I´ve just arrived back home to Denmark after a very pleasant stay in Turkey and surgery at Kaskaloglu Eye Hospital. The staff is VERY nice and caring - I was a little nervous before the su... Zobacz więcej
Fik lavet en Gastric Sleeve operation d, 22-08-23 og alt er forløbet over al forventning. Super søde sygeplejersker, professionelle læger og andet dygtigt personale gjorde at man på intet tidspunk... Zobacz więcej
November 2014 Fik ordnet øjne (multi tri-fokale linser) Er efter 14 dage, tilfreds med resultatet. Kunne bestemt godt mærke indgrebet, men smerten forsvandt efter 15 min. Har ikke brugt læsebrill... Zobacz więcej
Var afsted den 14. februar, troede jeg skulle ha lasik-operration, men efter alle undersøgelserne om fredagen viste det sig, at jeg havde grå stær,, så det blev til nye linser istedet for. Dette... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
KirurgiRejser er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder behandling i udlandet: øjenkirurgi, fedmeoperation, kosmetisk kirurgi og fertilitetsbehandling. KirurgiRejser tilbyder kvalitet til lave priser, og operationer udføres af kirurger med stor erfaring inden for deres felt.
Nannasgade 28, 2200, København N, Dania
- info@kirurgirejser.dk
- www.kirurgirejser.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super hospital og personale
Jeg er HELT enig med Søren. Nyder at man ikke er afhængig af linser. Hospitalet er top tunet og sødt og hjælpsomt personale. Det var ikke meget vi så til ElKher, men rigtig flink og hjælpsom mand når han var der. Er ked af at der skulle en konference ind i kalenderen så middagen lørdag aften blev lidt spredt. MEN vi kunne da heldigvis selv finde ud af det og det var rigtig hyggeligt, men det kunne være godt om vi var samlet alle sammen - synes jeg. Sengene på hotelværelset var dog ikke særlig gode og man kunne mærke fjedrene i madrassen. Ellers rigtig dejlig tur - ville ønske jeg havde en stor kuffert med så man kunne gå amok på markedet.
mange hilsner og tak for en god tur
Annette Schmidt
Super hospital. Men tvivlsom guide- Alt i alt en rejse jeg ikke fortyder det mindste :-)
Alt i alt en fantastisk oplevelse. 4 dage i Tyrkiet og nu helt uden brilller :-)
Synet skal lige stabilisere sig. Har enkelte smågener stadig, men ikke noget unormalt og der er kun gået 4 dage siden jeg kom hjem.
Alle fordomme omkring Tyrkisk standard er manet til jorden. Det er et af de absolut flotteste og mest moderne hospitaler jeg har set og personalet er vanvittigt imødekomne og informative.
Rejsebestilling gik også helt smertefrit og informationsniveauet op til rejsen var i top.
Selve rejsen havde et par knaster. Flyet fra Kbh til Istanbul var forsinket. Det fik giuden til at panikke lidt. Det resulterede i at selskabet mistede en deltager i Istanbul lufthavn. Det blev ikke håndteret særlig proffessionelt.
Heldigvis kom deltageren dog frem ved egen hjælp
Det var ikke så meget vi fik set til guiden under selve opholdet. For mig der er rejsevant betyder det ikke meget, men der var flere der ytrede deres utilfredshed.
Personligt er El-Kher dog en mægtig flink mand der virker meget hjælpsom altid og er klar til at svare på alverdens spørgsmål
Jeg vil til enhver tid anbefale brug af Kirurgirejser til Tyrkiet for øjenoperation på trods af ovenstående og vil som mange andre har skrevet før mig også understrege at dette skulle jeg have gjort for mange år siden
En stor tak til mine med deltagere. Ved ikke om vi bare havde en god kemi eller om det er det normale for os danskere. Men selskabet med jer har ikke gjort turen mindre mindeværdig :-)
Søren Liltorp
Belgien 28/11-12 .Fin tur, kompetent personale og godt med informationer.
Jeg er også lige kommet hjem i lørdags efter 4 dage i belgien hvor jeg fik foretaget en gastric bypass med kirugirejser.
Det var alt i alt en god oplevelse, der var styr på tingene med enkelte små undtagelser, men ikke noget at hidse sig op over.
Jeg er nu ovre smerter, kan spise og drikke og har ingen gener.. og vægten går fint nedad så jeg er godt tilfreds med hele forløbet og med kirugirejser, og ville tage med igen en anden gang hvis der er noget der skal laves :-)
gastris bypass i Belgien
jeg er lige kommet hjem fra Belgien 1/12-12
alt var perfekt fra start fly, taxa, hotel og guide vi havde en rigtig god tur, meget professionelt personale på hospitalet, vores guide var med lige til vi blev lagt til at sove og det var rigtig dejligt at man ikke var alene.
hvis jeg skal komme med et lille men: så må det være at man får af vide inden afrejse at man sagtens kan gå på arbejde ca. 4 dage efter operationen, jeg vil våge den påstand at det er de færreste af os der var af sted som har været på arb. i dag eller imorgen... jeg kan ihvertifald ikke.
jeg kunne dog også godt have ønsket at guiden var blevet til den sidste dag og var taget med os hjem, det det hele var lidt utrygt den dag han ikke var der og dagen efter vores operationer.
nu glæder jeg mig bare over at jeg fik det gjort og glæder mig til mit vægttab :-)
rigtig god oplevelse
var i Izmir i sidste uge og fik nye multifokale linser i da jeg havde +2,5 på begge øjne (gammel mands syn ). vi var 25 afsted og alle havde en god oplevelse og alle operationer var vellykket.god rejse godt ophold på hotellet og rigtig god information under hele forløbet.
En god oplevelse og fint tilfreds med KirugiRejser
Har lige været på tur til Izmir med KirugiRejser og fået foretaget en RLE-operation. Forholdene var fine både i flyene, på hotellet samt selve "Hospitalet".
Fredag morgen blev vi undersøgt og godkendt til operation som iflg. beskrivelserne skulle være smertefri. Men jeg ved ikke om det var fordi jeg fik pillerne ca. kl 12 og først kom på operationsstuen kl. 14.45, men jeg syntes, der var de samme smerter ifm. operationen som hvis man får boret et hul ud hos tandlægen uden bedøvelse. Nå, men de 20 min operationen tog var da til at overleve - resten af dagen så jeg ikke mere da synet var totalt tåget - dog UDEN smerter og jeg fik derfor en god nats søvn.
Lørdag morgen gik turen så igen til hospitalet i en omtåget tilstand. Jeg blev hurtigt kaldt ind til check og det viste sig at mit højre øje ikke var helt som de gerne ville have haft det skulle være. Lægen ville derfor se mig igen om søndagen, hvilket jo ikke kunne lade sig gøre, da vi skulle rejse hjem. Så rettede hun det til lørdag eftermiddag kl. 18. Nå, ja så ville dagen jo gå med det, men det var jo også pga. øjenoperationen, jeg var taget til Izmir. Lidt efter blev jeg så kaldt ind igen og fik besked på at jeg skulle på operationsstuen og have "skyllet" det højre øje. Denne gang fik jeg "kun" bedøvelse i øjet og ingen piller som dagen før.
Jeg kom så op på operationsstuen kl. 10 (som ellers var lukket om lørdagen - FIN SERVICE) og hvis det "kun" var en skylning siger jeg bare ....av for f..... Jeg følte det som om de lavede den samme operation i øjet igen - og lægen fjernede da også noget væv, og jeg siger bare, det gjorde IKKE godt. Men til gengæld da jeg forlod hospitalet 20 min senere kunne jeg se elt klart og har ikke efterfølgende haft smerter i øjnene. Har overhovedet ikke anvendt smertestillende medicin - kun de ordinerede øjendråber.
Allerede mandag var jeg på arbejde igen og selvom øjnene naturligvis efter en dags skærmarbejde er trætte om aftenen har jeg ingen smerter og et fint syn.
Tak til KirugiRejser for en god oplevelse med et godt resultat.
Tilfreds med resultatet endtil videre...
Har lige fået lavet lasik monovision i tyrkiet (izmir) den 23-11-2012.Kan læse og se langt men mine øjne arbejder slet ikke sammen endnu,Men der går nok nogle mdr. det har jeg tid til at vente på,personligt syntes jeg det var dejligt at blive mødt foran turkish airlines af en som fortalte hvad jeg skulle.At han ikke var med på flyet gjorde ikke så meget.jeg er voksen så jeg kan godt flyve alene.Det afgørende var at der blev taget godt imod mig da jeg kom frem til izmir .Hotellet vi kom til var rigtigt godt set med mine (øjne),Næste dag tog vi til klinikken som var meget bedre end jeg havde drømt om.Personalet var meget flinke.og smilende OK der var lige en enkelt der var pissesur hele tiden. i ved sikkert godt hvem jeg mener men man kan jo altid pege på nogle fejl...Til gengæld må jeg rose mine medrejsende for rigtigt godt selskab,det var en fornøjelse at lære dem at kende,desværre fik jeg ikke taget afsked med alle i lufthavnen så til dem der læser dette indlæg.Vil jeg ønske alt godt fremover.Med meget stort venlig hilsen Niels Thomsen..
Rimelig godt tilfrids med udfaldet.
Selve rejsen var ikke noget ud over det normale, da jeg er vandt til at rejse.
Behandlingen gik fint og uden problemer for mit vedkommende.
Der var dog en på holdet som skulle have RLE i stedet for Lasik.
En masse rod med bankoverførsel & tilhørende bekræftelser.
Det kunne godt have været løst noget lettere hvis hospitalet eller Kirugirejser havde haft en kredit kort terminal.
Har endnu ikke vænnet mig til det "nye" syn, men jeg kan se både på nært hold & afstand. Har dog ikke vænnet mig helt til det,
Har kørt over et par kantstene i bilen, men det kommer nok med tiden.
Var ikke med til fællesspisning, så den del kan jeg ikke udtale mig om.
John Jensen
Rio de Janeiro
Lidt for meget arabisk tæppehandlerlogik
Overordnet er jeg meget tilfreds med min operation, dog er det kun 3 dage siden. Men som en anden bruger skriver var der ikke guide på til ud og hjemrejsen og der var lidt fnidder omkring betaling af øjendråber på et uheldigt tidspunkt lige efter operationen, og vi kunne ikke få at vide hvad den smertestillende pille var for noget (hvilket gjorde at jeg fik det dårligt, da jeg ikke kunne tåle den) samt forkert besked om afslutningsmiddagens pris, og at vi godt nok kunne veksle penge hos guiden, men han var ikke meget for det og sagde at det var de holdt op med for 1 år siden. Det fremgik dog tydeligt af vores infobrev. Hjemmesiden skilter også med priser på operationer som de ikke anbefaler, samt taler grimt om andre klinikkers brug af udstyr, linser osv. Men jeg fik hvad jeg kom efter. Hotellet var rigtig godt, selskabet godt, vejret godt, og jeg er imponeret over at det ikke gjorde ondt i mere end 8-10 timer efter operationen.
Ikke alt overholdt...
Fik af vide, at der ville stå guider klar i lufthavnen - dette overholdt de ikke. Det samme galdt på hjemturen. Guide var for lidt til stede under operationen.
Ellers en fin tur.
Gastric Bypass in Belgium - Very well organized trip, nice hospital, highly qualified group of doctors
I would like to express my gratitude to Atef El Kher from kirurgirejse for the well organized trip, to all that travelled to Belgium, including myself, for a bariatic bypass on 17 october. I found that the process both before and after the operation was well considered and fulfilled all my expectations.
Atef El Kher was helpful and considered at all times, making sure the different situations both before and after the operation went as smoothly as possible for everyone. However, it is impossible for him to be in charge of how each and everyone will react after the operation.
Thus, it is important to have an open mind and take oneself responsibility for ones condition, bearing in mind that for each hour that passes one feels better and that after just a couple of days one is completely back to normal.
I would definitely recommend kirurgirejser to whoever fulfills the necessary requirements for a bariatic operation. Dr. Dillemans is highly qualified, attentive and considered, his staff of doctors is highly professional, the hospital was nice and clean and the entire staff very attentive and kind at all times.
Fedmeoperation i Belgien 17/10/2012
Tak til kirurgirejser for muligheden for at rejse til Belgien og få min gastric bypass operation. Godt info møde inden jeg bestemte mig. Fine hoteller dernede og en skøn by men meget charme. Ældre sygehus men en super moderne operationsgang og fantastik læge som stod for info dernede og selve operationen. Intet at klage over fra min side . Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg fik det jeg kom for...men
Dog må man sige at, det var bestemt ikke noget hit, at vores danske guide ikke var der som skrevet og lovet forud for rejsen. Vi så ham sammenlagt 45 minutter til en time på de 4 dage.
Trods jeg spurgte flere gange om han ikke nok ville gå med ind, til samtale med lægen, så var han ikke at finde når tiden var. Der stod i papirene, at han ville være der under hele operationen, men igen var han ikke at finde.
Årsagen til jeg valgte Kirurgirejser, var netop fordi at der så var guide med inde, ellers kunne jeg selv have arrangeret det med hospitalet i Istanbul og sparet 3000 kr. alt inkl.
Men mine øjne er blevet laseroprereret og det var det jeg kom for.
Øjenoperation oktober i Izmir
Tog spændt afsted og nu kommet hjem med nyt syn, der dog ikke er helt godt endnu her efter 1 uge. Fik lavet monovision, der kan tage op til 3 mdr. med at stabilisere sig, og det venter jeg stadig utålmodigt på ;-)
Et udemærket koncept, hospitalet virker kompetente men de kunne have gavn af lidt engelskundervisning. Jeg oplevede et par gange at fortælle dem ting, de ikke forstod. Hele forløbet fremstår som meget produktionsagtigt, hvor man parvis roteres rundt mellem operations- og ventestuer, for at være gennem processen på ganske kort tid. Det havde jeg nok aldrig oplevet i DK, men så havde jeg også skulle betale det dobbelte.
Jeg have taget følgeskab med hjemmefra, hvilket jeg var meget glad for, da jeg var ramt af 4 timers svejserøjne, og derfor ikke kunne se, åbne øjne for at dryppe hver time, bestille aftensmad m.m. Jeg ville have følt mig meget alene i den situation, da du er overladt fuldstændig til dig selv ind til næste dag, hvor du skal til kontrol.
Hotellet var ikke noget at råbe hurra over, men pænt og rent, og lå ganske perfekt - tæt på alt, og samtidigt i et lidt stille område, og morgenmaden var ok.
Jeg har dog ikke fortrudt et sekund, og vil tage turen igen, hvis synet skulle give anledning hertil.
Samtidigt var det da rart at rejse sammen med ligestillede, som man kunne udveksle oplevelserne med, og tusind tak til Henning, der var god til at orientere om diverse ting, og besvare spørgsmål, da han tidligere havde været igennem forløbet - en god guide ;-)
Fedmeoperation i Belgien!
Kort og godt : Fantastisk oplevelse!!
Tusind tak til kirurgirejser og Atef for en fantastisk tur og det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv ever!!
Der manglede intet og kan ikke finde det mindste at beklage mig over!
Udover selvfølgelig at tabe en masse kg fremover - så var hele turen til Belgien en kæmpe oplevelse og fået en masse nye rigtig gode venner!!
TAK!
Gennemført god oplevelse
Jeg var til en forundersøgelse i Danmark – ja, faktisk var jeg til flere. Blandt andet var jeg på Memira, som selvfølgelig straks ville sælge mig en RLE operation. Jeg har flere steder hørt, at de sidder og griner af os ude i verden, fordi vi laver så mange unødvendige RLE operationer i Danmark – danskerne bliver plukket på det private marked. Måske Operation X skulle tage fat i dette emne på et tidspunkt.
Nå, det var et sidespring. I min sædvanlig grundige research-stil fik jeg forundersøgelse 3 steder og snakkede med 2 øjenlæger, før jeg besluttede mig.
Det afgørende for mit valg blev, at teknologien i Tyrkiet er top notch, professorerne er blandt verdens førende, prisen er det halve af i Danmark og så følger der en ferie og 10 års garanti med oven i hatten.
Jeg havde en god nat på et godt hotel tæt ved stranden og blev næste morgen kørt i en bus sammen med 13 andre danskere til hospitalet i Izmir. Nogle var pårørende, der var med, og nogle af dem havde selv været igennem operationen og det var spændende at høre om deres erfaringer.
Flere har spurgt mig “Var du ikke bange eller bekymret?” Nej, det var jeg ikke. Jeg havde taget mit valg 100% bevidst og derfor var der ingen grund til bekymring. Det værste der kunne ske, var at jeg blev blind og for at sige det lidt sjovt – så ville udseendet på mine fremtidig dates ikke betyde noget. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget – for nu at citere en afdød diskenspringer.
På hospitalet fik vi tyrkisk kaffebrød og en grundig gennemgang på dansk af, hvad der skulle ske og hvordan det ville føles. Jeg følte mig godt informeret! Snakken mellem os danskere, der skulle opereres blev hurtig morsom og luften var tyk af jokes, drillerier og latter – det er vi bare sindssygt gode til som danskere. At stå sammen i det fremmede
En efter en kom vi ind til endnu en meget grundig forundersøgelse og en snak med en engelsktalende øjenspecialist. Vi blev dryppet med nogle dråber som gjorde, at da vi skulle ud og spise frokost, måtte vi samles på en nærvedliggende restaurant af tvivlsom kvalitet, fordi lyset var skarpt og alting var sløret. Men det udløste blot flere jokes – især selvfølgelig om hinandens udseende. Vi spiste og grinede og hyggede os. Alle fik ikke det de havde bestilt, men det betød ikke så meget – alle fik mad og vi var klar til eftermiddagens livsforandrende oplevelser.
Jeg havde taget mine briller på om morgenen – jeg havde omkring 2.5 langsynethed og en bygningsfejl på højre øje og jeg har aldrig vænnet mig til brillerne. Jeg synes de var en barriere mellem mig og verden. Det var en rørende følelse at lægge dem i tasken for sidste gang, da jeg blev kaldt ind til operation.
Den første del tager vel 1 minuts tid for hvert øje – jeg tror det var der hornhinden skulle løsnes. Der var ingen smerte, men det var møghamrende ubehageligt at blive rodet i øjnene. Virkelig. ADR! Men en sød sygeplejerske holdt mig i hånden og jeg klarede den. Derefter skulle vi – på rad og række – ligge i ti minutter med lukkede øjne i et mørkt rum. Der fløj vittighederne naturligvis også rundt. “Hvem har slukket lyset?” “Er det din fod jeg kan mærke?” og lignende.
Så kom vi en efter en ind på operationsbordet og fik at vide, at vi skulle fokusere på den grønne prik hele tiden. Det var lidt svært. Og igen var det ubehageligt at se en vatpind rode rundt i øjet efter at laseren havde gjort sit og lægen skulle sætte hornhinden på plads. Men ingen smerte.
Hvis jeg skal komme med en kritisk bemærkning, så er de meget smukke, kvindelige læger i Tyrkiet muligvis blandt verdens førende, men pædagogik ved de ikke meget om. De lød nærmest vrede i deres instruktioner – der kunne de godt lære lidt til at gøre oplevelsen bedre for patienten. (Og jeg vil gerne holde kurset for dem!)
Efter afslutningen på selve laseroperation, som også varer omkring et minuts tid, kom vi ind og ligge en halv time og fik øjnene dryppet med kunstige tårer. Ganske unødvendigt for mit vedkommende – det sved i øjnene – ikke meget, men nok til at mine tårer strømmede frit. Et par stykker fik hovedpine efter operationen, men fik straks udleveret piller der skulle tage smerten. Vi var lidt stille i den halve time. En reaktion på oplevelsen og eftervirkningen.
Vi blev kørt hjem med beskyttelsesbriller i tasken til natten og med solbrillerne på og besked på, at jo mere vi holdt vores øjne lukkede, jo hurtigere ville øjnene hele. Det kom nu af sig selv, for verden var et overvældende sløret lyshav gennem bussens ruder, så jeg tror de fleste af os sad med lukkede øjne.
En af de opererede fortalte, at hun havde været dernede nogle måneder tidligere første gang, men lægerne havde fundet arvæv på hendes øjne som først skulle fjernes før de kunne udføre Lasik. Hun var med for anden gang – på en freebie. Vi var ret benovede over den service og generøsitet som både Kirurgirejser, Scanway og hospitalet jo havde mønstret i den forbindelse. En gratis tur nummer to. Der er en grund til, at så mange danskere vælger denne løsning!
Næste dag blev vi kørt tilbage til hospitalet og denne gang var det lidt spændende, for vi skulle undersøges og have at vide hvordan vores nye syn var. En kort undersøgelse og derefter ind og snakke med den søde specialist fra dagen før. Hun konstaterede at mit syn var 100% og smilede stort og jeg kvittede med det ord, jeg havde skyndt mig at spørge om på hotellet aftenen før, så jeg havde det klar: Teşekkür ederim (Tak)
Alle blev herefter kørt hjem og igen var stemningen i bussen mere end høj. Eftersom vi de næste dage skulle spare øjnene, så var det indlysende at tyrkisk mad og rigelig mængder af alkohol stod på feriedagsordenen, men også en tur til det smukke Efesos senere på ugen.
I dag er det to uger siden jeg blev opereret og jeg ser perfekt om morgenen, men øjnene bliver hurtigt trætte og synet sløret og jeg skal stadig skåne dem, så de får tid til at hele. Men jeg ved, at operationen lykkedes og at jo mere jeg skåner dem og holder mig fra skærme, jo hurtigere går helingen.
Men jeg kan se! Jeg kan læse varedeklarationer, gadeskilte, se på verden uden briller og dag for dag bliver det bedre. Så til dig der sidder derude og overvejer at få en operation, kan jeg nemt anbefale at få det gjort. Jeg kan ikke engang sige, at det er besværet værd – for der var ingen besvær. Vi blev ført trygt og sikkert gennem det hele af Kirurgirejsers medarbejder, som var hos os begge dage.
Fantastisk
Efter 38 år med briller, tog jeg langt om længe springet til en operation, efter at flere venner havde anbefalet Kirugi rejser.
Dette har jeg ikke fortrudt, tog afsted 14 september 2012, og allerede næste dag var operationen overstået, og med hvilket resultat 110 % syn :D Personalet på klinikken var dygtige, kompetente, der burde ikke være noget at være nervøs for. Da min nervøsitet alligevel tog over, talte Elkjær mig igennem, en stor tak for det.
Lige så godt som operationen var sammenholdet blandt os der blev opereret, og vores partnere taler allerede om at vi skal have en "re-union" næste år, hvor det er deres tur til operationen.
Min tak kan ikke være stor nok, dette har bare været fantastisk .
Fantastisk!!
Jeg har lige været med Kirugirejser på en 4 dages tur til Izmir. 13/9 - 16/9 2012
Formålet var at få nye linser ( RLE), og kan kun sige at alt var proffesionelt, lige fra informationer til hospital.
Øjenoperationen gik planmæssigt og smertefrit, og allerede dagen efter havde jeg 100% syn.. Fantastisk!!. Kan varmt anbefale andre der overvejer at bruge Kirugirejser til laserbehandling af øjne.
Tak til Elkjær og mine skønne medpatienter.
Første dag i mit nye liv :)
Jeg har fået foretaget en fedmeoperation igennem kirurgiRejser august 2012. Jeg føler mig som født på ny. En stor special tak til Rejsekoordinator Atef El-Kher. Han var med hver enkelt person hele vejen. Fra KBH lufthavn til vi lå på operationenbordet, holdt os i hånden til vi sov. KirurgiRejser er absolut at anbefale. De er meget informative inden operationen i form af mails osv. Man føler sig ikke tabt på noget tidspunkt. Dr. Dillemann som udføre operationen er en yderst kompetent mand. Nr. 1 indenfor fedmeoperationer. Og man føler sig helt tryk i hans hænder.
Jeg vil til enhver tid anbefale KirurgiRejser til andre.
Kan varmt anbefales
Man betaler for nyt syn og det er hvad man får. Personalet er professionel, og ved hvad de laver, klinikken kører med høj standard. Rejsens forløb (4 dage) passer med de informationer man har fået udleveret hjemmefra.
Operationen tager ingen tid, har ikke haft smerter på noget tidspunkt og man ser normalt dagen efter.
Ja, normalt:)
Værelse på hotellet(Ismira) er ok, kun 2 engelske kanaler, resten på tyrkisk, alt virkede.
Maden(morgenmad) på hotellet var værre end maden på flyet. Dels fordi man ikke skal anstrenge sig særligt meget for at slå hotellets menu, dels fordi Turkish Airlines kan bare finde ud af det med catering:)
Men det trækker hverken op eller ned, det er ikke charterferie der bedømmes her.
Kan varmt anbefales, nok den bedste investering i mit liv indtil videre:)