Kortreistved Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Bestilte og forhåndsbetalte ved i begynnelsen av september med levering innen 14 dager. Estimert levering ble flyttet flere ganger uten noe informasjon. Selskapet er vanskelig å få kontakt med og vi m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte i november, levering i dag - helt frem til døren som avtalt. Veldig enkelt, greit og fantastisk god service. Lokalt og bærekraftig er et pluss! Har hatt et par spørsmål underveis (grunn... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hold dere unna! De tar imot bestilling og betaling på nett via nettsidene deres, men de leverer ikke og følger ikke opp. Nå ser det ut til at nettsidene er nede og det går derfor ikke å følge prosesse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilt ved men ikke fått levert. De svarer ikke på mail eller tlf. Har ka Sellerirot og bedt om pengene tilbakebetalt. Men ser ut til at jeg må trekke inn fobrukertilsynet. Har visst blitt nye eiere... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe

Napisane przez firmę

KortreistVed lar deg på trygg måte - med alle forbrukerrettigheter - få levert garantert tørr ved, i riktige mengder, til riktig tid, fra lokale kortreiste produsenter over hele landet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 92

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dette er bare juks og bedrag

Dette er bare juks og bedrag, skulle ha levert 13.oktober 2025 til oss, men umulig å komme dem i tale. Ligger inne krav om tvangsoppløsning i Brønnøysund, sier vel det meste. Advarer alle mot å bestille - de annonserer enda - rimelig frekt

9 grudnia 2025

Leverandør

Hei. Jeg har vært leverandør for kortreist ved. Dvs at jeg har levert ved som folk har bestilt og betalt igjennom nettsiden deres. Men nå har betalingen som skulle kommet 15/11 uteblitt. Har prøvd og kontakte di igjennom tlf og mail, men ikke noe svar og få. Dette synes jeg ikke er seriøst, og ikke en grei måte å drive butikk på. Minner om lureri.

15 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Kan vanskelig bli noe verre

Kan vanskelig bli noe verre. Bestilte og forhåndsbetalte to paller ved den 6. juli 2025. Annonsert levering var i juli/august måned. Nå er det 2. desember. Ingen ved er levert. Ingen svarer kundeservice. Fortsatt 10250 kroner forhåndsbetalt for en vare som ikke er levert.

2 grudnia 2025

Fra en konkurrent

Fra en konkurrent
Fra en konkurrent;
Leser kommentarene og synd at et firma starter opp med så dårlige forutsetninger og kunde-/leverandør-pleie, som også resulterer i at vedbransjen kan få et dårlig stempel. Vi kan klare noen kunder til, men har et konsept som baserer seg på langvarige gode kundeforhold med stablet ved rett på plass. Nå har jeg også noen rimelige varianter, (NORGESPRIS-ved), men frakten spiller inn selvfølgelig. Til gjengjeld er minilasteren med, og pallene kommer stort sett rett på plass. Vil du vite mer, så er nettsiden altid åpen; jeløyved.no Med vennlig hilsen Einar Kristen Aas (Årets vedprodusent 2017 kåret av Norsk Ved, forumet for vedprodusenter)

30 listopada 2025

STYR UNNA!

Bestilte ved i starten av september og har fremdeles ikke mottatt noe ved - tre måneder senere..!

Har purret uttallige ganger via chat og har fått unnskyldninger om alt fra leveringsproblemer til utfordringer med utkjøring.

De svarer hverken på telefon eller mail, noe som er meget useriøst.

Jeg har bestilt fra denne nettsiden for et par år siden, da uten noe problemer. Angrer derfor veldig på at jeg ikke undersøkte mer før jeg la inn en bestilling denne høsten, da jeg tok for gitt at de fortsatt var like profesjonelle og til å stole på.

Har sjelden vært så forbanna på en leverandør som disse som driver denne nettbutikken i dag. Håper de leser disse tilbakemeldingene og skjemmes!

STYR UNNA!

29 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Fikk aldri noe ved, kun brutte løfter

Bestilte ved i september med leveranse 5. oktober, og forskuddsbetalte.

Det kom ikke noe ved 5. oktober, fikk beskjed om at den ville komme senest i slutten av neste uke, og at de skulle sende meg en SMS med tid og dato.

Fikk aldri noen SMS, og neste uke gikk. Etterlyste leveransen igjen, og fikk ny beskjed om at de skulle levere kommende uke, og de beklaget så mye.

Kommende uke gikk og jeg hadde fortsatt ikke fått noe ved. Sendte de en melding igjen, og fikk beskjed om at denne gangen skulle jeg prioriteres, så veden ville komme til uka.

Den uka gikk også ennå hadde jeg ikke mottatt noe ved, selv om jeg skulle prioriteres. Sendte de melding igjen og fikk beskjed om at jeg snarest ville få en SMS med leveringstidspunkt, jeg fikk aldri noen SMS.

Etterlyste SMS og fikk bare en ny beklagelse, de skulle undersøke saken. Jeg skrev at beklagelser hjelper ikke lenger, det hadde nå gått over 5 uker siden veden skulle ha vært levert, og at jeg ville ha tilbake pengene hvis ikke veden ble levert innen 5 dager. Fikk bekreftelse på at veden skulle levers innen begynnelsen av neste uke, hvis ikke skulle jeg få tilbake pengene mine.

Det gikk ennå en uke, ingen ved og ingen penger. Fikk nå til beskjed at ordren min var kansellert og at jeg skulle få tilbake pengene. Det tok noen dager, men jeg har nå fått tilbake pengene, og kommer aldri til å bestille fra dem igjen.

5 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ved levert til avtalt tid

Ved levert til avtalt tid. Jeg har bestilt for andre gang denne sesongen, denne gangen til mine foreldre.
Ved ble levert etter 6 dager, og bært på plass på terrassen. Jeg hadde betalt for bæring, og veden ble pent stablet, og lagt under presenning.

Kjempe fornøyd, og kommer til å bestille igjen i januar.

24 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

kunne ønske jeg hadde lest…

kunne ønske jeg hadde lest innmeldingene da hadde jeg ikke bestilt. Som alle andre skriver, leverings datoen overholdes ikke. De kaster bort tiden til andre...og tar betalt

25 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

NB firma sendt til tvangsoppløsning!

Bestilte ved på nettsiden 28/9. Har fortsatt ikke fått leveranse etter gjentatte purringer. Det samme gjelder min nabo i Asker som skal dele på leveransen. De svarer ikke på tlf og har ikke respondert på min siste mail der jeg vil kansellere bestillingen og ha refundert betaling. Kontaktet Brønnøysundregistrene i forgårs. De sier firmaet er send til tingretten for tvangsoppløsning siden de ikke har godkjent revisor. Dette skjedde i august , dvs før mitt kjøp fant sted. Saksbehandler i brreg sier de er teknisk konkurs og kan ikke levere. Anbefaler ingen å handle med dem før situasjonen er avklart.
Oppdatering 28/11.I dag fikk jeg beskjed om vedlevering. Veden kom noen timer senere enn avtalt men var bortsett fra det komplett med god kvalitet som avtalt. Har ikke fått noen forklaring på de avvikene som har skjedd. Totalt sett ikke godkjent kundebehandling og må bli vesentlig bedre hvis jeg skal vurdere nytt kjøp. Ps pr 7/12: Beklagelse fra firmaet er kommet men ingen forklaring. I brreg står firma uavklart med samme status som ved forrige anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

De leverer ikke veden man har betalt for. Svindel

Jeg har kjøpt ved fra kortreist ved i flere år, og de har alltid levert god kvalitetsledelse til avtalt tid. Men i år har de ikke levert den veden jeg har betalt for. De svarer ikke på telefon og ikke på chatt-siden på nett. Hele bedriften fremstår som ren svindel.

Halvannen måned for levering

Som andre kjøpere som har gitt tilbakemelding har jeg en svært dårlig opplevelse med Kortreist Ved. De liker å si at de har 2-4 dagers leveringstid, eller maks 14 dager.
Jeg bestilte og betalte 20. oktober, og har etter gjentatte purringer og trusler om å heve kjøpet nå endelig fått leveringsdato 1. desember. Halvannen måned etter bestilling.
Jeg har sendt meldinger til dem, men de blir enten ikke lest, eller det tar mamge dager før de svarer, og da med masse unnskyldninger og ingen forklaringer. Det gjenstår å se om vi faktisk får veden eller ei. Dette er dårlig drift og elendig kundeservice. Hvis jeg ville ha ved i desember så hadde jeg ikke bestilt i oktober. I mellomtiden har jeg måtte kjøpe løse sekker med ved. Skulle overhode ikke bestilt hos kortreist ved og det blir iallefall ikke gjentagende kjøp.

Oceniono na 1 z 5

Styr unna - useriøst hele veien

Bestilte og betalte i slutten av september. Fikk beskjed om levering i løpet av 14 dager. Ingen varer levert. Gjentatte purringer og bedt om å heve kjøpet kom det igjen bekreftelse om levering 1,5 måned etter bestilling. Varen ble ikke levert den datoen. Ville heve kjøpet, men har ikke fått svar, ikke penger og ikke varer.

14 listopada 2025

Greier ikke å levere !??

Har bestilt ved i august, fortsatt (pr. 19.11) er ikke veden levert. Har utallige purringer på Chat til leverandør, og kun fått "lovnad" om at det blir levert i "neste uke". Slik har det vært hver eneste uke siden slutten av august.

19 listopada 2025

Veden ble ikke levert!

Jeg er foreløpig ikke fornøyd totalt sett. Det er tydeligvis problemer med å få levert veden. De kom ikke innen avtalt frist, og noen ny frist er ikke vært mulig å få. Det er umulig å nå dem på telefon, de har ikke kundeservice med e-post og de svarer ikke lenger på chat. Jeg har betalt for veden, den er ikke levert som avtalt, Ny avtale har jeg ikke oppnådd å få foreløpig.

9 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Har vært kunde i over fire år

Har vært kunde i over fire år, og alltid hatt gode opplevelser, frem til nå..

-Har ikke mottatt betalt bestilling, bestilt 4.11.25. Skulle vært levert mellom 6.-17.11.2025.
- Ingen informasjon om hvorfor den uteblir.
-Umulig å få kontakt med selskapet, ikke fått svar i noen av deres kanaler.
- Blokkert etter jeg stilte spørsmål på facebooksiden deres.

Har bedt om å motta ved asap, eller refusjon. Meget skuffet over årets opplevelse.

18 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej