Var på vej fra Hovedstadsområdet til Ry. Lige ud for Fredericia brød bilen sammen, kunne lige akkurat humpe op til nærmeste værksted blev utroligt venligt modtaget af Ulla selv om klokken var 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Fantastisk :) Danmarks bedste forhandler! Købte en Mercedes Sprinter i deres erhvervsafdeling i september til min teltudlejning Gaardens.dk. Kraft Biler har overholdt alle aftaler vedr. købet af vare... Zobacz więcej
Super god service til en fair pris.🥇 Kan bestemt anbefale Kraft Biler.
Jeg kontakte Kraft biler da jeg havde en bil i overskud. Jeg sendte dem billeder af bilen og vi blev i telefonen enige om prisen om fredagen. Bilen blev hentet om mandagen i Nibe. Tirsdag var pen... Zobacz więcej
VELKOMMEN TIL KRAFT BILER - Vi har altid 250 biler på lager
Navervej 2, 7000, Fredericia, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Vil gerne sige tak til Jon, Jacob, Erik og samt jeres kompetente værksted med folk som altid står klar med hjælp..
Sommeren 2021 købte kæresten og jeg en vw Passat fra 2006, ved kraft biler i Horsens ved Carit. Det vidste sig at der var en del fejl, som kom løbende. Vi var jo ulykkelige over den ikke ville kører mere. Men kraft biler fredercia sagde vi finder en løsning. Vi endte ud med bedste behandling jeg nogensinde har fået ved en bilforhandler. De tog en bil tilbage selvom den var købt engro. Og nu er vi rigtig godt kørende i en Ford Focus fra 2017..
Jeg kan varmt anbefale kraft biler. De står klar til at hjælp folk lige meget hvilket problem de står med.
Bedste brugtvognsforhandler samt værksted 👍🏻👍🏻👍🏻..
Mange tak for handlen
Daniel Madsen.
Fantastisk :) Danmarks bedste forhandler!
Købte en Mercedes Sprinter i deres erhvervsafdeling i september til min teltudlejning Gaardens.dk. Kraft Biler har overholdt alle aftaler vedr. købet af varebilen og afholdt nogle store udgifter med et smil. Der kører ikke en bil ud derfra uden den er i orden. Kan klart anbefales, og den næste varebil, skal da også købes der.
Kundeservice er en ting de går meget op i.!😁
Man føler sig velkommen og I gode hænder. Jeg købte en bil hos dem og var super glad, men det viste sig at den var for lang til mit arbejde pga. Bro afgiften. Jeg tog en snak med dem, og vi fik hurtig og uden det store problem løst det med anden bil.
Jeg fik æren af at handle med Thomas og Jon to mennesker som var super flinke, forståelig over for problemet og tog tingene alvorligt med et smil.👍😊
-Maj-britt
Jeg kan klart anbefale denne bilforhandler. Rigtig venlige sælgere, der kun ønsker at levere et fornuftigt produkt.
Jeg var køber af en ny bil, og opdagede efterfølgende nogle fejl. Jeg kontaktede Thomas, og der var ingen diskussion, men at det bare skulle være i orden. Det bedste af det hele var at han svarede uden for deres åbningstid.
/Phillip
Jeg købte en brugt bil hos Kraft biler Horsens i november. Jeg fik god og hurtig service og bilen til en rimelig pris. Jeg oplevede efter 5 måneder at bilen desværre havde en fabrikationsfejl. Min reklamation blev simpelthen taget så godt imod, og jeg fik hjælp til at få min bil lavet hurtigst muligt. Det var simpelthen så god en oplevelse og jeg følte mig tryg og taget alvorligt hele vejen igennem forløbet. Jeg vil helt sikkert overveje at købe bil hos Kraft biler igen, og jeg kan klart anbefale dem!

Odpowiedź od Kraft Biler
Jacob fra KRAFT biler gør brugtvognsforhandler udtrykket til skamme.
5 måneder efter mit køb af en Golf konstaterede jeg at Klima-anlægget ikke virkede, Jacob tog bilen med på værksted og leverede den tilbage dagen efter med et smil under garantien.
Super fin service alt som det skal være fine priser ….
God service kørte op for at se på en cx5 prøvekørte den, og fik lavet en fornuftig handel så kørte der fra I ny bil ,
En meget lang historie gjort forholdsvis kort!!
Købte for ca tre måneder siden en Skoda Octavia hos Kraft biler. Jeg bor i Roskilde, men ud fra deres kåring som bedste brugt bilsforhandler 2019 og deres 3 måneders fuld garanti, samt hentning af bil samt levering af låne bil, tænkte jeg at jeg var godt dækket ind.. Selvom man jo gerne vil se det før man tror det.. Jeg fik syn for sagen, da jeg af to omgange måtte have bilen retur til dem, grundet en drilsk dæktryksmåler. Hele vejen igennem blev jeg mødt med en fornemmelse af at de oprigtigt ville gøre alt hvad der stod i deres magt for at løse problemet - ingen sure miner eller fornemmelse af man var til gene. Tværtimod - da Skoda nærmest havde givet op var beskeden fra Kraft biler, at de selvfølgelig blev ved til de havde fået løst fejlen. Og det gjorde de...!!! Køber helt sikkert min næste bil der, hvis de ligger inde med den rette!!!! Køb køb køb..

Odpowiedź od Kraft Biler
Super service og meget imødekommende personale, der ved hvad de snakker om. En meget seriøs virksomhed. Ikke sidste gang vi har handlet bil hos dem. De bedste anbefalinger til kraft biler Fredericia

Odpowiedź od Kraft Biler
Super service hos Kraft biler.
God oplevelse at handle bil hos Kraft biler i Fredericia i okt, 2020. Vi købte en Passat som vi er meget glade for, den kører fantastisk. Men det viste sig efter et par måneder at den brugte for meget olie. Værkstedet tog bilen ind og vi fik en lånebil. Efter et par dage ringede Erik fra værkstedet og bekræftede at motoren brugte for meget olie. De kunne sætte nye stempler og ringe i som Kraft biler selvfølgelig ville lave, eller sætte en nyrenoveret motor i. En uge efter bilen kom på værksted kunne jeg hente den igen.
Vi har kun ros til både sælger og værksted.
Vi kan kun anbefale Kraft biler!

Odpowiedź od Kraft Biler
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Kraft Biler her i weekenden, hvor vi skrev under på en bil om søndagen og fik den allerede om mandagen. Super hurtigt køb og rigtig smilende forhandlere hos Kraft biler!! Jeg kan klart anbefale dem:)

Odpowiedź od Kraft Biler
Fik en undervognsbehandling igenmen kraft biler god service og god låne bil så kun topkarakter herfra
Når man en frysende kold fredag morgen påkører en kantsten og flænser hele 2 dæk, så er det fantastisk at kunne ringe til et travlt værksted, der bare klemmer en ind i deres pakkede program. Tak også for den opvarmede lånebil, så fredagen, på trods af en skidt start, ikke gik helt i vasken.
Lone Clausen

Odpowiedź od Kraft Biler
D 11 feb i den værste kulde, kørte min kæreste og jeg til Kraft Biler for at kigge. Under disse Corona tider er det jo svært, MEN der, var der 2 ihærdige service medarbejdere, som virkelig gjorde alt, hvad de kunne for at få os til at føle os godt tilpas, serverede kaffe, modtog informationer ud af vinduet og bare servicerer os.
Jeg kørte derfra med en ny bil, samt en dejlig oplevelse i bagagen.
Ikke sidste gang, jeg har besøgt Kraft Biler.
De bedste anmeldelser fra mig

Odpowiedź od Kraft Biler
Super god og hurtig service, havde nedbrud på en nyindkøbt bil hvor værksted hurtig reddede dagen med en lånebil og fik bilen fikset

Odpowiedź od Kraft Biler
Det har helt igennem været god oplevelse at handle bil hos Kraft biler i Horsens afdelingen :) Så på drømmebilen søndag, hentede den torsdag. Alt gik efter planen og jeg føler mig rigtig godt behandlet. Rart der findes seriøse bilforhandlere endnu ;)
Kanon handel.
Det er jo ikke den bedste tid at købe bil, man må ikke komme til en snak, ej heller prøve bilen osv så alt beror jo på tillid, og indrømmet det er svært med en bilhandler. MEN Jon fra Kraft biler har vist at man faktisk godt kan have tillid til en bilsælger.
Alt min handel gik via telefon og mail/SMS og må sige det hele levede op til forventningerne og ret meget mere til. En handel der var lidt ala "Click and Collect" og det var virkelig underligt, men der blev leveret meget mere end jeg havde forventet. Så skal du have en "ny" brugt bil så start lige med at tale med Kraft Biler, der får du virkelig en god behandling og super søde folk at tale med.
Hilsen
en meget tilfreds kunde..

Odpowiedź od Kraft Biler
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.