God velkomst, god til at informere dig om knallerterne, for lov til at prøve køre knallerten som er aftalt. Sådan set godt sted ville købe knallert her igen
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Knallertmarket. Der var god kommunikation både før og efter købet, og alle mine spørgsmål blev besvaret hurtigt og professionelt. Knallerten lever fuldt u... Zobacz więcej
I kan roligt handle med Daan - helt igennem en rar fyr med styr på sagerne. Ærlig helt ind til benet. Yder en super service ved selv de mindste spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra💪 💫💫💫💫💫
Jeg synes det er knag godt. alle tiders site, og side. man kan virkelig få en god handel hjer
Napisane przez firmę
KnallertMarket.dk er specialisten i salg af pålidelige og klassiske knallerter fra Holland til kunder i Danmark. Vi udvælger omhyggeligt hver model med fokus på kvalitet. Vores udvalg består primært af populære mærker som Tomos, kendt for deres driftssikkerhed og nostalgiske udseende men vi sælger også Vespa Ciao og Puch Maxi. Alle knallerter leveres køreklar og bliver grundigt gennemgået, inden de eksporteres til Danmark. Via vores hjemmeside kan du nemt se det aktuelle udvalg, reservere en knallert og vælge en afhentningsdato. Vi tilbyder tydelige billeder, ærlig information og personlig service på både dansk og engelsk. Afhentning i Danmark er mulig, og vi gør hele importprocessen nem og gennemsigtig. Uanset om du søger en knallert til daglig brug, som hobbyprojekt eller som samlerobjekt – så er du hos KnallertMarket.dk kommet til det rette sted. Kvalitet, tillid og passion for klassikere det er, hvad vi står for.
Lekdijk Oost 5a, 3411 MN, Lopik, Holandia
- 0031629881901
- info@knallertmarket.dk
- www.knallertmarket.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg købte en grå Vespa Caio hos dem og…
Jeg købte en grå Vespa Caio hos dem og det var en super oplevelse han hade styret på sine ting og prisen var helt vildt god du finder ikke den samme pris i Danmark og alt var som det skulle være
Dets knallert var super flotte og ham…
Ders knallert var super flotte og ham der solgte dem var super flink og rar og det er nemt at betale og få dit depositum tilbage vis du utilfreds men syns at alle knallerten virkede mega fint så køb fra knallert marked vis du gerne vil have en super god og fint knallert vil klare anbefale at købe fra dem
Super fin knallert til skarp pris
Købte en rigtig fin Tomos Quadro af Daan i August måned.
Knallerten var nøjagtigt som beskrevet. Daan var utrolig serviceminded og svarede hurtigt på de mange spørgsmål jeg stillede ham.
Afhentningen af knallerten gik fuldstændigt problemfrit - og Daan brugte lang tid på at fortælle om knallerten.
Jeg vil klart anbefale andre at handle med ham.
Rigtig god service
Jeg har lige hentet en rigtig fin knallert derfra og service var 5 stjerne.
Rigtig rare mand der svare på alle dine spørgsmål og hjælper hvis der er en lille fejl eller noget andet på den knallert du skal hente. Som lyspærene på den jeg hentede de virkede ikke, men så var han så flink at skifte dem ud for mig så der kom lys igen. Det fortæller bare at han ville gøre alt for at gøre sine kunder glade.
Mange tak for handlen.
Har intet at sætte fingre på
Har intet at sætte fingre på , reserverede 2 stk og fortrød den ene og fik skiftet reservationen uden bøvl adapter! Inden afhentning modtog en påmindelse om afhentning , ved ankomst bliver man mødt af en super flink ung man der er service minded i aflevering , gennemgang , prøve tur , så en 5***** oplevelse herfra Daan, 👍☀️
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Rigtig flink hollænder som svarer på alle dine spørgsmål.
Han giver dig en god gennemgang af din knallert.
Kan virkelig anbefales.
Tak for handlen Daan, og tak for Hagelslag😉
Fedt koncept og en god oplevelse.
Fedt koncept:) meget flink fyr. Han vil meget gerne hjælpe, fortælle og forklare. God service, og en god oplevelse at handle med Daan:)
Super fin og overskuelig hjemmeside med…
Super fin og overskuelig hjemmeside med stort udvalg! Har netop afhentet en Vespa Ciao som bare køre som en drøm! Jeg kørte fra fra Fyn og alle knallerter var stillet pænt op samt jeg fik en god gennemgang af min nye knallert. Forsikring var heller ikke noget problem da vi kom hjem og ville forsikre den 😊 Alt i alt en mega god oplevelse og kunne bestemt finde på og købe endnu knallert derfra, så KÆMPE anbefaling her fra 👍
Alt var som forventet
Alt var som forventet, og vi fik en fed knallert med hjem. Daan er mega flink og han kan kun anbefales, hvis man leder efter en gammel knallert der virker.