Jättenöjd! Beställde Black oak och färgen var precis enligt förväntan. Skillnad på kvalitet jämfört med dyrare variant från annat företag. Ribborna känns skörare och de är bara färgade på långsidan me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi sælger Danmarks billigste komposit. Find vores showroom i Stilling, nord for Skanderborg.
Niels Bohrs vej 17F, 8660, Skanderborg, Dania
- 51907286
- kontakt@kompositlageret.dk
- www.kompositlageret.dk
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Virkelig dårlig service og total…
Virkelig dårlig service og total overpris på levering 1500 for kantstens levering og så er akayikpaneler ik engang pakket ind og halv ødelagt og så forlanger de penge for returnering hold jer lang væk være fub firma
God pris og fin kvalitet
God pris og fin kvalitet. Overskuelig hjemmeside. Levering lidt træls, da man fik et tidsinterval på 4 timer og en sms 30 min før. Ved godt det er ret standard, men ubelejligt når det er levering til en ehvervsadresse om aftenen.
Billingere med gemte priser i checkout, og tvivlsom levering.
Da Kompositlageret er billigere end alle andre på deres webshop med akustikpaneler, skal man være opmærksom på at der er gemt en ekstra pris oveni, når du køber - en emballageafgift og selvfølgelig fragtpris (ialt 537 kr. oveni prisen på 11 akkustikpaneler + skruer). Jeg bestilte alligevel, og skal downloade en "shop" app som jeg ikke har set før, før at følge med forsendelsen. Men der sker ikke rigtig noget med ordrestatus. Ingen opdatering om ordrestatus (det er nu fjerde dag siden ordren blev bestilt, og der har stået "afventer oplysninger" hele tiden, siden da). Krydser fingre for at panelerne snart bliver pakket og sendt (og leveret), men er begyndt at få en tvivl på om de bare har travlt, eller om det er scam. Det skal dog siges at da jeg købte deres prøver "gratis" for 100 kr, nåede de frem hurtigt til pakkeshop, så der er i hvert fald mennesker og varer bag reklamerne - men de større ordrer er ikke ligeså hurtige at nå frem til kunde. Krydser fingre...
Det stod inte någon färgkod på proverna….
Det stod inte någon färgkod på proverna jag beställde.
Hur ska jag veta vad jag ska beställa för kulör?
Kompetent leverandør
Tilbud kom hurtig. Blev leveret til tiden. Omhyggelig og behagelig montør. Fantastisk kontordame som hele tiden var imødekommende og svarede på alle de spørgsmål som man kunne finde på at bestille. Kan varm anbefales.
Manglende levering
Købte akustikplader før påske og har fået en besked om levering i dag 9/4 kl. 11.49 at leveringen ville komme 30 min. senere og ved kontakt i kompositlageret kl. 14.30 får vi at vide at det skulle været leveret. Men det var en lille kasse med lim og skruer stillet ved dør UDEN kontakt selv om ringklokken er lige over kassen og hvornår kommer panelerne kunne vi ikke få svar på !!!!!
Det kan godt være jeres leverings firma ( ved ikke hvem de er ) der skal have denne tilbagemelding, MEN kompositlageret burde have styr på deres leveringerne og ikke undskylde med at det ikke er deres ansvar !!!!
Har pt ikke hørt noget endnu …….
PS og de har hævet min penge på min konto til trods for manglende levering!!!!!!!
OPDAGTERING D. 13 APRIL
Efter telefonsamtale fredag d. 10 april fik jeg ikke nogen andet end “sluder og slader “ og søndag d. 12 april fik jeg en mail at de ville komme i dag d.13 april og det gjorde de, MEN uden paneler og nu skal jeg igen for 3 gang være hjemme for at modtage min vare, som er trukket på min konto.
Forventer at bliv kontaktet af Kompistlageret !!!!!!!
Jeg ved nu meget sikkert at det er første og sidste gang jeg handler med dem og anbefaleringer er nok meget svært at finde frem!!!!!!!

Super flotte paneler
Super flotte paneler, nemme at arbejde med. Vildt godt tilbud og blev leveret en søndag. Dét er jeg meget imponeret over.

Odpowiedź od Kompositlageret
Lækkert hegn, service mangler lidt at ønske
Jeg syntes selve hegnet er lækkert og i en god kvalitet. Første levering kom hurtigt. Dog manglede jeg dele i levertingen. Jeg kontaktede dem og fik mail retur om at det var en fejl, og at de ville sende dem til mig. Der skete så intet. efter en uge sendte jeg ny mail, intet svar men nu er pakke oprettet ved postnord, dog uden de har modtaget pakken. Jeg har skrevet flere gange og ringet, optaget, og her en uge senere har postnord stadig ikke modtaget den pakke som skulle sendes. Har nu haft hegnet klar til montering i 3 uger, men kan ikke blive færdig.

Jättebra kvalite
Jättebra kvalite, lätt att montera.
Lifter rummet och ger premium känsla.

Odpowiedź od Kompositlageret
Gode tilbud på varer og god rådgivning…
Gode tilbud på varer og god rådgivning af kundeservice

Odpowiedź od Kompositlageret
DHL EXPRESS fullständigt KATASTROF!
Beställningen gick hur smidigt som helst. Sex dagar efter lagd order fick jag att leverans datum där vi hade möjlighet att ändra leveransplats till vår sommarstuga istället. Med detta gjort blev leveransen flyttad där vi fick tre andra datum att välja på. Nu börjar problemen, vi fick en orderbekräftelse av DHL EXPRESS om ny leveransdag mycket bra.
På dagen leveransen skulle ske någonstans mellan 8-17:00 började tiden ticka och när klockan var 13:00 fick vi en olustigt känsla att leveransen INTE kommer att ske. Mycket riktigt efter ett samtal med DHL EXPRESS så var dom väldigt ledsna över att mina varor hamnat på Jetpack i Kristianstad där varorna hamnat på FEL terminal !
Kundtjänst på DHL en skärtorsdag kunde såklart INTE hjälpa oss fast det var ju dom som lossat varorna på fel terminal.
Vi fick allt vänta tills efter Påskhelgen 🙈
Nu kokar det fullständigt inombords så jäkla nonchalant av DHL ingen service alls mot slutkunden.
Då var det bara snällt att sätta sig i bilen och köra 15 mil enkel resa för att hämta våra varor !!
Kompositlagret kan ju inte hjälpa detta virrvarr av budbolaget men väldigt tråkigt slut när man betalt 700kr i fraktavgift.

Snabb leverans 🚚
Snabb leverans 🚚
Tunna och lätta.
Tyvärr var färgen mycket mycket mörkare i verkligheten än på bilderna vilket gjorde att dessa inte alls passade hos oss.

Odpowiedź od Kompositlageret
Vi har oplevet super god service
Vi har oplevet super god service. Efter opkald til KOMPOSITlager blev der gjort ekstra indsats for at få vores bestilling afsted hurtigt, og der har hurtig respons fra kundeservice ved henvendelser.

Vilken kvalitet
Så fina skivor lätt att montera och riktigt bra kvalitet 🤩

Semi okay kvalitet
Semi okay kvalitet, men da de satte prisen ned dagen efter jeg hentede dem og spurgte pænt om de ville give mig nogle ekstra plader for differens prisen, så sagde de nej og nu har de fjernet tilbuddet. Så meget heldigt at jeg har returret, for det er sgu sløv kundeservice

Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Akustikpanelen är snygg och prisvärd

Odpowiedź od Kompositlageret
Beställde prov och fick dem snabbt…
Beställde prov och fick dem snabbt levererat, men det som skulle kunna bli ännu bättre är om varje produkt är märkt med benämningen på produkten!

Odpowiedź od Kompositlageret
Super flotte akustikpaneler men dårlig fragtmand
Super flotte akustikpaneler. Men leveringen var godt nok en ringe oplevelse… først blev pakkerne sat af ved et forkert hus i en anden by… efter mange opkald til leveringsfirma og vognmand hvilket medførte en større diskussion om at jeg virkelig ikke boede det sted hvor han havde leveret, blev pakkerne afleveret korrekt. Det var de mest frustrerede 500krs leveringsomkostninger jeg har brugt🫣

Odpowiedź od Kompositlageret
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.