Keukenmaxx Keukens Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een super leuke ochtend gehad met Richard. Het hele team is vriendelijk en we zijn goed verwend met lekkers door de gastvrouw. Er word goed meegedacht en hebben kundig advies gekregen. We z... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vervolg op eerder review: er zijn 4 nieuwe kastdeuren geleverd, na onderzoek bleek het geen water schade en heeft onze rechtsbijstandsverzekering ons schadeloos gesteld. Hopend dat onze verzekering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Keukenmaxx heeft ons op vakkundige wijze door het hele proces geholpen. Ze waren altijd bereikbaar voor advies en begeleiding. Ook de tussentijdse email correspondentie liep zeer vlot. De monteurs he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van af de afspraak om keuken uit te zoeken tot het moment dat alles achter de rug was is het geweldige ervaring. Veel contact gehad en niets was teveel

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O Keukenmaxx Keukens

Napisane przez firmę

Een designkeuken die helemaal bij je lifestyle past. Bij Keukenmaxx leggen we de verbinding tussen jouw lifestyle en jouw keuken. Tussen fashion en design. Tussen trendy en tijdloos.

Vanuit de hele wereld zoeken onze designers de mooiste trends om jou te inspireren. Een echte designkeuken ontdek je pas als je hem ziet, voelt en probeert. Ontdek de innovaties en bijzondere materialen van onze prachtige merken SieMatic, XXLine, Maxxclusive en i-luminate.

Onze showrooms

Onze keukendesigners verrassen je graag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Kom langs in een van onze showrooms in Hoofddorp, Barendrecht, Etten-Leur of Reeuwijk.

Keukenmaxx - your life, your style, your kitchen

Maak een afspraak

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Nogmaals zijn blij hoe alles opgepakt…

Nogmaals zijn blij hoe alles opgepakt en opgelost word als er een probleem is.

30 października 2024

Beste Henk,

We staan graag voor je klaar bij Keukenmaxx! Bedankt voor het compliment.

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden van aankoop tot en met plaatsen en service

Vanaf de koop van mijn Siematic keuken in oktober 2023 bij Keukenmaxx Barendrecht tot en met het plaatsen en de service erna kan ik niets anders zeggen dat wij waanzinnig tevreden zijn met alles.

23 października 2024

Beste meneer De Jong,

Dat vinden wij ontzettend fijn om te horen, wij wensen u nog vele jaren plezier van uw mooie keuken!

Oceniono na 5 z 5

Heel goede ervaringen van verkoop tot montage

Zeer vakkundige monteurs, vriendelijk en meedenkend. Alle medewerkers van verkoop, klantenservice en montage waar wij contact mee gehad hebben, zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. We zijn zeer blij met het eindresultaat.

23 października 2024

Beste mevrouw Pronk,

Als u tevreden bent dan zijn wij dit ook! Dank u voor deze mooie 5 sterren review, wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen en goed…

Zeer goed geholpen en goed geïnformeerd. Er is meegedacht en meegekeken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Ze maakten veel tijd vrij om ons zo goed mogelijk te helpen.

17 października 2024

Beste meneer Van Dijk,

Een keuken die past bij uw levensstijl. Dat is waar we voor staan bij Keukenmaxx!

Verdrietig

Ik heb in maart een keuken bij Keukenmaxx in Barendrecht gekocht van meer dan 40.000 euro (!) van het merk Siematic. Begin september, oftewel 6 maanden later, is deze geplaatst echter opgeleverd met diverse visuele gebreken. Keukenmaxx stuurde na oplevering een bevestiging van deze gebreken gevolgd door complete radiostilte. Geen idee wanneer dit opgelost gaat worden, er staat immers geen tijdstermijn bij. Zelf maar contact gezocht aangezien ik wil weten wanneer dit alles verholpen gaat worden. Per telefoon werd mij toegezegd dat de week daarna alles zou worden besteld en ik vervolgens teruggebeld zou worden met een datum wanneer alles geleverd zou worden. Dus ik geduldig een week wachten. Maar nee, wederom volledige radiostilte. Dus een klachtenbrief opgesteld en gemaild waarop ik een schriftelijke reactie ontving dat men op dit moment geen flauw idee heeft wanneer een en ander geleverd wordt.
Omdat het diverse gebreken zijn en ik graag in oplossingen denk heb ik voorgesteld of ze misschien deelleveringen kunnen aanbieden. Zo ontbreekt de beloofde verlichting, zijn 2 plinten niet juist en is heeft de buitenkant van een kast verkeerde afmetingen.
Maar helaas, inmiddels weer een week verder en NUL reactie van Keukenmaxx op deze vraag. Visite die langskomt om onze keuken te bewonderen schrikt van de gebreken. Alleen de plinten al die los tegen het kookeiland zijn geplaatst! Zo amateuristisch :-(
Let wel wij moesten meer dan 40.000 euro hiervoor neerleggen.
Dat iets misgaat bij zo’n project zou kunnen, alhoewel ik 6 maanden voorbereidingstijd best ruim vind.
Maar de volledig afwachtende houding van Keukenmaxx in deze stelt mij vreselijk teleur.
Je publiekelijk digitaal negatief uiten druist tegen mijn gevoel maar in deze kwestie voel ik mij machteloos; ik heb immers al alles betaald en zodoende geen ‘druk’ middel. Helaas een slechte review maar vooral een verdrietige consument.

9 września 2024

Beste mevrouw Bont,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat het enorm vervelend is wanneer een keuken niet naar wens wordt opgeleverd en de communicatie niet lekker verloopt. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken, ik of mijn collega komt hier bij u op terug.

Nicole Postma - Keukenmaxx
---------------------------------------------
30-09-2024

Beste mevrouw Bont,

Vanuit onze klantenservice heeft onze collega vanochtend persoonlijk contact met u gehad over uw review en de openstaande service. Hierbij zijn samen met u de status van uw dossier en het serviceproces toegelicht. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en zoals besproken wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak.

Oceniono na 4 z 5

Een aanrader!

Snel, deskundig, goede adviezen en niet opdringerig

10 września 2024

Beste Han,

Zoals u kan en mag verwachten bij Keukenmaxx. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Wederom zeer tevreden

In 2007 kochten wij onze eerste keuken bij Keukenmaxx. De uitstekende service en geleverde kwaliteit deed ons dit jaar terugkomen voor een nieuwe keuken. Wij werden uiterst vriendelijk en vakkundig begeleid door Anthony Borgers. Alles ging in goed overleg en hij nam alle tijd voor ons. Alle door ons voorgestelde veranderingen in het aanvankelijke plan werden zonder probleem doorgevoerd. De keuken kwam compleet en zonder schade op de afgesproken datum aan en werd vakkundig geplaatst.
Kortom: deze verkoper zouden wij iedereen willen aanraden. Wij zijn, voor de tweede keer, uiterst tevreden over Keukenmaxx.

17 maja 2024

Beste meneer/mevrouw Mulder,

Wat fijn om te horen dat wij wederom uw nieuwe keuken mochten verzorgen, dank u voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Teleurstellend

Op 14 juni 2024 op naar Keukenmaxx Etten-leur. 150 km rijden maar dat heb je ervoor over. Onderweg werden we gebeld of we in aantocht waren. Ter plaatsen een super ontvangst. Een prachtige keuken uitgezocht! Rond 40 a 45 k. Na anderhalve week zouden we bericht krijgen! 3 D materiaal en prijsopgave! Tijdens het naar buiten lopen zei ik nog tegen mijn vrouw: schitterende zaak. Hier kopen we een keuken! Helaas !!!mailbox/ spambox/ ongewenste reclame/ nagekeken! Geen enkel bericht! Na 2 maanden een telefoontje gemist van Keukenmaxx. De volgende dag gebeld om 09.45 uur! Niet alle personeel was aanwezig🤡🫣🥴 en men zou terug bellen! Helaas weer geen telefoontje! Het antwoord zal wel worden:”teleurstellend dat u niets gehoord heeft. We gaan het uitzoeken! “ maar daar schiet je geen meter mee op! Keukenmaxx heeft nog een hele weg af te leggen! Telefonisch kontakten gehad met Keukenmaxx. Zaak is netjes afgehandeld!

17 sierpnia 2024

Beste meneer Wolters,

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent. Graag willen wij uw dossier inzien maar helaas ontbreekt uw ordernummer. Heeft u deze wel ontvangen? Kunt u dit dan alsnog sturen via het privébericht die u via Trustpilot heeft ontvangen. Bij voorbaat dank.

Babs van Broeke - Keukenmaxx
-----------------------------------------------------------------------------------
20-08-2024

Beste meneer Wolters,

Ik heb vernomen vanuit de showroom dat er reeds telefonisch contact met u is opgenomen zoals u zelf ook aan geeft. Uw klacht is uitvoerig en naar tevredenheid met u besproken. Excuus nogmaals voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Zeer positief en goed geholpen

Fijne meedenkende verkoper die met goede ideeën kwam waardoor wij een prachtige keuken hebben samengesteld.

13 sierpnia 2024

Beste heer/mevrouw Angevaare,

Gefeliciteerd met uw prachtige nieuwe keuken en onze dank voor de complimenten. We zien het als onze belangrijkste taak om u de beste service te bieden!

Zeer goed geholpen door Michael

Zeer goed geholpen door Michael. De keuken is meteen getekend en we hebben meteen getekend

6 sierpnia 2024

Beste heer/mevrouw Kanhai,

Hartelijk dank voor uw mooie review en beoordeling. Het doet ons goed dat u zo tevreden bent.

super goed meegedacht

super leuk gesprek

13 lipca 2024

Beste meneer Schenk,

Dat zijn nog eens mooie woorden voor Keukenmaxx. Dank u wel!

Nicole Peeters - Keukenmaxx

Oceniono na 5 z 5

Vakkundig en vriendelijk geholpen!

Erg vriendelijk en vakkundig geholpen door Anthony Borgers. Dacht enorm mee, gaf behulpzaam zijn mening en deelde zijn inzichten (zonder opdringerig te zijn). Zou graag al mijn toekomstige keukens met zijn hulp kopen. Heeft ons geholpen aan een prachtige keuken.

5 lipca 2024

Beste meneer/mevrouw Boogaert,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw prachtige nieuwe keuken! Wij zien het als onze belangrijste taak om u de beste service en advies te bieden.

Teleurstellende Klantenservice van Keukenmaxx: Geen Reactie op Klacht

Een week geleden had ik hier een review geplaatst omdat ik me zo wanhopig voelde en hoopte dat ik eindelijk geholpen kon worden. Helaas heb ik tot op heden nog steeds niks van Keukenmaxx gehoord. Twee weken geleden werd mij aan de telefoon verteld dat ik binnen 48 uur teruggebeld zou worden. Vervolgens heb ik een week niks meer gehoord. Ik heb een review geplaatst waarop direct werd gereageerd, en er werd aangegeven dat er na het weekend contact met mij opgenomen zou worden. We zijn nu een week verder, maar ik heb helaas nog steeds niks vernomen van Keukenmaxx. Dit is een bewijs van hoe ze het afgelopen half jaar met mijn klacht zijn omgegaan. Ik ben echt heel erg teleurgesteld in dit bedrijf.
Voor iedereen die overweegt om bij Keukenmaxx iets aan te schaffen, ga alsjeblieft eerst na hoe ze met klachten omgaan. Negen van de tien keer heeft een klant geen klacht en verloopt alles soepel, maar hoe gaan ze om met die ene klant waarbij helaas niet alles goed is gegaan?

29 czerwca 2024

Beste Helai,

Vervelend om te horen dat er nog geen contact met u is opgenomen. Graag ga ik voor u na wat hier de reden van is en zorgen dat er alsnog een collega u gaat benaderen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Top Service!

18 czerwca 2024

Beste meneer/mevrouw Lookman,

Dank u voor de mooie 4 sterren review. Fijn om te zien dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Duidelijk en goed advies

Duidelijk en goed advies resulteerde in een snelle bestelling. Zo zouden alle keuken adviseurs moeten adviseren.

16 czerwca 2024

Beste Denis,

Bedankt voor het mooie compliment aan onze adviseurs! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was.

Vakmanschap …

Het was goed zaken doen met Keuken Maxx. De ontvangst in de winkel is hartelijk en gastvrij. Aardige mensen en goed advies. De installateurs zijn vakmensen. Alles liep volgens planning. Hier en daar moesten de puntjes op de i worden gezet. Ook dat werd klantvriendelijk opgelost.

4 kwietnia 2024

Beste mevrouw Kerklaan,

Keukenmaxx staat garant voor de allerbeste service. Voor, tijdens én na uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

25 jaar geleden onze eerste keuken hier…

25 jaar geleden onze eerste keuken hier gekocht. En nu een kwart eeuw later onze nieuwe. Dezelfde kwaliteit, service en professionaliteit als toen! Over 25 jaar kom ik zeker weer bij ze terug ;-)

6 czerwca 2024

Beste mevrouw Boogaert,

Wederom een keuken van Keukenmaxx gekocht met dezelfde kwaliteit, service en professionaliteit. Mooiere complimenten kunt u ons eigenlijk niet geven! Dank u wel hiervoor.

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn meer dan tevreden over Keukenmaxx

Wij zijn meer dan tevreden over Keukenmaxx. Van begin van ons aankoopproces door de adviseur (Anthony Borgers - Barendrecht) tot het inmeten, tot de levering, tot de montage en tot de nalevering. Alles top, een geoliede machine, goed op elkaar afgestemd en ingespeeld, duidelijk in de communicatie (ook vanuit de planning & administratie), niets is teveel. En het resultaat is echt prachtig!

15 maja 2024

Beste mevrouw Borst,

Dank u wel voor uw prachtige beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u veel kookplezier toewensen.

Nicole Peeters - Keukenmaxx

Oceniono na 5 z 5

Prima plaatsing van onze keuken

Prima plaatsing van onze keuken. Monteurs hebben goed meegedacht met ons en de uitvoering van het werk was keurig.

27 maja 2024

Beste heer/mevrouw Van den Hout,

De montage van uw keuken geheel naar wens uitgevoerd, dit is wat u ook mag verwachten van Keukenmaxx. Dank u voor de waardering die u onze monteurs geeft.

Oceniono na 4 z 5

Onze ervaring met Keukenmaxx is…

Onze ervaring met Keukenmaxx is positief.
Alles gaat netjes volgens plan en je ontvangt tijdig bericht over alles.
Alleen jammer dat er 1 minpuntje is.
Onze elektricien heeft meerdere malen contact gehad over de stroomtoevoer naar de Bora.
Helaas blijkt bij plaatsing van de keuken dat deze informatie niet juist was.
Misschien tip om in het vervolg hier meer aandacht aan te besteden.
Wanneer er krachtstroom aanwezig is, is er totaal geen probleem.

18 maja 2024

Beste meneer/mevrouw Kerstens,

Dank u voor de door u geboden feedback, wij gaan dit zeker intern bespreken. Indien u nog vragen heeft kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej