Dårlig kommunikation
Underligt der står "åben" på nettet når butikken har ferielukket.
Underligt der står "åben" på nettet når butikken har ferielukket.
Jeg havde fornøjelsen af at handle hos Kodan Fisk på Frederiksberg i forbindelse med forberedelserne til nytårsaften 2024, og jeg må sige, det var en oplevelse, der virkelig skuffede ikke! Fra start til slut blev jeg mødt med en helt exceptionel kundeservice, der ikke kun gjorde min indkøbstur behagelig, men også sikrede, at vi fik friskeste og lækreste fisk til nytårsfesten.
Personalet var imødekommende og utroligt vidende om deres produkter. Jeg fik tålmodig hjælp til at vælge den perfekte fisk og skaldyr til vores festmenu – de kunne virkelig deres kram! Jeg blev hurtigt overbevist om, at jeg var i de bedste hænder, og jeg fik tips til tilberedning, som gjorde det endnu lettere at imponere mine gæster.
Fiskene og skaldyrene var ekstremt friske og havde en kvalitet, der virkelig skilte sig ud. Jeg fik både rødspætter, hummer og en fantastisk laks, og de var alt sammen en fryd for både øjne og smagsløg. Jeg kunne mærke forskellen på den friske fisk og den man får fra supermarkedet – det var noget helt særligt!
Kodan Fisk formåede virkelig at gøre min nytårsaften ekstra speciel. Servicen var hurtig og effektiv, og jeg følte mig godt taget vare på hele vejen igennem. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse og kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal have frisk fisk til en særlig lejlighed.
Hvis du leder efter den bedste fisk til dine festmåltider og ønsker en oplevelse, hvor kvalitet og kundeservice går hånd i hånd, så kan jeg varmt anbefale Kodan Fisk på Frederiksberg. Fantastisk sted – 5 stjerner herfra!
Har prøvet at ringe flere gange.
Telefonen bliver taget og de siger et øjeblik. Men de kommer aldrig til telefonen. Føler mig til grin. Kan godt forstå, at der er travlt, så lad være med at tage tlf.

Odpowiedź od Kodanfisk
Fantastisk service og super fisk!!
Vi havde besluttet os for kammuslinger til nytår og jeg ringede derfor til Kodan Fisk for at bestille dem til dagen, så jeg var sikker på at kunne få dem.
Høflig samtale og kort efter en manuel bekræftelse på sms med et billede af min bestillingsseddel som bekræftelse.
D. 31. december kommer jeg til butikken, hvor der er kø. Folk er tålmodige trods en let regn. Helt uventet kommer en dame ud af forretningen med et stort fad varm kaffe til de ventende i køen. Der går ikke længe inden det bliver min tur og jeg får hurtigt mine lækre muslinger, som smagte pragtfuldt. Jeg kan kun anbefale Kodan Fisk!
Frederiksbergs bedste Fiskebutik.! Tak for altid smilende og hjælpsom betjening.
Kvaliteten i top og priserne fornuftige.
En fornøjelse at handle hos Kodan Fisk.
dejligt sted at handle altid et smil. samt rigtig gode råvarer. deres fine fiske fars er rigtig god. samt alt det andet. kommer snart igen.
Frisk og dejlig fisk, kæmpestort udvalg, også i med færdigretter og bestilling af specielle menuer, samt supersød og imødekommende betjening
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.