We zijn ontzettend goed geholpen met onze nieuwe keuken, maar ook goed geadviseerd. Het resultaat is fantastisch. We hadden de tijd, er werden duidelijke voorbeelden gegeven en de voor- en nadelen we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn hier erg fijn geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken! Er is alle tijd voor ons genomen, zonder enige tijdsdruk. Zou iedereen aanraden hier ook langs te gaan.
Reakcja na opinię
Snelle en duidelijke communicatie en zeer tevreden met de keuken!
Napisane przez firmę
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Atoomweg 6 - 2, 9743 AK, Groningen, Groningen, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Snelle en duidelijke communicatie en zeer tevreden met de keuken!

Odpowiedź od Kitchen4All - Groningen
We zijn ontzettend goed geholpen met onze nieuwe keuken, maar ook goed geadviseerd. Het resultaat is fantastisch. We hadden de tijd, er werden duidelijke voorbeelden gegeven en de voor- en nadelen werden besproken.
De tekening van de keuken was al om verliefd op te worden, maar nu de keuken geplaatst is klopt ook alles! De keuken is logisch ingedeeld en het is een mooie eyecatcher in onze woonkamer. We zijn er heel erg blij mee!

Odpowiedź od Kitchen4All - Groningen
Wij zijn vanaf het begin tot het einde super geholpen door Sven.
Prijs / kwaliteit is goed bij Kitchen4All.
Wij zijn super tevreden met de keuken

Odpowiedź od Kitchen4All - Groningen
Wij zijn bij kitchen 4all geweest en zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ongedwongen en met veel vertrouwen hebben wij een hele mooie keuken gekocht. De levering zoals gepland, compleet en tot de kleinste details super verpakt. Ook weten wij inmiddels uit eigen ervaring dat de betrokkenheid , vriendelijkheid, garantie en service niet ophoud als de keuken geleverd / geplaatst is. Wij zijn niet alleen blij met de keuken, maar hebben er ook een heel goed gevoel aan over gehouden . BEDANKT mannen van kitchen 4 all