Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Zobacz więcej
Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Zobacz więcej
De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z kawą
- Producent ekspresów do kawy
- Palarnia kawy
- Kawiarnia
- Hurtownia kawy
- Sklep z przyborami kuchennymi
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
slechte servcice
een heel duur koffiezetapparaat gekocht via koffiedicounter.nl. Binnen een jaar 4 keer kapot, heeft eigenlijk nooit goed gewerkt en nog steeds geen goede oplossing. Jammer dat ze hun klanten niet serieus nemen.
Overtoom is ECHT NIET sneller
Vrijdagsavonds bestelde ik en de volgende morgen om 11.30 uur was het er al. Geweldige service en als dit altijd zo is dan wil je alleen nog maar bij jou bestellen.
Goede ervaring
Melkopschuimer besteld voor 10 uur en volgende dag in huis. Per mail prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij verzending krijg je netjes een mail met de link naar de track-and-trace
Website niet 'up to date' - Geen respons op vraag
Ik bestelde enkele dagen geleden via de webshop een koffiemachine die volgens de status van de website op voorraad was en leverbaar. De ochtend erna kreeg ik al snel een teleurstellende email binnen. Er zou een fout in het systeem zitten en dus blijkt de koffiemachine niet op stock. Ze zullen het zo spoedig mogelijk leveren. Ik reageerde 2 dagen geleden met de vraag of ze mij een realistische leveringsdatum konden geven. Tot op heden geen antwoord. Als het te lang duurt voor het de machine terug op stock is vind ik dat de shop dit ook eerlijk moet kunnen toegeven. Onwaarheden publiceren op de website vind ik al helemaal niet kunnen. Want 1 van de redenen waarom we daar bestelde was omdat de machine op stock was.
En dan is er koffie, heerlijke koffie!
We zijn nu een half jaar in het bezit van de Philips Saeco en willen niet meer anders!
Af en toe een cappuchino, een espresso, genieten dus!
Heerlijke koffie, onderhoud is goed te doen zoals het ontkalken en de reguliere schoonmaak.
Wij hebben maar 1 dag zonder ons bakje koffie gezeten door de snelle levering
Onze DeLonghi Nespresso machine had de geest gegeven en dus ga je wat rond kijken op het internet.
Mijn vrouw en ik waren meteen enthousiast over de duidelijke en super snelle Site van Koffiediscounter.
Hun prijzen waren goed en de positieve reviews van eerdere kopers deden ons besluiten om met koffiediscounter in zee te gaan.
Nog geen 24 uur later zaten wij alweer achter een heerlijk bakje Nespresso.
Nu maar hopen dat deze machine ook weer 6 jaar mee gaat.
Saeco Xsmall in één woord: PERFECT.
Dit espressoapparaat gebruik ik nu vanaf 18 maart tot volle tevredenheid. Voorheen heb ik al heel wat espressoapparaten versleten, maar zo goed als deze was er nog niet één. Met de espressobonen van de Aldi bleek ik uiteindelijk een (voor mij) perfecte kop koffie te kunnen zetten. De bediening is eenvoudig. Het onderhoud wordt door het apparaat zelf aangegeven. Door gebruik te maken van gefilterd water, waardoor er veel minder kalk in zit, hoefde ik het apparaat tot nu toe slechts 2x te ontkalken.
Zeker voor een prijs van 199 euro krijg je echt waar voor je geld en nog lekkere espresso op de koop toe.
Elk moment heerlijke verse koffie en dat met een pronk stuk in de keuken! zeer tevreden klant.
Wij hebben de HD8751/11 nu alweer een aantal maanden in huis, echt een mooie koffiemachine.
Hij is mooi van vorm: het is een pronkstuk in de keuken. Ja, hij mag gezien worden .
En het geeft een fijn kop koffie en espresso!
Ik had wel wat opstartproblemen met het apparaat (maandagochtend machine) maar dit is door koffiediscounter erg goed opgepakt en ik heb een nieuw apparaat hiervoor gekregen.
Petje af voor deze goede service!
geweldig snelle levering voor heerlijke koffie
We hebben voor een topprijs een geweldige koffie espresso machine gekocht . De Benvenuto Classic van Bosch.Wie van heerlijke koffie houdt is dit een echte aanrader .
De Koffiediscounter is de laagste in prijs
Heeft een snelle levering en er is ook een duidelijke uitleg op de website.
Super service,duidelike uitleg,snelle levering,gewoon super.
Een dike vette 10
Heel snel voor de allerbeste prijs!
Vrijdagmiddag een Siemens Koffieautomaat besteld. Het bestelproces is duidelijk en gaat lekker snel.
Een paar uur later de verzendbevestiging gevolgd door een link met het track&trace nummer. Meteen even gekeken en er stond dat het zaterdag tussen 09:00 en 11:00 uur gebracht zou worden.
Zaterdagochtend om 09:15 kreeg ik het pakket binnen!!
Koffiediscounter.nl is snel en heeft de beste prijs!
Prima aankoop
Sinds een week in het bezit van deze koffiemachine en tot nu toe zeer tevreden. Goede en duidelijke uitleg in de webshop van koffiediscounter, ook fijn met een uitleg in een filmpje. Na het lezen van alle positieve recencies en de testresultaten van de consumentenbond besloten tot aanschaf. Vrijdag eind van de middag besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur al geleverd...supersnelle service!
Apparaat is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en is tot nu toe zeer gebruiksvriendelijk. Super espresso, volledig in te stellen op eigen smaak wat zeer ideaal is...het is even uitproberen en zoeken naar de juiste instelling, maar dan heb je ook uitstekend resultaat.
Ook de cappucino valt prima in de smaak bij mijn vrouw. Lekkere koffie van verse bonen, komende tijd eens wat verschillende bonen gaan testen alhoewel de Perla van de appie altijd een lekkere smaak heeft.
Tot nu toe zeer tevreden met mijn apparaat.
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Mooie producten tegen de beste prijzen. Geen addertjes onder het gras, bestellingen komen keurig snel binnen en leuke duidelijke filmpjes met uitleg over de producten. Kan geen verbeterpunten aangeven!
Helder, secuur en snel ..... het lijkt wel Coronel
De website is duidelijk en wijst zich vanzelf. Betaling met iDeal. Vervolgens goede communicatie over de order en de verzending.
Track and Trace kondigde het bezoek van de bezorger aan.
In één woord een foutloze en aangename service !
Keurig bedrijf, alles volgens afspraak geleverd
Een ruime keuze, fijn om de recensies te kunnen lezen, zowel de goede als de slechte, is voor het maken van een keuze perfect. Prijzen zijn niet hoger dan wat andere consumenten aanbieden, dat het Franco wordt bezorgd fijn, scheelt ook met het maken van een keuze.
Helemaal blij en zeer tevreden met ons nieuwe volautomatische koffie apparaat
Heel tevreden met onze nieuwste aankoop. Fijne machine, makkelijk te gebruiken. Informatievoorziening mbt onze bestelling, keurig bevestigingsmailtje van de bestelling en eveneens een bevestig van de betaling, track en trace! Kortom goede communicatie en keurig geleverd conform afspraak.
Duidelijke en snelle levering
Totaal geen minpunten op aan te merken, snelle levering en heel duidelijk!
Interessant bedrijf!
Betrouwbaar gebleken, mede gezien eerdere ervaring. Veel informatie via de site,interessante prijzen! Een vraag via de mail werd formeel beantwoord met wat er exact ook op de site staat en was dus eigenlijk geen antwoord voor mij. Mijn vraag waarschijnlijk niet goed/ onvoldoende goed gelezen.
Een verwachting die waargemaakt is.
Prima duidelijke site met klant vriendelijke mogelijkheden, snelle bestel mogelijkheid en correcte uitlevering, verschillende betaling mogelijkheid .
super snel
heb een nieuwe koffie machine gekocht en wat een snelle service , al na 1 dag had ik hem in huis. even uit proberen. ooooooooooooooo wat een lekkere koffie.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.