Efter en gennemført handel er der ingen der svarer mere.., har forsøgt flere e-mails på forskellige adresser - det virker lidt som bedrag ved hurtige handler med dårlige varer..
Reakcja na opinię
Jeg fik en regning på over 4000 kr for skift af en termostat. ETHVERT andet sted ville denne simple operation koste det halve. De tager 1500 + moms i timen. Jeg vil anbefale at man kun bruger KOED til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Generelt fint udvalg og nem søgning via reg.nr. Bestilte bremselys, fint produkt og forsvarligt pakket ind. Liiidt lang leveringstid og ærgerligt at skulle betale for fragt selvom man køber for knapt... Zobacz więcej
Bestiller en vare på deres hjemmeside. 3 dage senere får jeg et venligt brev der fortæller, at de ikke er autoriseret til, at sælge varen. Så nu må jeg tjekke om de har hævet pengene, nu hvor jeg har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt i nye & brugte BMW reservedele til Danmarks bedste priser. Hos Koed er vi eksperter i BMW - vi kender alle modeller ud og ind. I vores shop finder du nye og brugte BMW reservedele, originale såvel som uoriginale i bedste kvalitet. Alle dele er direkte importeret og vi kan derfor tilbyde markedets bedste priser set i forhold til kvaliteten.
Nyhåbsvej 16, 8560, Kolind, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
God kunde service, hurtig levering og stort udvalg af originale reservedele.
Har handlet med dem i mange år,er rigtig tilfreds. 👍👍
ich warte jetzt gerade 46 minuten in der Telefonwarteschleife .....
Top Dollar Service👍😎👍Super Hurtig levering. Masser af ++++++++ herfra.
Levering fungerede helt perfekt og delene var de korrekte. Helt fint.
Koed er altid meget hjælpsomme med reservedel
Excellent service!
KOED was my last hope to get a part, which actually can not be bought anymore, cause there is no production anymore of this part.
KOED took care and really found one! Absolutely wonderful, cause the internet is empty! No chance to get one!
So they brought light into my darkness! May the force be with you!
Har handlet hos Koed i over 10år, der ingen grund til at gå andre steder hen.
En reservedel blev bestilt og ankom til aftalt tid,god service
Bedre kundeservice findes ikke.
Altid de rigtige stumper til gode priser
Super nemt og rigtig fine produkter. Samt billigt og hurtig levering
Dårlig og uacceptabel behandling af kunde holder ikke det de lover de smarte sælgere de lover en masse og løber fra det med returafhentning af forkert leverede vare. Så det kostede mig 900kr at returnere varen ca halvdelen af det jeg havde betalt for den forkerte vare. Der gik yderlige 12 dage før jeg havde mine penge retur på min konto. Så overvej om det et her du vil handle. Jeg kan ikke anbefale det. Jeg handlet der ikke igen

Odpowiedź od Koed BMW Kolind
Bestilte nogle brugte tågelygter hos Koed A/S
De blev sendt afsted samme dag og var pakket VIRKELIG godt ind!
Så alt var som man kunne ønske sig!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.