Beställde för 3 månader sen och fick…
Beställde för 3 månader sen och fick idag!
Jag skulle ge bort som födelsedagspresent - men har hunnit glömma till vem..
Uselt.
Och uselt packat så alla hörnorna på förpackningen är stötta.
Beställde för 3 månader sen och fick idag!
Jag skulle ge bort som födelsedagspresent - men har hunnit glömma till vem..
Uselt.
Och uselt packat så alla hörnorna på förpackningen är stötta.
Spelet kom idag och är fantastiskt fint, ser framemot ikväll när vi ska umgås familjen.
Men.. spelen beställdes 27 februari och kom idag 8 april. Mailade kundservice när det hade gått 20 dagar - som svarade att produkterna varit slut i lager därav ingen leverans ännu. Men frågan är då, konvo bör bli bättre på att kommunicera detta så inte alla blir irriterade på den långa väntan och tron på bluff och utebliven leverans.
Fick spelet efter 10 dagar och det såg ut precis som utlovat.
Jag beställde två spel i februari och betalade 399 kr direkt med swish den 22 februari (idiotiskt), men det såg säkert ut. Jag har inte fått några spel och dom svarar inte på mail.
Jag har nog blivit blåst.....
Jeg har købt samtale kort tilbage i start februar. I mens jeg afventer kortene, går det op for mig, at kortene kan være på svensk i stedet for dansk. Jeg skriver til dem, og de lover at sende dem på dansk. Da jeg efter LANG leveringstid modtager kortene er de på svensk. Jeg skriver til deres support, at jeg fik lovet dem tilsendt på dansk. De skriver d. 23/2-26, at de nok skal sende kortene på dansk. De er stadigvæk ikke modtaget og nu er de stoppet med at besvare mails. Køb ikke ved firmaet. Det er dårlig service.
Vi beställde spel men det kom aldrig något och dom svarar inte.
BLUFF! KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!
Får inget bekräftelsemail på beställningen. Fick ingen vara. Använde Klarnas orderinformation och skrev till dem. Fick svar att varan inte fanns inne och erbjöds avbryta köpet. Har kontaktat Klarna som fryser betalningen
Vad har jag lärt mej? LÄS OMDÖMEN INNAN KÖP!!!!!
Köpet är nu annulerat
Får inte varan, det är bluff. Ingen vara har levererats efter en månad och går inte att kontakta företaget.
Fick inte mina varor. Riktigt tråkigt att de luras.
Bluff!! Skickar inte en beställning sen går det inte att få tag på dom, dom svarar inte på mailen. Hoppas jag slipper betala via Klarna!
Lurad! Fick inget spel trots att det stod 8-11 dagars leverans! Nu har det gått över en månad!
Klarna verkar inte kunna lösa problemet och jag har mailat företaget 2 ggr utan svar från dom! Finns inte ens något nr man kan ringa.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.