KirurgiRejser Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I´ve just arrived back home to Denmark after a very pleasant stay in Turkey and surgery at Kaskaloglu Eye Hospital. The staff is VERY nice and caring - I was a little nervous before the su... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fik lavet en Gastric Sleeve operation d, 22-08-23 og alt er forløbet over al forventning. Super søde sygeplejersker, professionelle læger og andet dygtigt personale gjorde at man på intet tidspunk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

November 2014 Fik ordnet øjne (multi tri-fokale linser) Er efter 14 dage, tilfreds med resultatet. Kunne bestemt godt mærke indgrebet, men smerten forsvandt efter 15 min. Har ikke brugt læsebrill... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var afsted den 14. februar, troede jeg skulle ha lasik-operration, men efter alle undersøgelserne om fredagen viste det sig, at jeg havde grå stær,, så det blev til nye linser istedet for. Dette... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szpital prywatny

Napisane przez firmę

KirurgiRejser er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder behandling i udlandet: øjenkirurgi, fedmeoperation, kosmetisk kirurgi og fertilitetsbehandling. KirurgiRejser tilbyder kvalitet til lave priser, og operationer udføres af kirurger med stor erfaring inden for deres felt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk professionel

Besluttede mig for en øjenoperatiom. Kontaktede kirugirejser og fik en tid i Tyrkiet. Helt igennem fantastisk oplevelse. Fast kontaktperson på hospitalet. Alle tider holdt præcist. Bedst af alt, vågnede op og kunne se efter ca 4 timer. Nøjagtig som jeg var blevet lovet.

30 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Følte mig i trygge og dygtige hænder

Var i Kaunas i Litauen og fik fortaget en brystforstørende operation. Følte mig i trygge kompetente hænder, og alt blev forklaret, på en god måde, så jeg ikke var i tvivl om noget som helst. Personalet på hospitalet var søde og rare, og jeg manglede ikke noget.. Skal jeg kommentere på noget, er det sprog barrieren, da de geneneralt er meget dårlige til engelsk, men jeg havde altid adgang til en som kunne, og som fulgte mig hele vejen igennem forløbet.Så var tryg og tilfreds, og vil gerne anbefale kirurgirejser til andre.

18 września 2015
Oceniono na 4 z 5

God laser operation, men mangler forklaring.

Jeg savnede at lægerne gennemgik trin for trin, hvordan operationen ville fungere. F.eks. Skulle man kigge på en grøn prik, men når lægen så begynder at "skubbe" til øjet, flyver den grønne prik rundt. Så jeg følger så efter den, mens lægen gentagende siger "center, look at the green dot" Hvilket jeg jo gjorde? (Hvilket gav meget røde øjne)

Hvad lægen skulle have sagt, er at man skal se den grønne prik i begyndelsen, og så huske hvor "centrum" er. Så når hun roder med øjet, og prikken flyver rundt, skal man altså "IKKE" kigger efter den grønne prik, men holde øjet stille, og se hvor den grønne prik originalt var.

Vi var tre der fik operationen, og vi havde alle knald røde øjne bagefter, og lægen sagde at det sker når man ikke holder øjet stille. (Røde øjne er dog ufarligt, men irreterende)

Det vil sige at dette er altså måden det altid gør det på, hvor de kunne spare en masse folk for røde øjne, hvis de forklarede hvad der ville ske operationen, og ikke mens operation er i gang.

Ellers gik det meget godt, og jeg ser perfekt nu.

14 września 2015

Hjælpsom

Behandlingen på hospitalet var meget fint, både lægen og sygeplejerskerne var søde, men der var ikke nogle sygeplejersker der talte dansk/svensk, som oplyst, man de var dygtige.

De har styrer på tingene og de er så hjælpsom hele tiden man føler aldrig sig overladt til sig selv på noget tidspunkt.

21 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Meget professionelt og en rigtig god oplevelse

Jeg fik lavet GB i Belgien af Dr. Dillemans. I tiden optil operationen sneg der sig mange spørgsmål ind og hver gang jeg kontaktede KirurgiRejser fik jeg et meget kompetent svar, jeg følte mig tryg ved at rejse med dem og der var styr på det hele. En rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale KirurgiRejser.
Det eneste jeg ville ønske kunne have været anderledes var, at jeg gerne ville have vidst hvor hård ankomstdagen var og Brügge er en meget smuk by som jeg gerne ville have set lidt mere af, så afrejse sagen forinden konsultation med lægen er at foretrække.

21 sierpnia 2015

Gastrisk Sleeve

Jeg blev den 16/7 opereret af Dr.Dillemann i Belgien sammen med 2 andre søde kvinder. Jeg har absolut intet negativt at sige om KirurgiRejser, da jeg føler de har båret mig på hænder og fødder hele vejen igennem. Dr.Dillemann er meget sympatisk, varm og forstående og har HELDIGVIS også humor... :) Dette betyder meget når man er på sådan en rejse. Han er dybt reel. Fx kan det nævnes at jeg har en kronisk leversygdom, og lige inden jeg blev lagt i narkose siger Dr. Dillemann:"hvis jeg ser nogen tegn på en syg eller skadet lever, lukker jeg dig igen og så opererer vi dig ikke"!-Havde han været en "pengemaskine" havde han nok været ligeglad og bare gjort det. Dette fik mig til at føle mig endnu mere tryg. Der har heller ikke været komplikationer efterfølgende.

HVIS jeg skal give kirurgirejser noget lidt "negativt" kritik, så må det være at jeg ikke følte mig 100% klar til at blive udskrevet allerede dagen efter, men igen-Jeg oplevede ingen smerter så jeg tror at det var i mit hovede jeg ikke var klar :)

Alt i alt- total tjekket!

26 lipca 2015
Oceniono na 3 z 5

God medicinsk behandling.

Jeg i slut Juli i grækenland for at få en gastrisk bypass operation i grækenland.

da jeg ville bestille min rejse var Kirugirejser.dk meget høflige og meget interesserede, og servicen var helt i top. - men da jeg havde betalt faldt servicen drastisk. - de gør meget ud af at operationen er inkl transport imellem hotel/hospital/lufthavn. og de skriver at man er indlagt i 4 dage.

men når jeg så ankommer i grækenland skal vi selv stå for betaling af al taxakørsel, selvom deres kundeservice sagde at hvis guiderne ikke hentede en, så blev taxakørsel dækket. - dette talte jeg med dem om, og de begrundede det med at det var fordi vi ankom i lufthavnen om natten, fair nok. - men vi blev heller ikke hentet på hotellet når vi skulle på hospitalet - faktisk så vi slet ikke noget til nogle guider.

jeg fik at vide at jeg ville være indlagt i 4 dage. fra søndag til torsdag. - man kunne selv vælge om man ville indlægges søndag, dette fik vi at vide ville være kedeligt, da man ikke ville kunne gå ud fra hospitalet. - dog får vi at vide, efter vi har betalt hotel at man sagtens bare kunne blive indlagt om aftenen.

også blev vi udskrevet allerde onsdag i stedet for torsdag, hvilket betød, at vi havde 2 dage ekstra på hotel(3 i alt) end beregnet. det var en ekstaudgift på 1000kr.

konklusionen er at kirugirejser, ikke giver de rigtige oplysninger mundtligt inden bestilling, og at der hele tiden kommer lidt ekstraudgifter på der samlet gør udgiften højere end beregnet, også virker det ukoordineret.

behandlingen på hospitalet var super, både lægen og sygeplejerskerne er søde, dog var der ikke nogle sygeplejersker der talte dansk/svensk, som oplyst, - nogle kunne ikke engang engelsk. - dog var de dygtige.

25 lipca 2015

Mit livs beslutning

For en uge siden, den 16/7-15 var jeg i Belgien for at få en Gastrisk Bypass. Kirurgirejser bruger Dr. Dillemanns og det er virkeligt et godt valg. Han er den mest fantastiske, ærlige og kompetente læge jeg nogensinde har mødt. Han er absolut anbefalelseværdig. Kirurgirejser formidlede kontakten og sørgede for alt det praktiske, så jeg skulle bare møde op på hospitalet. Resten kørte af sig selv. Jeg er evigt taknemmelig og sikker på, at det er mit livs beslutning.
Jeg vil anbefale kirurgirejser til alle som har brug for en behandling i udlandet.

25 lipca 2015

Fantastisk oplevelse

22. Oktober 2014 tog jeg med flyet ned til Belgien, sammen med min mor, for at få min Gastric bypass.
Det var en super oplevelse! Jeg kom derned med en gruppe andre, super søde mennesker, som alle var i samme situation, som jeg selv.
Vi ankom til hospitalet i Brügge og fik en masse oplysninger og nogle sandwich, hvorefter at vi kom på hotellet. Senere skulle vi alle ud og spise på en SKØN restaurant og ud og kigge i Brügges smukke gader. Tidligt næste morgen blev vi hentet af bussen og skulle opereres. Idag næsten 8 måneder og 36 kg lettere har jeg endelig genfundet min selvtillid.
Alt i alt var det en fantastisk oplevelse!

22 czerwca 2015

God oplevelse med øjenkirurgi

Hospitalet som benyttes i Izmir lever fuldt ud op til vestlige standarder. God og tryg oplevelse hele vejen igennem. Ser nu perfekt efter 20 års brug af kontaktlinser.... Bedste penge givet ud😊

22 czerwca 2015

Ny verden

Jeg fik min øjenoperation for snart 1 måned siden. Det var en rigtig god oplevelse og service jeg fik både af Kirurgirejser og klinikken i Izmir. Selvom jeg blev noget usikker et par gange, da informationen fra klinikken var lidt sparsom, kan jeg kun sige, at jeg bestemt følte at jeg var i kompetente hænder. Jeg har ingen smerter/kløe/svie haft på noget tidspunkt, selvom jeg var blevet informeret om dette ville ske. Det eneste jeg "døjer med" er lidt lysfølsomhed. Men nu er en hel ny verden åbenbaret sig, jeg ser knivskarpt. Det kan klart anbefales.

8 maja 2015
Oceniono na 3 z 5

Nyt syn

Her et halvt år efter har jeg stadig perfekt syn.
Fin info fra rejsearrangørens side, han sammensatte mig med en anden gut som skulle på samme rejse. .

Dog ! Kunne godt tænke mig en guide med på hele forløbet på hospitalet, som kan engelsk ! Man bliver sgu en anelse usikkert, når der står en flok mennesker rundt om en og roder en i øjnene, uden man kan kommunikere med dem, eller ved hvad de skal foretage sig..

28 kwietnia 2015

Nyt syn i Izmir

November 2014
Fik ordnet øjne (multi tri-fokale linser) Er efter 14 dage, tilfreds med resultatet. Kunne bestemt godt mærke indgrebet, men smerten forsvandt efter 15 min. Har ikke brugt læsebriller siden :-) Mangler måske lidt en sparrings partner. Har lidt kløen og som om man har støv i øjnene (måske normalt ? )
Venlig hilsen Lene

15 grudnia 2014

super hele vejen igennem

Fik lavet en øjn laseroperation (femtosekund) hvilket var en super underlig oplevelse, men alt gik super fint. flinke folk på klinikken og super service fra kirugirejser.dk intet at klage over. ville ønske jeg havde fået det gjort før!

7 grudnia 2014

I trygge hænder

Man bliver sørget for hele vejen igennem forløbet, og føler sig altid i trygge hænder. Personalet på klinikken på BMP clinic, var utroligt omsorgsfulde og venlige, og stedet var fantastisk rent og pænt. Desuden er de meget dygtige og resultatet er super godt:-)

4 grudnia 2014

1 klasse behandling

Kan ikke rose dem nok

Der styr på tinge og de er så hjælpsom hele tiden man føler aldrig sig overlads til sig selv på noget tidst punkt

Og resultat er det beste vil anbefale dem til alle

3 grudnia 2014

Gastrisk bypass - min forvandling

Hej, jeg fik en gastrisk bypass i Belgien 28/2 2013, og vil da lige fortælle min solstråle historie :-)

Jeg gik fra at veje 98,4 med et BMI på 32, dårlige og hypermobile knæ, og eneste motion var min ridning.
I dag vejer jeg 64 kg, et BMI på 21,9, løber mellem 50 og 100 km i ugen, og løber halve og hele marathons.
Styrketræner 2-3 timer pr uge.

Jeg har det skønt, ingen følgevirkninger, ser skide godt ud, ingen hængende hud nogen steder (ud over brysterne, men har jo også to børn...)

Det har helt sikkert været den bedste løsning for mig, og jeg har helt sikkert følt mig i gode hænder, især hos den meget kompetente dr Dillemans.

Hvis jeg beslutter at jeg vil have udført andet, vil jeg bestemt overveje at bruge kirurgirejser igen.

11 września 2014
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk start på mit nye liv!

Jeg har hele tiden følt mig i gode hænder, og har aldrig været bange for at ringe en gang for meget..
Atef har hjulpet mig fint igennem det hele, og sørget for at jeg følte mig helt tryg..😃
Jeg har ikke på turen til Belgien på noget tidspunkt følt mig utryg eller nervøs..
Jeg vil helt sikkert anbefale kirurgirejser👍😃
Louise Sørensen

20 sierpnia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej