Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prijs alert ingesteld voor een bepaalde LEGO set, maar krijg om de haverklap een mail vanuit Kieskeurig dat mijn set onder mijn ingestelde prijs zit. Alleen wanneer ik het dan bekijk word ik doorgelin... Zobacz więcej
Prijs kwaliteit, website heel toegankelijk. Ik kocht deze parfum zonder de geur tz kennen. Het is een top geur die heel lang blijft hangen. Zoek je een cadeau voor je man, partner, zoon,broer....... Zobacz więcej
Ik heb jaren reviews geschreven over door mij geteste producten, die voorheen gratis getest konden worden. Nu word bijna overal een soort van aankoop of vergoeding voor gevraagd, wat ik ergens wel beg... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland
Dane kontaktowe
Richard Holkade 8, 2033PZ, Haarlem, Holandia
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@kieskeurig.nl
- www.kieskeurig.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Rowenta X-FORCE flex 14.60
Bij Rowenta een nieuwe stofzuiger gekocht. Namelijk de X-FORCE flex 14.60. een zeer uitgebreide snoerloze stofzuiger, die kan buigen zodat het gemakkelijker is onder banken en of je bed. Na het afhalen van de stang heb je een kruimeldief voor als je snel even wat op wilt zuigen. En het is ook nog eens een stofzuiger die ook kan dweilen. Pakket wordt stevig ingepakt door Rowenta, goede beschrijvingen en alles netjes verpakt.
Het is een erg fijne stofzuiger! Het laadstation is gemakkelijk te monteren en hij laad snel op.
Ik ben so blij me met Rowenta…
Ik ben so blij me met Rowenta stofzuiger R07457 SUPER SILENT ik vind best merk, bedankt rowenta
Nep reviews bij meerdere producten
Helaas is dit bedrijf niet in staat om nep reviews eruit te halen. Positieve reviews komen bovenaan. Helaas

Elders goedkoper!
Kieskeurig doet zich voor als onafhankelijk. Niets is minder waar! Ze tonen alleen prijzen van aangesloten, betalende bedrijven. Dus elders bijna altijd goedkoper te vinden. Zoek via een zoekmachine en blader door naar de niet gesponsorde resultaten, dit kan je een hoop geld besparen! Laat je niet misleiden.

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Kieskeurig website werkte een poosje niet
Kieskeurigs website werkte niet (meer) je vond niet wat je zocht, de pagina scrollde maar door en je kon ook niet klikken op 'niet gevonden wat je zoekt?'. Dit heb ik al eerder gemerkt. "Bestaat het nog wel?" was mijn vraag.
Kieskeurig reageerde kies en keurig. Nu is het zo dat je nog wel meteen altijd de pagina met tv's en mobieltjes krijgt als je via Google gezocht hebt, maar de zoekbalk op de site zelf werkt weer, scrollen lukt ook (verschillende zoekargumenten getest) en de boel lijkt dus gelukkig weer in orde (11 juni).

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Beetje domme reclames van 90+ seconde…
Beetje domme reclames van 90+ seconde bij kinder videos op youtube echt kansloos deze partij heeft niets met kinder video's te maken.
Onbetrouwbaar. Omgekocht.
Het pretendeert onafhankelijk te zijn, maar ik heb meerdere producten gevonden die worden aangeprezen door Kieskeurig, waarbij de mindere kanten zijn weggelaten. Dom, want dit is met enig wantrpuwen gewoon te googlen op andere sites waar deze wel worden gemeld.
Zo worden bv televisies als uitstekend gemeld en een belangrijke component voor helder beeld, het Herzt percentage, niet gemeld....omdat het relatief lager is dsn je mag verwachten.
Je kunt dus niemand vertrouwen omdat er geld mee verdiend kan worden.
De website werkt voor geen meter
De website werkt voor geen meter. Filters toepassen? Werkt niet. T is gewone een slechte reclame site. AVOID
Een keurig nette en positieve…
Een keurig nette en positieve ervaringsreview over een jongstleden bij hun aangeschafte Bosch oven (en daarin ook vermeld wat in mijn ogen iets minder goed ging) over BCC Spijkenisse op kieskeurig geplaatst maar die is om onduidelijke redenen niet door hen geplaatst op het kieskeurig platform, ik heb dezelfde review gewoon op dit platform geplaatst en geen enkel probleem!
Kieskeurig jullie zijn in mijn ogen te “kieskeurig” en ik sla jullie hierbij in het vervolg over en ik denk dat meer mensen hier zo over denken als ik hier de reviews over jullie handelen lees!
Ik plaats deze review om mensen hiervoor te waarschuwen zodat ze niet hun kostbare tijd steken voor wat betreft het niet plaatsen van een review door jullie overdreven niets toedoende censuur!
Privacy
Je wordt verplicht tot een betaald account als je je privacy wilt behouden. Dit ondanks je recensies schrijft en voor hen hun werk doet.
Toegevoegde waarde Kieskeurig.nl???
Als je te kritisch wordt op Kieskeurig.nl dan wordt je review niet geplaatst. Ze denken echt kieskeurig te moeten zijn bij hun oordeel, maar slaan de plank volledig mis.
De toegevoegde waarde van Kieskeurig.nl is dan ook nul!

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Kieskeurig overtreedt de grondwet door beknotting van de vrijheid tot meningsuiting, d.w.z. CENSUUR
Als goed opgeleide Nederlander die een fatsoenlijk geformuleerde review wilde plaatste over het zeer slecht functioneren van Mediamarkt, stoort het me ten zeerste dat ik mijn review als geweigerd terugkreeg. Zoals anderen blijkbaar ook al hebben geconstateerd, past Kieskeurig Censuur toe en wordt de vrijheid van meningsuiting de das om gedaan. Hier volgt mijn reactie aan Kieskeurig:
"Hallo,
Ik heb zojuist mijn review aangepast, maar ben het absoluut niet eens met deze betutteling, die grenst aan censuur en beroving van de vrijheid van meningsuiting, hetgeen zelfs prominent in onze grondwet staat.
Mijn review heb ik keurig verwoord en het moet en zal een ieder duidelijk zijn dat dit is geschreven op basis van mijn persoonlijke ervaring met het (waardeloze) Mediamarkt bedrijf.
Ook heb ik goede ervaringen met de genoemde drie concurrerende bedrijven: Coolblue, BCC en anderen, dus heb ik het volste recht "man en paard" te noemen dus concrete namen te vermelden.
Immers had ik ook een review over Coolblue of BCC kunnen schrijven.
Persoonlijk vind ik het zeer onverstandig dat jullie op deze censuurtoer bezig zijn. Dat jullie reviews censureren is ook anderen gebleken, getuige diverse reacties op Google.
Ik begrijp dat jullie de review-sectie van Kieskeurig niet willen laten ontaarden in een "riool" als Twitter, maar dat jullie de oprechte en keurig geformuleerde review van een nette, fatsoenlijke, goed opgeleide Nederlander in de tang nemen vind ik beneden alle peil. Trustpilot en ervaringen.nl heeft zonder dit soort "gedoe" mijn reviews wel geplaatst.
Het is dat ik nadrukkelijk anderen in kennis wil stellen van mijn slechte ervaringen met Mediamarkt, want anders had ik nu jullie verzoek tot aanpassing totaal genegeerd.
Het ergste is dat ik vast niet de enige ben die dit zo ervaart en ik schat in dat zeker een kwart van alle door jullie gecensureerde reviews geen opvolging krijgt, zo niet meer.
Jammer want zo gaat veel ontevredenheid in de maatschappij over bedrijven verloren.
Zojuist heb ik mijn review conform jullie wens aangepast, maar dat is de eerste en laatste keer dat ik dat doe. Ook heb ik jullie enquete ingevuld.
Nee, zo moet het dus NIET, dames en heren van Kieskeurig!
Met vriendelijke groeten
[Mijn naam en titels]

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Drie keer na aanpassingen kreeg ik mijn…
Drie keer na aanpassingen kreeg ik mijn gecensureerde review retour. Lijkt er sterk op dat ik mijn eigen bevindingen met betrekking tot een slecht product niet mag ventileren.
Heb geen vertrouwen meer in de objectiviteit van dit platform.

Zeer slechte service
Slechtst denkbare service. Als je een eigenaar bent van een online winkel kijk dan zeker weg, want dit bedrijf verspilt je tijd, reageert niet op je e-mails en negeert je. BLIJF WEG!

Communicatie moeilijk
Erg leuk dat je producten mag testen en vervolgens een review kan plaatsen. Minder leuk is dat de communicatie onduidelijk is en je daardoor heel lang kan wachten tot je je borg terug krijgt. Daarnaast hebben ze een logistieke partner die zijn afspraken niet na komt op het laatste moment afspraken afzegt en de tv niet zoals afgesproken aan de muur monteert terwijl ik dit wel degelijk heb aangegeven.
Nooit meer
Mijn Senseo was nog in garantie toen ik deze binnenbracht. Toen ze deze aanpakten hebben ze niet vermeld dat er eventuele kosten aan verbonden zijn. Wat op zich niet mogelijk was want ging om toestel van amper 1 jaar oud. Toch kreeg ik een mail dat er geen garantie was want het was externe schade, en dat hier extra kosten aan verbonden zijn die ik diende te betalen. Toen ik me hierop verzette kon ik mijn onhersteld toestel komen halen.
Review onterecht afgekeurd
Lange review geschreven op Kieskeurig.nl over mijn tv. Uitsluitend verslag van mijn ervaring ermee. Kreeg later bericht dat het niet geplaatst is omdat ik te weinig over de tv zou hebben gezegd maar dat de review over de winkel en service zou gaan. Ik heb dat geen enkele keer genoemd! Die site is fake en onbetrouwbaar en schandalig dat ze doen voorkomen dat het een betrouwbaar platform is dat je helpt een goede keuze te maken. Volgens mij worden ze gewoon gesponsord door grote bedrijven en is het dus niet objectief en niet betrouwbaar.

Waardeloos platform voor reviews
Ik wilde een review plaatsen en kreeg een email dat ze mijn review niet konden plaatsen omdat ik andere personen zou oproepen gezamelijk actie te ondernemen tegen dit bedrijf.
Maar nergens in mijn hele review staat zoiets waar dat ook maar op zou kunnen duiden.
Waardeloos review systeem dus.
Mijn review was goed onderbouwd en alles was puur op feiten en waarheid berust.

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Kieskeurig censureert reviews, zaken bloot leggen mag niet.
Kieskeurig censureert reviews. Mijn review werd afgekeurd omdat ik over een bedrijf mijn ervaring had vertelt, dat het bedrijf niet open en transparant handelde, dat ik later achter het valsspel van dit bedrijf kwam en dit mocht ik niet schrijven van kiekeurig...
Dit antwoord kreeg ik terug van Kieskeurig:
"Dit bericht (review!) is door ons helaas niet geplaatst, omdat het een politiek statement bevat. Dat kunnen wij niet toestaan op ons forum."

Odpowiedź od Kieskeurig.nl
Ik heb sterk mijn twijfels over deze…
Ik heb sterk mijn twijfels over deze organisatie... een eerlijk kritisch review word tegen gehouden... een cijfer boven de 7 heeft lang leven..... mijn geloof in kieskeurig word per dag minder.

Doświadczenie Trustpilot