Kikidee Recenzje 19

3. Sklep z produktami dla dzieci
  4. Sklep z zabawkami dla dzieci
  5. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Hos Kikidee finder du nøje udvalgt børnetøj, sko, legetøj og interiør til babyer og små børn – med fokus på kvalitet, funktionalitet og tidløst design. Vi har altid et bredt udvalg af fine gaveidéer til både barsel, dåb og fødselsdag. Bag Kikidee står vi, Mikela og Julie – svigerinder, kollegaer og passionerede butiksejere. Sammen driver vi vores hyggelige børneunivers i hjertet af Vejle, hvor den gode kundeoplevelse er i centrum. Vi lægger stor vægt på at skabe en varm og personlig stemning, hvor både store og små føler sig velkomne. Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at tage imod dig, både online og i butikken!

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Altid smil og service i topklasse hos Kikidee

Hos Kikidee bliver man altid mødt med smil og en utrolig imødekommenhed. Personalet yder en service i topklasse og går virkelig op i, at både børn og voksne føler sig velkomne.

Butikken byder på et lækkert og nøje udvalgt sortiment med kvalitetsprodukter. Det er tydeligt, at der er kræset for både stil, kvalitet og detaljer.

En varm anbefaling herfra ✨

4 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Fantastisk service. Super søde ekspedienter. Fik lige en kold øl mens fruen kiggede i butikken og gaver blev sirligt pakket ind. Tusinde tak for en mega go oplevelse. Bedste anbefalinger herfra til to super dygtige iværksættere.

8 października 2025
Logo Kikidee

Odpowiedź od Kikidee

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Matthias.

Det betyder meget for os, at i havde en god oplevelse - og at både service, stemning og gaveindpakning faldt i god jord.😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på!

Vi håber i har lyst til at besøge os en anden god gang. 😊

De bedste hilsner,
Kikidee

Vejles bedste børnetøjs-butik

Denne skønneste butik og den fineste webshop! Og de mest søde og hjælpsomme medarbejder. De yder den bedste service og varene bliver leveret lynhurtigt og ovenikøbet pakket ind. Kæmpe anbefaling herfra ❤

21 sierpnia 2025
Logo Kikidee

Odpowiedź od Kikidee

Kære Caroline,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både butikken og webshoppen - og at servicen og leveringen levede op til dine forvetninger. 😊

Vi sætter stor pris på din støtte og anbefaling - det betyder meget for os ❤

Kikidee Vejle

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk børneunivers med et bredt og…

Fantastisk børneunivers med et bredt og stilfuldt udvalg. Jeg har handlet flere gange i butikken, og pigerne leverer en fremragende shoppingoplevelse med godt humør og professionel vejledning, der giver en lyst til at komme igen 🙏🏼🥰 desuden er den nye webshop inspirerende, overskuelig og med top-service.

14 listopada 2024

Wauw en dejlig oplevelse

Virkelig hurtig levering 👏 har bestilt både med levering og til afhentning - begge måder spillede bare.
Virkelig en skøn butik, med de sødeste piger, man føler sig virkelig velkommen 😍

22 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Samarbejde med Amalie Sandgaard fotography!

Kan ikke forstå I vil samarbejde med Amalie Sandgaard Photography, jeres butik mister troværdigheden overfor mig, da I ønsker at samarbejde med en fotograf der bruger så ufine forretningsmetoder. Ellers en flot og hyggelig børnebutik med mange sjove ting.

6 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg og go service.

Kan klart anbefale denne hyggelige børnetøjsbutik i midten af vejle. Udvalget er stort og der er varer for enhver pengepung. Personalet har go viden om de produkter de sælger og yder en top service. Har rabat ordning hvilket jeg synes er så cool - go måde at sige tak til trofaste kunder.

17 grudnia 2013
Oceniono na 4 z 5

Sød lille butik

Absolut ikke sidste gang jeg kigger ind. Dejligt med en børnebutik i midtbyen, og sød og venlig betjening. Og god plads til barnevognen :D

1 lutego 2012
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej