Reakcja na opinię
Die pokeball is eigenlijk echt cool. Mijn kind was meteen obsessed toen we hem openden. Verzending was ook prima, geen problemen.
Reakcja na opinię
Heel slecht bedrijf levering duurde ruim twee weken. Kwaliteit super slecht embleem op vest is prut. Vest kun je ook voor veel minder bestellen op Temu. Retourprocedure erg onduidelijk. Al twee keer v... Zobacz więcej
3L Assets, WeWork, 2 Dublin landings, North Wall, Dublin, Irlandia
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het is zo’n winkel waar je gewoon random leuke dingen vindt. Ik kocht uiteindelijk meer dan gepland lol.

Odpowiedź od Kinder World
Ik heb een paar cadeaus voor mijn nichtje gekocht en ze vond ze meteen leuk. Verpakking was simpel maar alles kwam veilig aan. Best een soepele ervaring.

Odpowiedź od Kinder World
Mijn dochter koos zelf de roze items en ze is er echt blij mee. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Odpowiedź od Kinder World
Het is geen luxe ofzo maar voor kinderspullen doet het precies wat het moet doen. Tevreden.

Odpowiedź od Kinder World
niet perfect maar zeker prima voor kinderspullen

Odpowiedź od Kinder World
Mijn dochter slaapt er nu letterlijk mee. dus ja, goede aankoop.

Odpowiedź od Kinder World
Het kleine draakje is eigenlijk echt schattig. Had niet gedacht dat ik dat zou zeggen maar ja, het is leuk en goed gemaakt.

Odpowiedź od Kinder World
de website is simpel maar werkt goed. werd nergens in de war van

Odpowiedź od Kinder World
levering ging soepel en product was zoals verwacht. geen problemen

Odpowiedź od Kinder World
iK HEB DE PAW PATROL VOERTUIGSET BESTELD EN EERLIJK GEZEGD WAS HET BETER DAN VERWACHT. dE TOREN VOELT STEVIG AAN EN DE DETAILS ZIJN NETJES VOOR DE PRIJS. mIJN ZOON BEGON ER METEEN MEE TE SPELEN ZONDER TE WACHTEN. lEVERING DUURDE ONGEVEER EEN WEEK MAAR ALLES KWAM NETJES AAN.

Odpowiedź od Kinder World
Niet de snelste verzending ooit maar alles kwam in goede staat aan. Geen echte klachten.

Odpowiedź od Kinder World
Ik heb een paar accessoires gekocht en ze zijn allemaal best goed voor de prijs. Niets bijzonders maar zeker het geld waard. Zou opnieuw bestellen.

Odpowiedź od Kinder World
De verpakking was netjes en niets was beschadigd. Klein detail maar ik let daar altijd op.

Odpowiedź od Kinder World
Had niet verwacht dat de kleuren zo fel zouden zijn in het echt. Ziet er beter uit dan op de foto’s.

Odpowiedź od Kinder World
De website was makkelijk te gebruiken en afrekenen ging snel. Ik vind het fijn dat ze veel opties op één plek hebben. Maakt cadeaus kopen veel makkelijker.

Odpowiedź od Kinder World
Ik had de recensies moeten lezen voordat ik op deze website bestelde. Ze verzenden rechtstreeks vanuit leveranciers buiten Europa, waarschijnlijk China. Het is nu twee weken geleden dat ik wat spullen bestelde om cadeau te geven aan het kind van een vriendin. Uiteraard kon ik het cadeau niet op tijd voor haar feestje afgeven. Nooit meer.

Odpowiedź od Kinder World
- Levering duurde erg lang, namelijk 3 weken.
- Omschrijving klopte niet met het artikel. Er stond bijvoorbeeld bij de wekker dat het konijnenoortje beweegt als de wekker afgaat en dat er een nachtlampje in zit, maar beide was niet het geval (omschrijving was waarschijnlijk van een ander artikel?)
- Het horloge heeft een andere kleur afbeelding op de wijzerplaat dan op de website staat afgebeeld (groen bloemetje in plaats van wit bloemetje)
- Horloge kostte 26 euro, maar is dat zeker niet waard (merkloos, slechte kwaliteit bandje, met het bandje verkeerd omgevouwen in een plastic hoesje ingepakt dus niet zoals je een horloge verpakt verwacht).
Terrible experience! I had to wait a whole month for my package, which was supposed to be a birthday gift for my son. When it finally arrived, I discovered it was a fake Paw Patrol tower from China with very poor quality. The product looks nothing like the original and feels very cheap. Complete waste of money. I strongly advise people not to buy from this store.

Odpowiedź od Kinder World
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.