Schoen in verkeerde maat besteld en een 'omruiling' gevraagd via de website. 1e bestelling ingeleverd bij ParcelShop en bewijs van inlevering ontvangen. Daarna niets meer gehoord. De retourzending zit... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laat deze webshop aan je voorbij gaan Zeer onbeschofte klantenservice, halen allés uit de kast om je retourzending niet te moeten aannemen. Denk twee keer na voor je hier wat koopt. Jammer dat ze do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Webshop prijst aan met: "voor 22u besteld, volgende dag in huis" NOT! Ik wacht nu twee dagen, zonder nader bericht. Prijzen aanlokkelijk. Bestellen, makkelijk. Service en lever... Zobacz więcej
Heb gisteravond laat de New balance 9060 black/grey besteld. Kreeg ze meteen de volgende dag geleverd via postNL. Nou super tevreden en wat zitten deze schoenen heerlijk! Bedankt voor de snelle e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Via Bol.com schoenen besteld die door…
Via Bol.com schoenen - Jordan 4 - besteld die door kick shop geleverd werden.
Gisteren besteld en zojuist geleverd! Niets op aan te merken. Goede kwaliteit.

Boots van Blundstone
Ik had de boots van Blundstone al een tijdje op het oog, maar deze aanbieding kon ik niet laten gaan!
Originele Blundstone 500 boots, voor zeer mooie prijs. Volgende dag al geleverd!

Odpowiedź od kicksshop.nl
Een half jaar geleden sneakers besteld
Een half jaar geleden sneakers besteld. Deze waren al vrij snel kapot gegaan vond ik voor zo’n dure sneaker. Hierop een mail gestuurd naar kicksshop. Kreeg vrij snel reactie dat ze de mail doorsturen naar degene van het schoenmerk. Bleek een productiefout te zijn. Ik kreeg een tegoed bon van kicksshop. Snelle reactie. Goede service.

8 euro retourkosten
Hier laatst schoenen besteld en retour moeten sturen omdat ze niet passen. De levering ging prima, het retour was een stuk minder. Je wordt geacht je eigen retour te betalen wat neer komt op 8 euro. Dat ben ik nu dus kwijt voor het passen van de schoenen. Vind dat wel echt een schandalige prijs. Passen hoort gratis te zijn als klantenservice. Ook moet je bij het retourneren je label zelf uitprinten. Wie heeft er nu nog een printer thuis??
Ik bestel hier daardoor nooit meer. Geen zin om iedere keer 8 euro te betalen als ik iets niet pas. Bij de meeste andere online schoenenwinkels is het altijd gratis.

Odpowiedź od kicksshop.nl
Ik heb een order geplaatst bij…
Ik heb een order geplaatst bij Kicksshop, bevestigingsmail ontvangen maar daarna het grote niets. Bestelling zou de volgende dag geleverd worden, nu 3 werkdagen + weekend later nog steeds niets. 2 mail verstuurd voor info en verschillende keren telefonisch geprobeerd maar je krijgt niemand aan de lijn.

Perfecte en snelle bezorging
In de avond bestelling gedaan. Volgende middag al in huis. Top!

Afwachtend over levertijd
Ik heb een order geplaatst bij Kicksshop, en mail ontvangen dat ze de bestelling hebben ontvangen. Inmiddels nog geen bevestiging wanneer er nu verzonden gaat worden. (3 dg geleden order geplaatst).
Telefonisch zijn ze "gesloten" via chat en mail ook geen reactie. Ik hoop dat ze uiteindelijk wel mijn bestelling versturen en even laten weten wanneer ik mijn pakket bij het afhaalpunt kan ophalen.

Bestel hier niet!!!!
Bestel hier niet!!!!
Schoenen besteld verkeerde maat geleverd. Netjes een retour label ontvangen en hun zouden de juiste maat direct versturen… nooit gebeurd 3 dagen later zelf contact gezocht ineens schoenen uitverkocht!
Ben echt boos en teleurgesteld, zonder dat ik iets fout heb gedaan kan ik wel een post nl punt zoeken(wat niet in de buurt is en mij veel tijd kost ) om het pakket af te leveren. En dan afdoen met excuus. Voor mij 1x maar nooit weer.

Odpowiedź od kicksshop.nl
Voor 23:00 uur besteld, Zelfde dag verzonden!
Gistermiddag om 17:30u de schoenen besteld en vanmiddag om 16:30u kon ik ze al in ontvangst nemen! Prima verzonden, netjes verpakt. Prima service!

Scam
Laat deze webshop aan je voorbij gaan
Zeer onbeschofte klantenservice, halen allés uit de kast om je retourzending niet te moeten aannemen. Denk twee keer na voor je hier wat koopt. Jammer dat ze door hun onbestaande retourbeleid zoveel klanten mislopen.

Super service!
Bedankt voor de snelle en goede levering.
Krijgen van mij 5 sterren. Kan niet beter, zal hier zeker vaker bestellen. Qua prijs en kwaliteitsverhouding echt TOP.

Odpowiedź od kicksshop.nl
Defect artikel na 3 maanden doen ze…
Defect artikel na 3 maanden doen ze niks mee!!!

Odpowiedź od kicksshop.nl
Product is niet hetzelfde als de foto's…
Product is niet hetzelfde als de foto's op de website. Het kostte enige moeite om contact te krijgen, maar de retourkosten worden vergoed. Prima oplossing.

Precies naar verwachting
Dacht dat het oplichting was, na zien van reviews. Levering was gewoon naar verwachting en redelijke korting

Odpowiedź od kicksshop.nl
Krijg totaal niet geleverd wat ik…
Krijg totaal niet geleverd wat ik besteld heb...heb nike achoenen besteld en krijg theepot geleverd in doos...klantenservice nr doet het niet!!

Ook !
Ook !! ik heb (blijkt) nep UGG gekocht
Zeer slechte kwaliteit
en volle mep betaald
Staat klant slecht ter woord
Totaal geen service
Het bedrijf schiet meer dan te kort in alle fronten
Ze hebben nu een reactie onder dit bericht gezet maar is ongeloofwaardig
Mijn ervaring is en blijft zeer betreurenswaardig!

Hele goede service
Hele goede service! Toen na zes weken bleek dat de Dr Martens pijn bleven doen, werden ze direct vervangen omdat er een foutje aan de binnenkant bij stiknaad zat. Heel fijn zo snel opgelost.
Geen echte UGGS maar uGg's
Weet iedereen wel dat Kickshop uGg's verkopen en niet de Originele Uggs? Ik wist dat niet. Maar heb wel 150 euro betaald. Het materiaal voelt niet natuurlijk (zoals wol) aan, het lijkt synthetisch. De Uggs van mijn dochter, ergens anders gekocht, voelen heel natuurlijk, heel anders aan. Lopen ook veel fijner.
Ik krijg geen antwoord van kickshop van welk materiaal mijn uggs zijn gemaakt. Slechte webshop. Nooit meer kopen.

Odpowiedź od kicksshop.nl
Prima site met snelle verzending
Mijn man had hier 2 paar uggs besteld. Na het lezen van de reviews dacht ik €300 kwijt te zijn. De schoenen ‘s avonds om 18:30 uur besteld, de volgende dag om 08:00 uur bezorgd. Super tevreden!

Odpowiedź od kicksshop.nl
Wat een top site gister besteld vandaag…
Wat een top site gister besteld vandaag al binnen. Originele blundstone! super kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar !!! Dank voor de mooie schoenen!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.