Jeg havde fejl i adressen og der gik ikke tre minutter før jeg blev ringet op fra firmaet og fejlen blev rettet og pakken kom hurtigt frem.
klodsland.dk
Men jeres pris for levering, er ikke levering ved adressen, men ved et lokat postkontor, og det stemmer ikke med leveringsbetingelserne, så derfor kun 2 stjerner. Klodsland har efterfølgende ref... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi bestilte nogle Hero Factory figurer som fødselsdagsgave til barnebarnet - og vi var lidt sent på den. På bestillingen skrev vi, hvornår den helst skulle være fremme og hvorfor :-) - og allerede dag... Zobacz więcej
Har været meget tilfreds med klodsland.dk. Har fået en hurtigt og effektiv behandling. Alle vare er intakte, og der var nogle formidable tilbud :O)
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos klodsland.dk har vi specialiseret os i salg af LEGO, Disney Cars, Thomas Tog og Chuggington. Vi tilbyder Danmarks suverænt største udvalg i LEGO med mere end 1200 varenumre på lager. Mere end 300 forskellige Disney Cars biler, omkring 200 varenumre i Thomas Tog træbaner og næsten 50 forskellige Chuggington produkter på lager.
Løgstørvej 157, Havbro, 9600, Aars
- info@klodsland.dk
- www.klodsland.dk
Altid igen!
Bestilte varen fredag aften og fik leveringen mandag formiddag.
Kan det gøres bedre?
Pålidelig
Jeg har kun gode oplevelser med at handle med dem.
De holder hvad de lover – og forsendelsen sker hurtig!
Og så er servicen også i top!
God service.
Hjemmesiden var nem at navigere på - selv på min iphone, som jeg brugte til både bestiling og betaling.
Pakken kom hurtigt.
Nemt og hurtigt!
Nemt at bestille, god service, blev ringet op senere på dagen, at varen var klar til afhentning!
SUPER SERVICE OG SUPER NETBUTIK
Kan næsten skaffe alt med Cars 2 og Thomas Tog - en super netbutik med super service.
Super
Nemt at bestille, flot udvalg, billigere priser end i butikkerne, gratis fragt v/køb over kr. 1.000, hurtig levering.
Uovertruffen service!
Bestilte legesager kl. 15.30 en fredag eftermiddag, og fik pakken leveret mandag kl. 13.30! Kan ikke forlanges bedre. Tak!
Lego til lavpris
Klodsland kan varmt anbefales. Prislejet hos Klodsland er under butikkernes og der er hurtig levering.
Det virker lige som det skal...
Vi fandt lige hvad vi skulle bruge til en rigtig god pris... og så blev det hurtigt leveret...
Nemt
Nemt at finde varen og nemt at bestille.
Levering 2 dage efter.
Ingen problemer.
Super service ud over det sædvanlige!
Vil klart handle Klodsland.dk igen.
Stort udvalg, svarer hurtigt på mails, hurtig levering
Har købt LEGO HERO FACTORY-produkter hos klodsland 2 gange. Begge gange er det bestilte kommet hurtigt. Har også spurgt til noget pr. mail og fik svar dagen efter.
Meget enkel butik - ingen fancy ting på websitet.
Meget hurtig og god levering
Jeg bestilte varen og 2 dage efter havde jeg den hjemme. Meget glad modtager og jeg vil med glæde anbefale den til andre
lige til 5 stjerner
Jeg oplevede ikke nogen problemer af min bestilling,alt gik glant, lige som man ønsker det.
Kanon service
Skulle bruge en unik lego model som gave med 2 dages varsel. Havde den næste dag kl. 12.10.