev ret i, at vi altid vil skilte med dette udstyr i annoncen, hvis bilen har det. Vi bruger generelt meget tid på at beskrive alt udstyret korrekt, og vi beklager, hvis dette ikke blev tydeligt i netop denne sag.

Vi håber, at du har fundet en bil et andet sted, som lever op til dine forventninger, og vi vil bruge din feedback til at sikre, at alle medarbejdere, også elever, bliver bedre til at håndtere tekniske spørgsmål og kundemøder fremover.

Endnu en gang beklager vi, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give Kraft Biler mine…

Jeg vil gerne give Kraft Biler mine varmeste anbefalinger for deres gode service og ordentlighed. Jeg har både handlet bil hos dem og får også serviceret min bil hos den efterfølgende.

Man bliver altid møde med et smil og de er gode til at kontakte mig hvis der er ekstra arbejde på bilen der skal laves.

10 października 2025

Hej Hans.

Tak for din fine anmeldelse – den er virkelig værdsat.
Vi er også glade for at have dig som kunde her i butikken; humøret er altid højt, når du træder ind ad døren.

Vi ses snart, når du skal have skiftet til vinterhjul.

De bedste hilsner.

Som altid god service

Som altid god service, og dialog om hvordan bilen serviceres, klar med kaffe og et bolche

9 października 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og de rosende ord, det betyder meget for os. Det er efterhånden også blevet til en del kopper kaffe her i firmaet, men det er jo kun hyggeligt, når du kører så mange kilometer. Vi er glade for, at du fortsat vælger os, og vi ser frem til mange flere gode ture sammen fremover.

Altid god service

Altid god service

4 września 2025

Odpowiedź od Kraft Biler

Tak, Mette. Det er også det, vi bestræber os på, og vi er glade for de fem stjerner, du har givet os.

De bedste hilsner.

Oceniono na 5 z 5

Det er med ro i sindet at aftale og…

Det er med ro i sindet at aftale og aflevere bil til værkstedet for service eller vedligehold. Holder aftaler og giver god vejledning 😃👍

8 października 2025

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord, det betyder rigtig meget for os. Vi sætter en ære i at være transparente, så der altid er en god dialog med vores kunder, og det er dejligt at høre, du oplever det.

Nu kan din bil køre lidt igen, inden den skal til næste service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når det bliver tid.

Oceniono na 5 z 5

Super flink og høflig betjening

Super flink og høflig betjening, jeg har lige købt min nye Audi og føler at jeg har fået en god behandling.

Nu glæder jeg mig bare til at bruge bilen.

26 września 2025

Hej Lars

Tak for de rosende ord, de er virkelig værdsatte. Jeg håber, du nyder din nye Audi, og at den lever fuldt op til dine forventninger.

Ønsker dig en skøn dag!

Oceniono na 5 z 5

Professionel og imødekommende oplevelse…

Professionel og imødekommende oplevelse ved Jon og Kraft Biler.

Vi har for nylig købt en firmabil gennem Jon ved Kraft Biler, og vi kan ikke være mere tilfreds med den service, vi har modtaget. Fra det øjeblik, vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med venlighed og professionalisme.

Sælgeren, Jon, var utrolig hjælpsom og vidende om bilerne. Han tog sig tid til at forstå vores behov og præsenterede flere gode muligheder, der passede perfekt til vores virksomhed. Vi følte os aldrig presset til at træffe en hurtig beslutning, hvilket vi virkelig værdsatte.

Hele købsprocessen var glat og effektiv, og vi fik alle de oplysninger, vi havde brug for, om bilen samt finansieringsmuligheder. Vi kan varmt anbefale Jon og Kraft Biler til alle, der overvejer at købe en bil. Tak for en god oplevelse!

19 września 2025

Hej Sebastian

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det har virkelig været en fornøjelse at handle med dig og din bror. Det er altid ekstra dejligt at sælge en bil til et par unge gutter, der er i gang med at vækste deres virksomhed, det kan I godt klappe hinanden på skulderen for!

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis I får brug for en bil mere, næste gang virksomheden vokser.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kraft Biler i Fredericia. Jeg ringede mandag med en forespørgsel, og allerede tirsdag blev jeg kontaktet af Henning, som havde fundet en bil der passede perfekt til mine kriterier. Onsdag prøvede jeg bilen og endte med at købe den samme dag. Hele processen var hurtig, professionel og imødekommende, stor ros til Henning for god service og forløb.

10 września 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at du føler dig godt taget af Henning, han er virkelig en pligtopfyldende og engageret medarbejder. Det er også fantastisk at høre, at din oplevelse med at handle bil hos os har været både let og problemfri.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen en dag!

Du ønskes en dejlig dag.

Købte første bil hos Kraft Biler

Jeg har for nyligt købt min første bil i Kraft Biler i Fredericia, efter anbefaling fra en ven. Jeg tog turen fra København til Fredericia, hvor jeg blev mødt af en meget behagelig sælger. Der blev ikke presset på for at jeg skulle købe noget, men vi fik en god snak om mine kørselsbehov, og fandt en bil som matcher både det og min økonomi.
Jeg kan kun anbefale at tage forbi Kraft Biler.

14 sierpnia 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord, det betyder virkelig meget for os.

Det behøver ikke være kompliceret at købe bil, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får mange gode kilometer i din nye bil!

Mange hilsner

Oceniono na 5 z 5

God kundebehandling hos Kraft biler.

Ved hvert besøg hos Kraft biler i Fredericia, føler man sig altid velkommen, hvad enten det er i salg eller på værkstedet.
De presser ikke på for et salg, men giver kunden god tid til at overveje.
Ved et værkstedsbesøg får man altid sin bil nyvasket tilbage. Det er god stil.

21 lipca 2025

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget, at en travl byrådspolitiker som dig tager sig tid til at skrive så pænt om os. Vi sætter stor pris på dig som kunde, og det er altid en fornøjelse, når du kigger forbi butikken.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med det kommende valg!!

Med venlig hilsen.

Kraft Biler

Jeg har gennem flere år handlet biler hos Kraft Biler i Fredericia og jeg har altid fået en fantastisk behandling.
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Kraft Biler

2 sierpnia 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos os gennem årene, og det glæder os at høre, at det har ført til flere gode handler. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi er glade for at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var på besøg hos Kraft Biler…

Jeg var på besøg hos Kraft Biler Fredericia, hvor jeg var på udkig efter min første bil. Da jeg ankommer bliver jeg taget imod med åbne arme, og ført igennem processen af hvad der sker når man køber bil. Selvom jeg ikke endte med at købe en bil denne gang, følte jeg ikke at jeg blev behandlet “ dårligere “ end en der ville ende med at købe en bil. De var der reelt for at hjælpe mig og det sætter jeg stor pris på. Kigger helt sikkert igen, da jeg har stor tiltro til de sælgere hos Kraft Biler

2 sierpnia 2025

Hej Søren,

Det glæder mig at høre, at du føler dig godt behandlet af vores salgsteam. Det er netop derfor, de er her, og vi forsøger hver dag at gøre vores bedste, så vores kunder føler sig værdsatte. Tak for alle stjernerne!

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Super service og tryg handel hos Kraft Biler

Jeg købte for nylig en brugt bil hos Kraft Biler A/S i Fredericia og er meget tilfreds med hele forløbet. Fra første kontakt til aflevering blev jeg mødt med professionalisme og venlighed. Jan Thomsen tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og gennemgik bilen grundigt, både teknisk og historisk.

Der var ingen pres for at købe, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Prisen var fair, bilen lever op til alle forventninger, og der var ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

Ekstra plus for hurtig levering og at de klarede alt papirarbejde for mig.

Kan varmt anbefale Kraft Biler og især Jan Thomsen, hvis du leder efter en ærlig bilhandel.

15 lipca 2025

Hej Jakob,

Tusind tak for de flotte ord! Jeg giver dem straks videre til Jan – jeg ved, det virkelig vil betyde meget for ham at høre. Din omtanke og de pæne ord er virkelig værdsat.

Jeg håber også, at du nyder din nye bil, og at den lever helt op til alle dine forventninger.

Oceniono na 3 z 5

false marketing

Jeg er meget skuffet over deres false marketing

Der står med kæmpe text uden på deres bygning at de har 5 stjerner på Trustpilot men de har kun 4.1

26 lipca 2025

Hej ???

Vi kan desværre ikke se, hvem der har skrevet, men vi vil gerne sige, at vi er kede af, hvis du ikke føler, at du har fået en femstjernet oplevelse hos os. Det er netop det, vi stræber efter at give alle vores kunder.

De fem stjerner, vi har på vinduet, stammer fra, da vi blev kåret som Årets Brugtvognsforretning i 2019, og det er et niveau, vi forsøger at leve op til hver eneste dag. I dag har vi 4,5 stjerner, og vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen endnu bedre for vores kunder.

Vi håber, du vil kigge forbi en dag, og så vil vi gøre alt for at hjælpe dig og sikre, at du får en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Købt bil hos Kraft Biler i…

Vi har netop købt bil hos Kraft Biler i Fredericia ved Jan.
Vi har fået en meget fin behandling - både før, under og efter købet, hvor Jan sørgede for et smidigt forløb med super håndtering af de mange praktiske ting i forløbet.
Anbefales herfra ! :-)

17 lipca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej