Fantastisk rådgivning. Morten Knudsen fra Knudsens Gardiner gav fantastisk rådgivning. Min stue er meget mørk, så jeg havde brug for hjælp til at vælge både farve og de rette gardiner. Morten lyttede... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg vil gerne fremhæve Morten Knudsen fra Markise og Gardin Universet i Esbjerg for en virkelig god indsats. Der var fejl i vævningen på de gardiner, som oprindeligt blev leveret i september 20... Zobacz więcej
Første gang vi har handlet hos Knudsen's Gardiner, men absolut ikke sidste gang. Fra første møde til i dag hvor monteringen af vores nye Moogio gardiner foregik, har Morten (indehaveren) leveret e... Zobacz więcej
Kørte forbi Knudsensgardiner i Bramming for at få en snak med Morten. Han åbnede butikken en lørdag eftermiddag bare for vores skyld. 8 dage senere har vi nu monteret vores nye plisse ga... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z zasłonami
- również w kategorii:
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z żaluzjami
- Zasłony, firanki, karnisze
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Knudsens Gardiner har produkter som: Persienner, Lamelgardin, Panelgardin, Rullegardin, Plisségardin, Insektnet, Markiser
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt service og montering
Vi har fåer nye gardiner i hele vores hus. Helt fra start af uforpligtigende tilbud til levering og opsætning har Knudsens Gardiner (Morten) ydet en super service.
Allerede inden vores hus var færdigbygget kom Morten ud til os og gav gode råd og vejledning i, hvad der ville passe i vores hus. Da huset var klar til indflytning, ringede vi til morten og aftale tid for opsætning. De blev sat op dagen efter indflytning. Efter tre måneder kom han forbi os med 2 flasker vin og hørte, om alt var okay. Vi kan kun give Knudsens Gardiner vores bedste anbefalinger. God service til en god pris og til aftalt tid :)
Perfekt service og vejledning
Det har været en fornøjelse at handle med Knudsens Gardiner. Bestilte på nettet og alligevel var Morten klar med råd og vejledning. Leveringstiden på special mål var ligeledes hurtig.
Kan kun give Morten min bedste anbefaling
Mvh
Christian Kjær Madsen
Købte i Bramming og servicen har været uovertruffen god.
Kørte forbi Knudsensgardiner i Bramming for at få en snak med Morten.
Han åbnede butikken en lørdag eftermiddag bare for vores skyld.
8 dage senere har vi nu monteret vores nye plisse gardiner og alt har virket helt perfekt og servicen findes ikke bedre.
Næste gang vi mangler gardiner eller skal anbefale et gardin-firma er det helt sikkert denne butik.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.