Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service og fine varer i mange prisklasser. Dejligt, at der både er mulighed for online og fysisk shopping:)

Oceniono na 5 z 5

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

473 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Super fin service

23 stycznia 2026

Kære Peter

Tusind tak for dine rosende ord og varme anbefaling 😊

Oceniono na 5 z 5

Virkelig nærværende og god service

Virkelig nærværende og god service.
Vores hus stråler med de flotteste lamper.
Hilsen Morten og Mia
Murermestervilla_1918

20 stycznia 2026

Kære Mia og Morten

Tusind tusind tak for jeres hjertelige anmeldelse 🥰🤗

I er helt klart også de sødeste kunder, og et fantastisk bekendtskab 🥰

Og lamperne er så fine til jeres hus 👌

Kærlig hilsen
Vibeke & Jens

Oceniono na 5 z 5

God og professionel vejledning fra…

God og professionel vejledning fra Vibeke-Klassiske Lamper

18 listopada 2025

Hej Conny

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄🤶

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg af flotte lamper og…

Godt udvalg af flotte lamper og virkelig god service. Alt forløb uden problemer og vi fik samtidig inspiration til at sætte lamperne rigtigt op.

27 listopada 2025

Kære Bjørn

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Bliver meget spændende, at se lamperne, på jeres helt fantastiske nybyggede smukke villa 👌

Oceniono na 5 z 5

Flotte produkter og god kvalitet

Flotte produkter og god kvalitet. Hurtig levering

4 listopada 2025

Hej Majbritt

Ønsker dig en god Jul 🎄🥰

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin service og smukke lamper

Vi har oplevet stor fleksibilitet og service i forbindelse med vores køb. Lamperne er meget smukke og vi glæder os så meget til at få dem på plads ved vores ejendom

11 listopada 2025

Kære Vibeke

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Ja, du kan tro, jeg også glæder mig, til at se, at de mange og kæmpe store specieldesignet lamper kommer op på jeres ejendom 🌟 Det er herligt, at være en lille brik, og være med til at forskønne klassiske ejendomme, med så fine store wauw-lamper 👌🌟

Oceniono na 5 z 5

Fine lamper, fin vejledning og god kommunikation. Hurtigt og nemt

3 listopada 2025

Hej Katja

fantastisk kvalitiet

fantastisk kvalitiet! God kundeservice!

13 października 2025

Hej Anders

Tusind tak for dine rosende ord ⭐️🤩

Oceniono na 5 z 5

Stor hjælp pr. telefon og lynhurtig levering.

17 października 2025

Hej Jørgen

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Godt, vi fandt det rigtige størrelse glas til din lampe 👌

Top kvalitet

8 października 2025

Hej Tommy

Tusind tak for dine rosende ord 🤩
Og tak for hyggeligt besøg 🥰

Oceniono na 5 z 5

Mega god service og alt er super…

Mega god service og alt er super kvalitet

1 października 2025

Hej Thomas

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Det er altid hyggeligt, at hjælpe dig, og nu også med flere besøg 🥰 Ses snart igen 😁

Meget serviceminded👍

Meget serviceminded👍
Altid hurtig og meget venlig betjening 🤗
Thomas og Birgitte

21 września 2025

Kære Birgitte og Thomas

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse 🥰🤩

Det har været en fornøjelse at lære jer at kende 🤗 Super hyggeligt hver gang I besøger mit showroom - og sikke mange skønne lamper I har fået jer - både til indendørs- og udendørs 👌

Perfekt hele vejen igennem

Fantastiske lamper og service helt i top.
Deres produkter kan virkelig anbefales.

24 września 2025

Kære Jørgen

Gode produkter

Gode produkter, fornuftige priser, hurtig levering

23 września 2025

Hej Merete

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Dejligt, du blev glad for loftlampen 👌

Klassiske Lamper

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej