Koss & Krasnik Recenzje 55

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

After using my new glasses for several months, I can honestly say they are among the best I’ve ever had. Koss & Krasnik offer professional and friendly service, great expertise, and the latest technol... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid venlig betjening, hjælpsomhed er i top og levering på tiden. Dygtig personale og en hyggelig sted.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og høj faglighed! Jeg har haft en god oplevelse hos Koss & Krasnik. De tog sig tid til en grundig synstest, og gav mig kompetent og ærlig rådgivning, både ift. styrke, og valg... Zobacz więcej

1. Optyk
  2. Dostawca soczewek kontaktowych
  3. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

GRATIS GLAS HELE LIVET MED SMART CLUB Ja, det lyder vildt, men ikke desto mindre sandt når du er ny Smart Club medlem. Vi er en high-end optik forretning, midt i Køge by. Vi har mere end 1000 luksus briller på lager, og er danmarks største Ørgreen forhandler. Vi er kendt for vores Smart Club, hvor du som kunde altid kun betaler maksimum 1/3 for dine brilleglas og en lav nettopris på alle brillestel. Du får gratis glas når du starter og hver 30 måned fremadrettet. Vi kan som nogen af de eneste levere et flerstyrkeglas hvor styrkerne er fordelt på begge sider af glasset, og dermed får det største synsfelt muligt. Velkommen til en virkelig Smart Club. Vi er tillige verdensmestre i at løse problemer med flerstyrkeglas med glidende overgang, og du er velkommen til os hvis du har problemer med dine nuværende flerstyrkebriller. Så skal vi nok fortælle dig hvor problemet ligger. Vi leverer Ca. 200 par briller om måneden, så forvent problemfri briller 😜

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Den bedste optiker

Endelig en optiker som giver sig tid og lytter til kunden og som ikker giver op før kunden er tilfreds, jeg er så glad for min nye optiker og jeg skal kun benytte Koss & Krasnik i Køge fremover. Tak for en rigtig professionel indsats.

4 lutego 2025

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære kunde. Vi er super glade for din tilbagemelding. Tusind tak for denne. I en hård branche prøver vi altid at gøre vores bedste, og dette kræver naturligvis at vi lytter til hinanden. Vi giver sjældent op, før problemerne er løst. Tak igen :)

Super oplevelse

Super oplevelse. God tid,grundig undersøgelse og fin oplysning af muligheder i forhold til glas. Omhyggelig tilpasning af nye briller. Alt i alt en oplevelse jeg klart vil anbefale 🙂

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Anita. Tusind tak for dine fine anmeldelse og dine ord. Vi sætter virkelig høj pris på dette. 🙏

Må bare sige

Må bare sige, betjening, service og kvalitet helt i top.

17 stycznia 2025

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Børge. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏. Disse er yderst vigtige for os i en hård konkurrence. Jeg håber du bliver glad for dine nye briller. 🤓

Oceniono na 5 z 5

Det er altid meget tilfredsstillende at…

Det er altid meget tilfredsstillende at komme i brilleforretningen. Man får en prof behandling både med hensyn til øjen sygdomme og tilpasning af briller. Det er ikke de billigste briller men brillekvaliteten er virkelig i top.

4 września 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, og du har helt ret. Vi sælger kun de bedste produkter vi kan opdrive, men til gengæld betaler vores Smart Club kunder kun under 1/3 af prisen. Men alt det ved du jo godt 😛. Tak igen 🙏

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og de bedste…

Fantastisk service og de bedste briller, jeg har prøvet! Her anbefaler jeg alle at handle 😍

20 września 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Helene. Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter virkelig stor pris på denne, og byder dig velkommen i Smart Club hvor du jo kan købe luksus briller til ca. 1/3 pris. Håber du vil benytte denne mulighed ofte. Tak igen :)

Oceniono na 3 z 5

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Jeg har indenfor de sidste 5 år haft 2sæt briller/glas af bedst kvalitet som efter 2 1/2 år begge er blevet ubrugelige, da overflade-behandlingen begyndte at krakelere. Første gang fik jeg nye glas til en reduceret pris på 6000 kr (normal pris ca 8000 kr) og her anden gang tilbudt de samme glas til 3500 kr (indkøbspris ifølge Koss og krasnik). Der har også været enkelte problemer med stellet, som er ordnet uden beregning (nyt stel efter en få timers brug).
Jeg har valgt at skifte optiker, da mine forventninger er at glas til den pris bør holde mere end 2 1/2 år. Jeg har forhørt mig blandt venner og bekendte der bruger briller, de har ikke oplevet lignende glas problemer. Jeg valgte Synoptik og her er min oplevelse at øjen/synsundersøgelse er grundigere og bedre og jeg fik tilsvarende bedst kvalitet glas samt titanium stel til godt 5800 kr. Koss og Krasnik har informeret mig om, at de har skiftet leverandør af både glas og stel siden mit sidste køb i 2022. K og K er imødekommende selvom garantien er 2 år med det ændre ikke ved mit indtryk af at pris og kvalitet ikke hænger sammen. Det undre mig at de første gang problemet opstå tilbyder en pris på 6000 kr og anden gang 3500 kr.

3 września 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Per. Tak for din anmeldelse. Tynde brilleglas i index 1,67 og højere, har et generelt problem i industrien. Coatningen har det med at falde af omkring 3 år. Tidligere har leverandører givet 2 års garanti for dette, men du henvente dig efter 2,5 år, og vi kan ikke hjælpe. Derfor tilbød vi dig pr. kulance, en ny synsprøve og et sæt nye glas til under 1/2 pris med nye 3 års garanti, som nu er praksis hos leverandørerne. Men det er altså et velkendt problem uanset hvilken leverandør vi taler om. Jeg er ked af du ikke tog imod vores tilbud, og håber bestemt for dig at du bliver tilfreds med dine nye briller, og cotningen holder mere end tre år.
Tak fordi du tog dig tid til at beskrive hvordan du har oplevet situationen. God dag.

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning
Stort relevant udvalg
Dejlige omgivelser

8 czerwca 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Eva. Tusind tak for din fine anmeldelse. Hver og en er meget vigtig for os så vi hele tiden kan være på forkant. Tak igen 🙏

Oceniono na 5 z 5

Dygtigste optiker i køge.

Havde der været 5 stjerner mere havde i fået dem.

Meget fin betjening,Tina er så omhyggeligt og dygtig og giver sig god tid.Man føler sig virkelig godt tilpas.
Kan kun give mine bedste anbefalinger
Stort tak.🌷

19 lipca 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Anitta. Af hjertet tak for din fine anmeldelse som vi er yderst glade for. Vi forsøger hver dag at gøre en forskel, så vi er glade for når det lykkedes. Tak igen. 🙏

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god oplevelse hele vejen rundt 🤓

Jeg har brugt briller og kontaktlinser i mere end 40 år. Den service og kvalitet jeg får hos Tina og Michael er med flere længder den bedste jeg har oplevet. Rigtig gode løsninger som hjælper mit syn både kort og langt. Plus virkelig flotte og unikke stel 👍

1 lipca 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Ulrik. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores butik. Vi gør alt hvad vi kan for at fremstå som en af Køges førende optiker forretning. Tak igen.

Oceniono na 5 z 5

Super professionelt og hyggeligt…

Super professionelt og hyggeligt personale, vi følte os meget velkomne og fik masser af gode råd og vejledning. Fantastisk kundeklub ( kan varmt anbefales), stort udvalg af mange flotte stel, super gode glas .Jeg er meget glad for mine nye briller. 5 stjerner med pil opad.

15 maja 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Bodil. Tusind tak for din super fine anmeldelse. Vi er oprigtigt glade for at du sætter pris på vores brilleglas, som vi er overbevist om er verdens bedste. Vi har 1000 brillestel på lager og får næsten 200 nye hver måned, så der er altid nyheder at finde i markedsledende kvalitet. Tak igen :)

Venlig og professionel

Venlig og professionel. Man føler dig meget velkommen.
Gode råd om briller.
Flotte stel i forretningen.

27 maja 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Tusind tak for din fine anmeldse som vi sætter meget stor pris på. Den er yderst vigtig for os :)

Professionel og venlig betjening

Professionel og venlig betjening. God vejledning i valg af stel og glas. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

10 kwietnia 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Birthe. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for denne. Tak igen :)

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, fantastisk service og god sparring om det rigtige valg af briller, både når det gælder pris men også kvalitet.

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Steen. Tusind tak for din fine anmeldelse. Du kan tro vi sætter stor pris på denne. Tak igen :)

Oceniono na 5 z 5

Høj faglig kompetence og service i topklasse.

Min mand og jeg har købt briller hos Tina Koss i mere end 30 år. Vi har altid været helt tilfredse med vores køb. En kort årrække havde Tina Koss ikke forretning i Køge, og vi besøgte en anden optiker i byen. Vi fik begge briller, som vi ikke kunne bruge. Jeg har lige fået nye briller og blevet tilmeldt ”Smart Club”. Det skulle jeg have gjort tidligere, det kan betale sig. Jeg har fået luksus briller til en rigtig god pris.
Vi kan varmt anbefale Koss & Krasnik.
Karen og Kurt Simonsen

26 marca 2024

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Karen. Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi utrolig høj pris på. Vi er super glade for du er blevet tilmeldt Smart Club, for på denne måde behøver hverken du eller vi, gå på kompromis med kvaliteten.
🙏🙏🙏🙏

Oceniono na 5 z 5

Dejlig atmosfære/god stemning i…

Dejlig atmosfære/god stemning i butikken.
Super god vejledning og betjening.

25 lipca 2023

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Tusind tak for din flotte kommentar og bedømmelse. Vi sætter ekstrem stor pris på dette. 🙏🙏

Kan kun give jer 5 stjerner

Kan kun give jer 5 stjerner.
Absolut byens bedste optikker.
Services og kompetance er helt i top. Hyggelig atmosfære og god tone.
God hjælp til at finde den perfekte brille.
Har brugt briller i mere end 40 år, så har prøvet en del optikere igennem årene.
Pia Steffensen

18 lipca 2023

Oceniono na 1 z 5

Plat og svindel

Plat og svindel! Tilbyder 500 kr for at skrive en positiv anmeldelse. Er det mon lovligt?

14 lipca 2023

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Tak fordi du gav dig tid til at pointere hvad vi aldrig har lagt skjul på. Her er direkte link til opslaget hvor vi beder vores følgere på Facebook om at være helt ærlige når de hjælper os. At du giver os 1 stjerne for noget der ikke vedrører vores drift af butikken er jeg selvfølgelig ked af, men det er jo vilkårene disse tider hvor mange bliver stødt af dit og dat. Det er i øvrigt ganske almindelig praksis, at honorere kunder for at hjælpe med anmeldelser, specielt i starten. Du giver mig samtidig talerum til at tale om vores Smart Club hvor vi sælger luksusbriller til ekstrem lave nettopriser, f.eks. Tom Ford briller til kr. 1332,00. Tak for det 🙏

Oceniono na 1 z 5

Plat

I tilbyder et gavekort på 500,- til alle der skriver et positivt indlæg her på Truspilot - Jeg har screenshot af jeres facebook opslag..

11 lipca 2023

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Tak fordi du gav dig tid til at pointere hvad vi aldrig har lagt skjul på. Her er direkte link til opslaget hvor vi beder vores følgere på Facebook om at være helt ærlige når de hjælper os. At du giver os 1 stjerne for noget der ikke verører vores drift af butikken er jeg selvfølgelig ked af, men det er jo vilkårene disse tider. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VNsRpw7MJoLBV8PvyJBonoB8shddBzmKBK1Wcjr18dRcpLbedSFTo5n4EETJKRM6l&id=100033198132883

Oceniono na 5 z 5

Meget kompetente og behagelige.

Meget kompetente og behagelige.
Kæmpe anbefaling herfra

5 lipca 2023

Odpowiedź od Koss & Krasnik

Kære Julie. Undskyld den sene besvarelse, men vi har haft udfordringer med lvores ogin til Trustpilot. Vi er yderst taknemmelige for din fine anmeldelse. Tusind tak for denne :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej