kobra.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Købte et navnesmykke. Der er manglede lidt finish.Fx. øksne fra kæde til navneskilt var ikke lukket, og burde i min optik også være “svejset” sammen. Der var et 925 stempel på låsen, og ikke umild... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde fået en perlehalskæde med min søns initial i, da jeg fødte ham, og da jeg så blev gravid med min nummer 2 dreng, vidste jeg at jeg ville have hans initial i også. Jeg skriver derfor til dem,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Man får altid en super god service. De er super dygtige og laver mange smukke personlige smykker. Elsker alle mine smykker som er købt hos dem, kan klart anbefale!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! 🙏🏼 Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag omkring reklamation af en ring, jeg havde købt et halvt år forinden. 45 minutter senere modtog jeg svar, og lørdag formiddag lå en ny ri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Vi er et lille dansk smykkebrand beliggende i Storkøbenhavn. Hos os kan du købe fine smykker med navn, som sætter prikken over i'et på dit eget udtryk. Lad verden vide, at der kun findes et eksemplar af lige præcis dig med et elegant unikasmykke. Vores kollektioner byder på smykker for enhver smag, som både taler ind i moderne trends og klassiske tendenser. Du kan mixe og matche smykker i en uendelighed.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Førsteklasses service

Min mand og jeg købte i fællesskab 3 smykker. To med gravering og et par øreringe. Graveringerne er perfekte og smykkerne så smukke. Desværre var øreringene ikke med i pakken. Vi tænker, at det er en forglemmelse, så min mand skriver til dem via mail. En venlig medarbejder ved navn Benjamin svarer prompte at det må være en fejl og at han vil sende øreringene med det samme. Næste dag ligger de i pakkeshoppen. Det er virkelig førsteklasses service! Mange tak for hjælpen og for de smukke smykker ❤️

20 listopada 2020

Highly recommended!

Great service and beautiful product. Exactly like the pictures, if not nicer in real life. Fast delivery and very good and easy communication. Comes in a pretty box with a little bow. Highly recommended!

29 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Did such a lovely job with the custom…

Did such a lovely job with the custom engraving and did it without any unnecessary issues. The item came within 2 - 3 days and it looked really pretty :) I would definitely buy from them again!

16 lipca 2020

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, svare indenfor kort tid, super tilfredshed herfra. Bestilte et smykke en søndag og kunne hente det tirsdag ved frokost. Hurtig levering. 5 stjerner herfra

30 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Helt sikkert det bedste sted at…

Helt sikkert det bedste sted at bestille et smykke. Bestilte et smykke efter egne ønsker og fik den bedste service over tlf. Vil helt sikkert handle her igen. 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

8 czerwca 2020

Bedste oplevelse!

Bedste oplevelse! Bestilte en halskæde med gravering, blev hurtigt kontaktet omkring at min tekst fyldte for meget og vi fandt sammen en løsning.
Jeg har i dag modtaget mit smykke, i den fineste indpakning. Kunne ikke være mere tilfredse

5 czerwca 2020

De varmeste anbefalinger herfra

Vi købte to medaljoner og vi er ovenud tilfredse! Vi havde en masse forespørgsler og vi fik det hele præcis, som vi ønskede os. Super hurtig service og levering. Smukke resultater - 5 store stjerner herfra!

24 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Perfekt vare og lynhurtig service

Jeg skrev til Kobra om et smykke jeg gerne ville have lavet. Ikke i almindelige mål og med personlig indgravering. 2 dage senere får jeg en mail med tegninger af mit smykke og tegninger af deres standartsmykker ved siden af, så jeg kunne sammenligne. Det gjorde det virkelig let at overveje hvad jeg kunne tænke mig.
- Onsdag formiddag bestiller jeg.
- Torsdag modtager jeg mail om at smykket er lavet og afsendt.
- Fredag morgen modtager jeg smykket, som lever fuldt op til mine forventninger.

Virkelig anbefalelsesværdigt firma og til fantastiske priser!

18 kwietnia 2020

Kun ros herfra :) Fantastisk service

Ikke nok med at de har helt fantastisk smukke smykker så siger jeg jer at der er god service hos Kobra...
Jeg har både købt min kæreste et armbånd og en af kobras indgraverede bullet-halskæder. Halskæden købte jeg omkring jul og min kæreste var ellevild med den... desværre smed han en del af halskæden væk forleden, da den nemlig kunne skrues af.
Han har den jo hele tiden med sig og sidder og 'nulre med den', så det var jo lidt vores egen fejl at den blev væk... men jeg blev simpelthen nød til liiige at prøve...
Så jeg skrev en besked til Kobra og de svarede indenfor 12 minutter! Det kalder jeg go' service. Nu sidder jeg til at få en ny bullet. Fantastisk butik!!! Kan vitterligt kun anbefales :)

8 kwietnia 2020

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse ! Sendte et par øreringe til reparation som jeg har haft i 2 år... øreringen kunne desværre ikke fixes men blev tilbudt et nyt par uden beregning. Øreringene blev sendt så jeg modtog den dagen efter
Oplever kun god kunde mindet service hos kobra 😍

6 marca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej