Tilasin käytetyn PS4 ohjaimen…
Tilasin käytetyn PS4 ohjaimen ilmeisesti ennen sulkemisaikaa, sillä paketti vietiin postiin jo samana päivänä. En ymmärrä millä tuurilla paketti oli seuraavana päivänä jo perillä täällä 600km päässä, kun oli Postin kautta kuljetus lähiautomaattiin. Ohjain oli hyvässä kunnossa ja toimii moitteettomasti -tosin vähän olisi voinut putsata tuotetta ennen asiakkaalle myyntiä, mutta ei ole käyttöä haitannut.
Tilasin käytetyn PS4 konsolin sekä…
Tilasin käytetyn PS4 konsolin sekä pelin sen kanssa, oli todella hyvässä kunnossa ja hyvin pakattuna pakettiin ja ennenkaikkea nopea toimitus. Tuli jo seuraavana päivänä tilauksesta, pelit tosin olevat jossain määrin aika kalliita muttei muuta moitittavaa. Suosittelen!
Tilasin xbox one peli
Tilasin xbox one peli. Ei tullut sähköpostiin tilausvahvistusta.Laitoin sähköpostia...ei vastausta..soitin kauppaan. Peli vielä tulematta. Rahat kyllä meni.
Pelin tilaus
Lähetin sähköpostia koskien heidän kautta ostetusta xbox one pelistä johon en koskaan saanut vastausta enkä myöskään saanut edes tilausvahvistusta kyseisestä pelistä mikä oli hämmentävää.
Jouduin itse olemaan yhteydessä puhelinitse kyseiseen liikkeeseen.
PS4 Konsolin toimitus oli nopea
Sain PS4-konsolin nopeasti, hintataso oli samaa luokkaa kuin muuallakin.