Klasselotteriet Recenzje 291

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Oceniono na 1 z 5

Jeg må desværre tilslutte mig den opfattelse at man vinder et eller to småbeløb kort efter køb af et lod. Herefter vinder man intet. Jeg har haft mine lodder i årevis men kun vundet lige efter købet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun gode erfaringer med Klasselotteriet. Jeg vinder ikke hver måned, men de lodder jeg nu har, der har der været overskud. Det ene lod som jeg var heldig at få, da min datter blev f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pas pas derude, de holder ikke deres egne ord, de vil gerne have dine penge, men den anden vej, så bliver du snydt og bedraget, en medarbejder fortæller mig højt og tydeligt, jeg ikke er med i trækn... Zobacz więcej

1. Loteria

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Klasselotteriet er hele Danmarks millionlotteri . Hver måned fra den 15. til den 19. trækker vi lod om mere end 46 millioner kroner.

1,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Positiv angående Klasselotteriet

Jeg har kun gode erfaringer med Klasselotteriet.
Det ene lod som jeg var heldig at få, da min datter blev født for ca 10 år siden ( eksakte fødselsdato på lod ) og har haft lige siden, der er vundet 50025 kr og det har kostet mig 26640 kr at spille med hver måned, i snart 10 år. Så her er et overskud på 23385 kr.
Et andet lod jeg har, der har jeg vundet 25520 kr.

Jeg har 4 megalodder hvoraf de to nævnte er blandt. Dem har jeg ikke haft i 10 år. Jeg vinder ikke hver måned, men nok 4-6 gange om året, hvoraf de laveste er på 1560 kr pr gang.
Så overall har jeg overskud.

Så i min verden er det nemmere at vinde her, end den store præmie i lotto.
Vil da gerne vinde den store i lotto, men så længe at der er overskud, er jeg tilfreds.

15 marca 2026

Hej Jesper

1000 tak for din flotte anmeldelse af Klasselotteriet - Det er vi meget glade for.

Vi ønsker dig fortsat masser af held og lykke med spillet, og krydser fingre for at du snart vinder igen.

Oceniono na 1 z 5

Er det ikke bare noget gøgl

Er det ikke bare noget gøgl, der giver få og små gevinster uden reel lodtrækning...?Bedrag!

10 marca 2026

Hej Annemette

Klasselotteriets trækning er kontrolleret og overvåget af Spillemyndigheden for at sikre at alt foregår som det skal, og efter de gældende regler.

Klasselotteriet har en fast gevinstplan, hvor max gevinsten er 3 mio.:

Vi ønsker dig en god dag.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har deltaget i klasselotteriet i…

Jeg har deltaget i klasselotteriet i mange år. Har ikke vundet noget, i dag har jeg modtaget en mail om jeg kan vinder et gavekort hvis jeg vil svare på hvorfor jeg ikke deltog i sidste trækning??????
Men U trækker penge fra min konto hver måned også 1 januar 2026( ca 300kr , altså knap 3600kr pr år

Men hvis man bare betaler hver måned men ikke deltager med de lodder man har betalt for - så kan jeg jo godt forstå man ikke vinder noget.

Forklar venligst hvordan det hænger sammen
Skal lotteriet så ikke gå om, og hvormange måneder har mine lodder ikke været med i trækningen?

Note
Jeg kontaktede klasselotteriet telefonisk - de blev nærmest nedladende over jeg tilladte mig at bede om en garanti for alt gik rigtigt til- dertil er det jo stærkt bekymrende at de ikke finder anledning til at besvare mine spørgsmål , som er ret relevante. Men som hende telefondamen sagde - hvis jeg ikke er tilfreds kan jeg jo bare opsige aftalen. JA , for hvem ønsker at deltage i lotteri hvor man ikke er med i trækningerne selvom man betaler.

Jeg synes det er ved at være en trend at der er problemer med ordentlig kundeservice flere steder
Note 16/2

Jeg har skrevet til klasselotteriet om en forklaring og kompensation

Jeg fastholder at alle trækninger hvor en eller flere af os der betaler på pbs rettidigt hver måned , skal modtaget behørig kompensation og at statens spilmyndighede må ind og kontrollere hvorfor det ikke er alle betalende lodhavere der er med i trækningerne og hvor mange år det er forgået

Og kære klasselotteri, hvis jeres telefondame havde været venlig løsningsorienteret og ærlig - så havde I undgået denne her anmeldelse , for jeg er klar over at det er ret ulykkeligt at et statsligt kontrolleret lotteri pludselig mister troværdighed

17 stycznia 2026

Hej

Som det første, vil vi gerne beklage at du er kommet i tvivl om din deltagelse i Klasselotteriets trækning. Det er jo absolut ikke vores hensigt at forvirre vores trofaste kunder.

For at undersøge hvad der er sket, og svare på dine spørgsmål, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice, da vi har brug for dit navn og kundenummer for at kunne undersøge sagen.

Endnu engang beklager vi den oplevelse, som du beskriver, og ser frem til at kunne få løst ovenstående.

Manglende mod...

Nå, I havde ikke mod på at besvare Torben Andersens helt lige til spørgsmål, fra den 16. december?

I har ikke en gang mod på, at lægge navn til Jeres besvarelser. Det er altid bare Mvh. Klasselotteriet.
Nå, efter Januar trækningen slipper I også for mig. Så kan I selvscore endnu flere præmie kroner, på usolgte lodder. SKAM JER.

2 stycznia 2026

Drop dit spil i Klasselotteriet - du vinder aldrig

Drop dit spil i Klasselotteriet: du vinder (stort set) aldrig og brug dine penge på alt muligt andet.
Jeg taler nemlig af mange års bitter erfaring.
Forklaring: Jeg har selv 8 lodder plus 1 lod sammen med min hustru i Klasselotteriet - så jeg spiller altså med på i alt 9 lodder hver evige eneste måned. Og det har jeg nu gjort i flere år uden større succes overhovedet.
Jeg må derfor og på den baggrund medgive Klasselotteriet, at I er sande eksperter i misvisende og lokkende markedsføring hvad angår en spillers gevinst-chancer. Jeg havde til at begynde med - for flere år siden - 4 lodder i Klasselotteriet og blev bibragt den opfattelse, at mine gevinst-chancer derfor var ret så store.
MEN HVIS jeg nu købte endnu flere lodder, så ville mine gevinst-chancer være et godt stykke op over 90 procent.
Som sagt så gjort: så jeg fordoblede selvfølgelig antallet af mine lodder og kom herefter op på i alt 9 lodder.
Bare for nu at tage et enkelt konkret eksempel: mit yndlingslod har nummer 200.451 og er et hel-lod.
Hold nu fast i bordkanten: siden august 2018 - altså en periode på OVER 7 ÅR!! - ja du læste rigtigt 7 ÅR - har jeg vundet blot 1 gang på nummeret. Siger og skriver 1 enkelt gang! Og gevinsten var på 1.200 kroner.
Jeg har før stillet helt konkrete spørgsmål til Klasselotteriet og til gengæld fået nogle “goddag-mand-økseskaft” svar. Altså svar helt ude i det blå ingenting.
Men nu prøver jeg så igen:

Klasselotteriet skriver selv i jeres markedsføringsmateriale, at gevinst-puljen er på 46 millioner kroner i hver trækning.

Mit spørgsmål: - Hvor stort et beløb gik tilbage til Klasselotteriets egen pengekasse i den netop overståede trækning? (Eller et gennemsnitligt beløb for tidligere trækninger?).

Klasselotteriet skriver, at kun få usolgte lodder deltager i lodtrækningen.

Mit spørgsmål: Giv mig et konkret tal for antallet af usolgte lodder i hver trækning? Eller et gennemsnitligt tal?

Klasselotteriet skriver, at der er 40.000 vindere hver eneste måned.

Mit spørgsmål: - Hvor mange “virkelige” spillere dækker dette tal reelt over?

Jeg forventer denne gang at få nogle konkrete svar på mine konkrete og letforståelige spørgsmål.

Torben O. Andersen

15 grudnia 2025

Hej Torben

Vi er kede af at du ikke længere bryder dig om at spille med i Klasselotteriet. Det er jo meningen at lotteriet skulle være en fornøjelse, og ikke en negativ oplevelse.

Vi foreslår at du kontakter Klasselotteriets Kundeservice direkte i forhold til dine spørgsmål.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft et lod i over et år men må…

Jeg har haft et lod i over et år men må konstatere at det er spild af penge har ikke vundet en eneste gang.
Når man tænker på at jeg har vundet mere i lotto hvor det eller skulle være sværere at vinde så er klasslotteriet jo ren ud sagt penge ud af vinduet.
Jeg råder folk til at holde sig væk og spille lotto i stedet da det er nemmere at vinde der.

15 grudnia 2025

Hej Jens

Vi er kede af at du ikke længere vil spille med i Klasselotteriet. Lodtrækningen er jo altid spændende, men ærgerligt at netop dit lodnummer ikke blev udtrukket.
Jo flere lodder man spiller på, jo større er sandsynligheden for at vide. Det er dog stadig helt tilfældigt hvornår de forskellige lodnumre udtrækkes, hvilket jo er ens for alle lotterier.
Tak alligevel for din deltagelse i Klasselotteriet, og god dag.

Oceniono na 1 z 5

Ualmindelig dårligt spil, tænkt jer om før køb

Ualmindelig dårligt spil.. har været kunde før og der gik det sådan set lige op, kan godt være i siger det er et lotteri og sådan er det bare. Lev med det som nogle ville sige. Men statistisk set, ifølge deres eget udsagn om 78% vinder chance, så ville man have vundet nu. Desuden kan man ikke opsige noget som helst sted andet end at skrive til dem? Der står intet på deres side, omkring hvordan man gør. Det lugter langt væk af at de vil gøre det så svært som muligt at komme ud af spillet igen. Enhver virksomhed med respekt for sig selv, har det stående klart og tydeligt på sin hjemmeside og under Min side er det simpelt at sætte en knap hvor der står opsig. Deres gylle om at de arbejder på en løsning, er bare fis i en hornlygte. Enten er deres webmaster totalt amatør eller også er det en taktisk for at afskrække folk fra at opsige, ved at gøre det så besværligt som muligt. Jeg ville tænke mig meget grundigt om før man køber spil hos dem.

2 grudnia 2025

Hej Morten

Vi er faktisk rigtig kede af at du ikke bryder dig om at deltage i Klasselotteriet.
Det er helt korrekt, som du selv skriver, at vores beregninger er statistiske, og dermed ikke et udtryk for at man virkelig vinder. Det er nemlig helt tilfældigt hvornår lige præcis ens lodnumre udtrækkes, og heri spændingen ved at spille med, findes.
Du afmelder blot din betalingsserviceaftale i banken, så spiller du ikke længere med, og Klasselotteriet får samtidig automatisk besked herom.
Du kan også kontakte Kundeservice, så sørger vi for at fjerne dine lodnumre, og dit spil ophører.
For god ordens skyld er det selvfølgelig helt frivilligt at deltage i Klasselotteriet, og alle kan naturligvis af- og afmelde sig spillet.

Oceniono na 3 z 5

Jeg er ret neutral og giver 3 stjerner

Jeg er ret neutral og giver 3 stjerner
Jeg tror mange har misforstået hvor store chancerne er for at vinde. Jeg tror bestemt ikke at klasselotteriet er svindel men derimod reel nok. Prøv selv at regne det ud
Der er 500 000 lodder med i lotteriet og 41 160 gevinster udtrækkes hver måned. Jeg har selv købt 1 lod for 3 år siden og intet vundet endnu , men det formoder jeg er fordi at chancen er lille . Det er mange år siden jeg gik i skole og havde matematik, og jeg kan tage fejl, men jeg tror min chance for at vinde med 1 lod til 160 kroner er cirka 4,8 %
Jeg dividerer de 24160 gevinster der udtrækkes hver måned med de 500 000 lodder der er med:
24 160/500 000 = 0,04832 afrundet til 4,8 % chance.
Vil klasselotteriet bekræfte min udregning ?

Vh Rikke

20 listopada 2025

Hej Rikke

Du har helt ret i at Klasselotteriet på alle måder retter sig efter de gældende regler, og Spillemyndigheden er den instans, som sørger for at alt går rigtigt for sig.
Jeg har desværre ikke mulighed for at bekræfte din udregning, men du er altid velkommen til at kontakte Kundeservice, så kan vi sende din anmodning videre til den afdeling, som arbejder med vindersandsynlighed.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, og håber snart det er din tur til at vinde.

Oceniono na 3 z 5

Farvel og tak for denne gang

Jeres beslutning om at ændre til en enkelt trækningsdag i stedet for fem er virkelig ærgerlig. Det var mega spændende med 5 dage, nu er det bare kedeligt. Har netop opsagt mine lodder af samme årsag.

25 października 2025

Hej Christina

Vi er virkelig kede af at høre at du ikke bryder dig om vores ændring.

For god ordens skyld har Klasselotteriet altid haft en enkelt trækning om måneden, men før var det over 5 dage, at vi offentliggjorde trækningsresultaterne. Dette er nu ændret til en enkelt dag, nemlig den 15. i hver måned.

Du skal vide at dine lodnumre står reserveret i ca. 3 måneder efter dit ophør.

Vi takker mange gange for din deltagelse i Klasselotteriet, og håber du får lyst til at være med en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Der er noget hyggeligt og dansk over…

Der er noget hyggeligt og dansk over det at have nogle lodder i klasselotteriet og der er en masse minder forbundet med mine numre.

Jeg kan huske, da alle lodder skulle stemples inden trækningen/udbetalingen blev åbnet hos de enkelte salgssteder. Det var hyggelige tider. Og i dag er det så hyggeligt at få en SMS med en hilsen om en god gevinst.

15 września 2025

Hej Rikke

1000 tak for din fine og positive anmeldelse.

Klasselotteriet er jo Danmarks ældste lotteri, og dermed forbundet med mange sjove og hyggelige minder.
Det unikke ved at mange lodnumre går i arv fra generation til generation, binder familier sammen, og gør lotteriet endnu mere sjovt at deltage i.

Vi ønsker dig fortsat held og lykke med spillet.

Oceniono na 1 z 5

Sjovt nok nu har jeg i et år ikke…

Sjovt nok nu har jeg i et år ikke vundet nogen præmier. Det er som om at man i begyndelsen vinder lidt. Efter 2 år øgede jeg fra 6 - 9 lodder og som nævnt ikke en eneste gang i et år har jeg vundet. Hvem fører kontrol med Klasselotteriet?? Der er noget galt

15 sierpnia 2025

Hej Bjørn

Klasselotteriet er kontrolleret og overvåget af Spillemyndigheden.

Spillemyndigheden sikrer at trækningen foregår efter reglerne ved hver eneste trækning. Du kan læse mere om spillemyndigheden på hjemmesiden: spillemyndigheden.dk

Det er jo et lotteri, og derfor helt tilfældigt hvornår man vinder. Der kan gå lang tid, og der kan gå kort tid inden netop dit eller dine lodnumre bliver udtrukket.
Jeg håber det snart er din tur til at vinde igen, og ønsker dig masser af held og lykke med spillet.

Oceniono na 4 z 5

Tilfreds

Har vundet mange små beløb,men lige pludselig kan lykken være,kender nogle der vandt 1 million,og har selv lige vundet på 2 af mine lodder

2 lipca 2025

Hej Helle
Mange tak for din positive anmeldelse, den er vi glade for.

Vi ønsker dig fortsat masser af held og lykke med spillet, og håber du snart vinder igen.

Oceniono na 1 z 5

Opsigelse kan ikke ske online!!!!

Så vil jeg opsige mine lodder - men det skal man skrive og anmode om??? Det skal da være muligt og gøre dette online også. Køb gør man online, men opsigelses - det skal besværlig gøres. Duer ikke i 2025. Jeg afmelder min betaling uanset om de acceptere eller ej og har gent en kopi af min henvendelse med dato og klokkeslet. ØV!!

10 czerwca 2025

Hej Jan

Klasselotteriet arbejder i øjeblikket på at det bliver muligt at afmelde sit abonnement på vores hjemmeside. Indtil da, beder vi dig venligst, og som du selv nævner, at afmelde din betalingsserviceaftale i banken, så får vi automatisk besked, og dit spil stopper.

Klasselotteriet beder ikke om en skriftlig anmodning om at afmelde spillet.

Vi beklager ulejligheden, men siger tak for din deltagelse i Klasselotteriet.

Oceniono na 1 z 5

Lige som RIGTIG MANGE andre har skrevet…

Lige som RIGTIG MANGE andre har skrevet herinde - kun få gevinster i starten, efter køb af lodder. Det stopper derefter og man betaler måned efter måned uden at der sker en s***. Ifølge min side, skulle jeg med de lodder jeg har, have 93% vinderchancer. Hmm… utrolig som jeg måned efter måned rammer de sidste 7%. Gider ikke mere, det har været en kæmpe underskudsforretning og kan absolut ikke anbefales. Tip herfra - spar hellere pengene hver måned, dér ligger den bedste chance og den er 100%!
Fortsættelse følger hvis jeg oplever problemer mht. opsigelse!!

8 czerwca 2025

Hej Kevin
Vi er kede af at du ikke har vundet de gevinster, som du ønskede dig, og forventede.
Det er jo et lotteri, og derfor meget tilfældigt hvornår de forskellige lodnumre udtrækkes - Der kan gå lang tid, og der kan gå kort tid før man bliver en heldig vinder.
Det er naturligvis helt frivilligt om man har lyst til at spille med i Klasselotteriet, men vi ønsker dig da masser af held og lykke, og håber snart det bliver din tur til at vinde.

Sjovt

Sjovt. Jeg skrev en anmeldelse omkring Klasselotteriet tager penge for at opsige. Og fik svar at de ikke tager penge for at man afmelder sit abonnement. Det passer ikke, jeg har fået en regning på 375 (de 100) var rykker. Og når jeg skriver til dem der sender regning ud så modtager jeg den samme mail igen og igen.
Det er så underligt et firma.
Anbefaler ikke Klasselotteriet.

22 kwietnia 2025

Hej Winnie

Allerførst er det meget vigtigt for mig at du ved, og kan være sikker på, at det som Klasselotteriet siger og skriver, er rigtigt.

Hvis du har betalt for at få dit abonnement i Klasselotteriet opsagt, må det være via en ekstern virksomhed, som tilbyder denne form for service.
Det er derfor ikke Klasselotteriet, hvor det naturligvis er ganske gratis at komme ud af sit spil.

Oceniono na 1 z 5

Det er sidste periode jeg er med

Det er sidste periode jeg er med, har et halvt lod og jeg har vundet men kun det halve af hvad jeg har vundet de andre gange og betalte det samme for at være med

15 kwietnia 2025

Hej Jørgen

Vi er kede af at du ikke længere ønsker at spille med i Klasselotteriet.

I oktober måned 2024 ændrede Klasselotteriet gevinstplan, så der nu er flere topgevinster, og desuden er de mindre gevinster ganske rigtigt, justeret.

Du kan se vores gevinstplan på klasselotteriet.dk

Vi takker for din deltagelse i Klasselotteriet, og håber du måske har lyst til at spille med igen på et senere tidspunkt.

PAS PÅ - og mulighed for misbrug

Jeg er dybt forundret. Jeg har afmeldt betaling og får så et brev hvori de opfordrer mig til at udfylde og returnere en seddel. Kuvert er vedlagt. Navn - adresse - CPR nummer - kontonummer - kort nummer - gyldig til og med - kontrolcifre - email - mobil nummer samt underskrift. Dette kan vist ikke være rigtigt? hvor ender dette? nu kan enhver misbruge mine informationer - det er dybt forkert. jeg overvejer at melde til politiet for GPDR overtrædelse

Svaret fra klasselotteriet at dette var ment som en service indikerer at jeg har udtrykt mig uklart. Jeg er ikke utilfreds med at de henvender sig men utilfreds med at de bede om så mange private informationer som i forkerte hænder giver mulighed for misbrug - det er temmelig dumt og folk der måske ikke lige tænker over det kan finde på at sende oplysninger. Det er så absolut ikke kundeservice!!!

9 kwietnia 2025

Hej Marianne

Jeg er meget ked af at du ikke er tilfreds med Klasselotteriet.
Brevet, som du har modtaget, var udelukkende ment som god service. Vi oplever ind imellem at en kundes betalingsserviceaftale er blevet afmeldt ved en fejl, og at kunden dermed ikke er opmærksom på at spillet er stoppet. Vi gør derfor opmærksom på at det selvfølgelig er muligt at genoprette aftalen hvis man ønsker det.
Til din orientering er vi ikke bekendt med årsagen til at en betalingsserviceaftale afmeldes.

Brevet, som du har modtaget, er altså kun et tilbud fra Klasselotteriets side, og helt uden forpligtelse fra din side.
Du skal derfor naturligvis blot se bort fra vores skrivelse.

Tak for din deltagelse i Klasselotteriet.

Svindler firma

Svindler firma, hold jer langt derfra.
Svinder både med nummer og gevinster…
Og hvis i skal opsige jeres abonnement, så får de et hollandsk firma til at opsige For jer,
( expert) som står i forbruger rådet- at de bruger aggressive metoder, for at få penge ud af folk, og når man så betaler så sender de bare flere regninger…

19 marca 2025

Hej Michael

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med Klasselotteriet.
Spillemyndigheden er den instans, som overvåger vores trækninger, og som sikrer at alt foregår efter reglerne.
Man opsiger sit spil ved at afmelde sin Betalingsserviceaftale i banken, eller ved at bede Klasselotteriets Kundeservice om at fjerne ens lodnumre fra aftalen.
Det er helt rigtigt at der findes forskellige virksomheder, der tilbyder deres hjælp til opsigelse af diverse abonnementer, der i blandt Klasselotteriet.
Det er dog meget vigtigt at orientere dig om at Klasselotteriet hverken samarbejder, eller opfordrer vores kunder til at opsige via denne kanal. I Klasselotteriet er det naturligvis helt gratis at opsige spillet.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra klasselotteriet

Hold jer langt væk fra klasselotteriet, det er svindel og deres løgnhistorie om at de er overvåget af spilmyndigheder tvivler jer ligesom mange andre på er rigtig.

17 marca 2025

Hej Kim

Jeg er ked af at du ikke bryder dig om Klasselotteriet.

Du kan læse mere om Spillemyndigheden på deres hjemmeside: spillemyndigheden.dk, og dermed hvilken vigtig rolle de har, blandt andet i form af overvågning af Klasselotteriets trækning.

Klasselotteriet

Oceniono na 1 z 5

100% Scam præcis som alle andre du…

100% Scam præcis som alle andre du vinder KUN lidt i starten.
Jeg er op på 2 år uden gevinst hvor er de 88% chance for at vinder …

15 lutego 2025

Hej Decebal

Det er ærgerligt at du oplever at du kun vinder i starten, for det er ganske tilfældigt hvornår man vinder, og hvilken gevinst, som udtrækkes.
Sandsynligheden for at vinde er et statistisk beregning, og derfor ikke et udtryk for at du vinder. Jo flere lodder man spiller på, jo større er chancen dog for at vinde.
Vi ønsker dig held og lykke med spillet, og håber selvfølgelig at det snart er din tur til at vinde en gevinst igen.

Kundeservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej