Køge Bugt Køreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vil klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Man føler sig godt tilpas, bliver altid mødt med et smil og læringen forgår på en skøn møde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kørsel, så bliver man ret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan helt klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Takket være Lasse bestod jeg såvel teori- og køreprøve i første forsøg. Varme anbefalinger herfra, Niels Jørgen

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner herfra! Lasse er en super dygtig og sjov kørelærer, som gør undervisningen både lærerig og afslappet. Han er god til at forklare tingene og skaber en tryg stemning hele vejen igennem. Kan k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole, både i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kørelærere, med styr på alle regler og erfaring. Tusind tak til min kørelærer Lasse, der har ført mig sikkert i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Kørekort til bil og motorcykel i Køge. Vi har samlet 100 års erfaring med kørelærere, der har fuldstændig styr på at levere en høj standard igen og igen :-) Køreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos Køge Bugt Køreskole får du professionel undervisning med høj faglig kompetence og kørelærere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forløb. Vi tilbyder kørekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kørekort, kørecoaching og undervisning i køreteknik. Ring og få en snak med os!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

En kæmpe anbefaling!💜

En kæmpe anbefaling!💜

Jeg har både taget kørekort til mc A2 og A, og begge har været en kæmpe fornøjelse. Man bliver altid glad og får et smil på læben, når man kører med kørerlæren, Lasse.

5 ud af 5 stjerner herfra:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 kwietnia 2025

Den største anbefaling herfra🙏🏻

Den største anbefaling herfra🙏🏻

Jeg skulle opgradere mit mc kort, og blev derfor anbefalet stedet. Jeg kan sige at det er den bedste køretime jeg har haft. Alle instrukser var gode, og virkelig let forståelige 🙏🏻 jeg har kæmpet med uvendinger meget længe, men på bare 1 køretime lærte jeg teknikken.

Så hvis du ønsker en god, sjov og ikke mindst en kørerlærer der gerne vil lærer fra sig, så synes jeg du skal vælge Køge bugt køreskole.

Det er den bedste køreskole til dato

Det er den bedste køreskole til dato

Nu har jeg både taget kørekort til bil og mc her og hver gang har jeg fået en fantastik oplevelse og Lasse er virklig en dygtig lære mester så vis du gerne vil have en mc og gerne vil lære og køre ordeligt motorcykel så vælg Lasse

Lasse formår både og gøre teori spændene og mega sjov og er altid klar på lige og svare på det du skulle være i tvivl om

Klar anbefaling

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Køge Bugt Køreskole! Teoriundervisningen med Gitte var både grundig og letforståelig, og køretimerne med Mehmet var lærerige og trygge. Hele forløbet har været professionelt og behageligt fra start til slut. En klar anbefaling herfra.

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Det er vi bare SÅ glade for at høre, Carl! 👌🥰🤗 Vi sætter kæmpe pris på din anbefaling og er stolte over de flotte roser - og stjerner - du sender vores vej! 🥰 Og så glæder vi os også over, at du er sendt godt på vej - nu med kørekort i lommen! Stort tillykke! 🙌🥳🪪

Oceniono na 5 z 5

Bedste køreskole her i landet ❤️

Nu har jeg taget mit bil’ og motorcykel kørekort hos Køge bugt køreskole og jeg kunne ikke ha’ bedt om et bedre sted.

Lasse er en fantastisk dygtig mc kørelære. Han guider dig igennem alt praktisk fra scratch og skal nok sørge for, at du bliver klar til dine prøver. Han er tålmodig og snakker pænt, samt en fantastisk humor oveni, man kommer ikke igennem en teori/køre time, uden et kæmpe smil når man går derfra.
Tak Lasse 🙏🫶

Gitte var min kørelære til bil, igen en utrolig dygtig kørelære med en helt masse sjove historier hun nok skal fortælle. Hun er super god til at berolige en, hvis man bliver presset. Gitte har også en fantastisk fed humor, hun er utrolig god til, at guide en, hvis man bliver usikker. Tak for dig Gitte ❤️

Jeg har følt mig 100% tryg i alle mine kørelektioner, takket været de 2🫶

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

🥰🥰🥰 Wauw, det er en superdejlig besked at få - tusind tak for din meget flotte anmeldelse, Angelique! 🙌🤗♥️

Kæmpe tak til køre bugt køreskole

Kæmpe tak til køre bugt køreskole
Jeg bestod begge prøver i første hug trods en enorm nervøsitet
Lasse er en fantastisk Kørelære som virkelig kan få dig ned på jorden, han støtter dig igennem det hele;
Teori med Thomas har os været utrolig lærenemt
Kan virkelig anbefales at tage kortet her🥳

21 marca 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Vi siger også kæmpe tak, Emma! 👏🙏🥰 Vi er SÅ glad for din anmeldelse og for, at du har været glad for at tage kørekortet hos os! Og tillykke igen med det! 🪪🤗🥳

Meget tilfreds

Rigtig god køreskole. Vil klart anbefale alle der gerne vil have kørekort, at tage det hos Køge Bugt Køreskole. Meget professionel og god undervisning, lige fra teoriundervisning til køretimer.
Ikke mindst Gitte- Rigtig dygtig, tålmodig og sød kørelærer!

7 marca 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Sejr! ✌️🤩 Det sætter vi utrolig meget pris på! 🙏☺️
Og igen, Tillykke med kørekortet! 🇩🇰🥂🥳

Kørekort

Jeg startede på kørekort i november og i dag fik jeg det udleveret, Efter en vellykket køreprøve. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Køge bugt køreskole. De tager godt hånd om en og så sørger Mehmet for at du har de fedeste. Køretimer og selvom det er fedt at stå med kørekortet, kommer jeg til at savne at køre en tur med Mehmet. Køge bugt køreskole kan klart anbefales og det kan Mehmet i den grad også😃🚗

7 marca 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Virkelig dejligt at høre, Emil! 🤗👌 Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi så glade for!! 😍

Oceniono na 5 z 5

Glad for jeg valgte Køge Bugt…

Glad for jeg valgte Køge Bugt Køreskole.
Styr på tingene, og hvis der var et eller andet var de nemme at for fat på og snakke med.
Super glad for min kørelærer Gitte. Kan klart anbefale hende. Gitte er rigtig god til at forklarer og hjælpe en med, at lære og forstå de forskellige ting. Også er hun altid sød og hyggelig at køre med. Køretimerne med hende var altid lærerige, sjove og hyggelige.

26 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tusind tak for din anmeldelse Cecilia! ❤️ Og hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for at tage dit kørekort hos os - det er jo præcis det, vi er sat i verden for! 👏🙏🥰

Fantastisk køreskole!

Har lige færdiggjort kørekortet og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Undervisningen har været produktivt, og det var et rart miljø at være i!

Jeg havde Humma som Kørelærer hvilket var perfekt for mig. Hun var tålmodig, sød og virkelig dygtig. Jeg følte mig aldrig utryg med hende ude på vejene!

Helt igennem et fantastisk forløb og jeg er taknemmelig for at det er gået så godt!

Tusind tak til Humma og Køge Bugt Køreskole!

3 marca 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Hvor er det bare skønt at læse din anmeldelse, Thomas! 👏🙏🥰 Og tillykke igen igen med kørekortet - vi håber, du nyder det lige så meget, som dine køretimer! 😃🚗

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har lige fået mit kørekort, og det var en fantastisk oplevelse hos Køge Bugt Køreskole. Jeg kan kun anbefale det. De er meget professionelle, men der er altid plads til sjov. Jeg havde Thomas til teori, som førte os klart og sikkert igennem. Til praktisk kørsel havde jeg Humma, hvilket ikke kunne være bedre. Humma er rigtig dygtig og man føler sig sikker i trafikken med hende. Hun er tydelig og er god til at forklare hvordan man skal køre.
Kæmpe tak til Humma og Køre Bugt Køreskole❤️

26 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Fantastisk, Dagmar! Kæmpe tak for din flotte anmeldelse! ❤️ SÅ godt at høre, at du har været godt igennem køreuddannelsen og følt dig godt taget af af hos os og af Thomas og Humma! 😃🚗

Oceniono na 5 z 5

Jeg gik på køge bugt køreskole og blev…

Jeg gik på køge bugt køreskole og blev vejledt hele vejen til et kørekort
med gode køre og teori lære var det nemt at bestå prøverne

25 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tillykke med kortet, Zakarias - og tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på!! ❤️❤️❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give de varmeste…

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra dag ét har det været en fantastisk oplevelse. Lasse var ikke bare dygtig, men også enormt tålmodig og god til at skabe en tryg stemning, så jeg aldrig følte mig presset.

Teoriundervisningen var struktureret og gav virkelig mening, og når vi var ude at køre, blev tingene forklaret på en måde, der gjorde det let at forstå – og huske! Der var aldrig stress omkring noget, og hele forløbet føltes super professionelt og velorganiseret.

24 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Du får lige en kæmpe varm anbefaling retur, Alexander! ❤️ Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er meget vigtigt for os at høre og modtage 🤩 Det er bare alle de rigtige ting, du skriver ❤️❤️❤️

Oceniono na 5 z 5

Denne her køreskole kan varmt anbefales

Denne her køreskole kan varmt anbefales. Jeg havde en mega god oplevelse med hyggelige teoritimer og sjove køretimer.

Personligt kan jeg anbefale Gitte som kørelærer. Hun er sjov, venlig og tålmodig enhver køreelevs drøm.

8 września 2024

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak, Laura! ❤️ Det er vi godt nok glade for at høre! Hvor er det dejligt, at du har sendt os så flot en anmeldelse - tusind tak og tillykke, igen, med kørekortet 😃🚗

Mega god oplevelse!🌟🌟

Mega god oplevelse!🌟🌟
Sjove og lærerige teoritimer med Gitte og en masse hyggelige køreture🚘
Alt i alt en god køreskole der varmt kan anbefales❤️

10 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Dejligt at høre! 🙏🥰 Tusind tak for din fine anmeldelse, Emma - det sætter vi stor pris på! 🙌🤩😊

Bedste køreoplevelse nogensinde😊

Fantastisk oplevelse hos Køge Bugt Køreskole!

Jeg kan varmt anbefale Køge Bugt Køreskole, især med Lasse som kørelærer! Han er utroligt dygtig til at lære fra sig og gør hele oplevelsen både lærerig og tryg. Hans tålmodighed og evne til at forklare tingene på en forståelig måde gør, at man hurtigt føler sig sikker bag rattet.

Lasse er desuden en super flink og imødekommende person – og smilet? Det glemmer han aldrig! Han skaber en god stemning under køretimerne, så man glæder sig til hver eneste lektion.

Hvis du vil have en køreskole, der virkelig tager sig tid til at gøre dig til en god og tryg bilist, så er Køge Bugt Køreskole det helt rigtige valg. TAK LASSE! Fem stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

10 lutego 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Wauw, en flot anmeldelse, Christoffer - tusind tak! 🙏🤩🥰 Det er vi virkelig glade for at høre ♥️ Tillykke endnu en gang! 🇩🇰🙌😀

Mega tilfreds!

Mega tilfreds!! Det har været en super god oplevelse at tage kørekort hos Køge Bugt, jeg bestod første teoriprøve og køreprøve med Gitte og Humma som gode lærere. Der var plads til fejl og rettelser og hvis jeg var i tvivl om noget som helst, kunne man altid bare spørge.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse :)

29 stycznia 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Fantastisk at høre, Line! 🙌 Mange tak for din flotte anmeldelse og ros til køreskolen og vores dygtige kørelærere - det er vi utrolig glade for! 🤩🙌🙏🏆

God oplevelse!

Jeg har haft en god oplevelse med Køge Bugt Køreskole! Mit forløb med min kørelærer Gitte har været rigtig positivt. Hun er altid smilende og glad, hvilket gør hver kørelektion behagelig og motiverende, og også rigtig lærerig. Teoriundervisningen med Thomas var også rigtig god. Han gjorde teorien nem at forstå og formåede at gøre undervisningen både interessant og lærerig.

28 stycznia 2025

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Det er vi bare så glade for at høre, Dina! 🙏😊 Tusind tak for din flotte og gode anmeldelse! 🫶

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestået køreprøven i dag

Jeg har bestået køreprøven i dag. Tusind tak for din hjælp Gitte. Du har været en kæmpe hjælp og en meget god lærer. Kørsel med dig har været en fornøjelse selvom jeg kom fra en anden skole. Du var altid glad for at køre med mig selvom jeg var besværlig, og jeg kunne ikke køre da vi første mødtes. Tak for din tålmodighed. Tak køreslærer Thomas, det var også en kæmpe fornøjelse, du hjalp mig over målstregen.

24 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej