Kelkoo Danmark Recenzje 34

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Oceniono na 1 z 5

Fik over 1000 klik igennem men ingen salg. I samme periode have vi 25 salg på 1000 klik på Facebook og 20 på anden platform. Klikprisen var høj i starten, så sælgeren fra Kelkoo ønsket og sætte de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik hjælp af Alexander til opsætning af tracking på mine 2 hjemmesider glasfiber-center.dk og easy-nettrade.dk Det var fredag aften jeg skrev til ham, så jeg havde egenligt først forventet svar mand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gennem min stilling i en større dansk webshop har jeg haft et godt og givende samarbejde med Kelkoo. Vi havde ikke de store forventninger til platformen, men er blevet overrasket positivt. Vi har nu v... Zobacz więcej

1. Porównywarka cen
  2. Agencja e-commerce
  3. Agencja interaktywna
  4. Agencja marketingowa
  5. Agencja marketingu internetowego

Napisane przez firmę

Hvert sekund sammenligner vi tusindvis af produkter fra de bedste mærker, så du altid får de bedste tilbud. Hvis du har en webshop tilbyder vi både strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring ved at fremføre dine produkter gennem vores 2700 bæredygtige salgskanaler. Vi samarbejder med Danmarks største brands.

3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 1 z 5

ubruglig side

synes den hopper op i søgemaskinerne når man søger på noget, men den har ingen priser at sammenligne med.. totalt useless..

8 listopada 2011
Logo Kelkoo Danmark

Odpowiedź od Kelkoo Danmark

Det beklager vi, der er siden sket en del og vi har fået et nyt design og flere hundrede nye butikker med ombord og millioner produkter at søge og samligne priser med, tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 3 z 5

Ikke som det var en gang

Brugte en gang flittigt Kelkoo.dk

MEN nu synes jeg tit det sker at siden ikke er
opdateret og går man ind på et produkt er prisen
nogle gange anderledes.

Nogle gange finder siden også ting som slet ikke
har nogen realvantes til det som man søgte på.
Det kan selvfølgelig ske.

Små ting som irritere og så er det nemmere at bruge
en anden "søge" side hvor det bare virker hver gang.

1 października 2011

Såmænd okay

Okay, jeg bruger den måske ikke slavisk når jeg søger på produkter og producenter ...men de få gange jeg HAR brugt kelkoo har jeg fundet dét, jeg ledte efter hurtigt nok til at jeg ikke blev drevet til vanvid.

21 września 2011

gode oplevelser

Har oplevet flere gode handler

5 kwietnia 2011
Logo Kelkoo Danmark

Odpowiedź od Kelkoo Danmark

Tusind tak for at dele din oplevelse med os, det er vi virkelig glade for at læse, der er sket en del siden og vi sætter fortsat stor pris på din anmeldelse.

Okay side

Jeg var inde i kelkoo.dk dog skal i ikke sige de er dårlige eller de ikke holder hvad de lover de har kun hjemme sider til de i søger efter jeg Harry Potter and the half blood prince og de fandt nogen billige sider og jeg fik det jjeg bestilte to dage efter

16 lutego 2010
Oceniono na 2 z 5

Mangel

Hvis man søger på ford alufælge, er man inde og søge på biler til salg - findes der en mere direkte måde at bruge kelkoo på?
Niels

10 lutego 2009

Mange ens produkter...

Det er svært at sammenligne priserne på deres produkter, da identiske produkter ofte optræder flere gange.

Men dog har de en nem måde at finde produkter på og god søgning.

11 października 2008

Super side!

En god prissammenlignings-side, men Pricerunner (pendant til Kelkoo) er dog lidt mere brugervenlig. Har dog altid været glad ved at benytte Kelkoo.

15 czerwca 2008
Oceniono na 2 z 5

Forkerte oplysninger

Kelkoo's produktoplysninger indeholder alt for mange fejl.
F.eks opgives Sony KDL-40W4000 til 100 Hz, selvom det vitterlig er 50 Hz.
Sony KDL-40X3500 og Philips 32PFL9632 opgives til 50 Hz selvom de begge er 100 Hz.
Det er ærgerligt for forbrugere, forhandlere og producenter med disse fejlagtige oplysninger, som gør sammenligning upræcis.
Påpeger man disse forhold bliver man fuldstændig ignoreret i modsætning til Pricerunner, hvor sådanne henvendelser behandles seriøst. Hvis de indberettede oplysninger kan bekræftes, retter Pricerunner det prompte.
Kelkoo bør først og fremmest benytte producenternes oplysninger, og skulle der være fejl er det vel rimeligt at disse rettes, så forbrugerne får det bedst mulige grundlag for at gå videre til en forhandler.

12 czerwca 2008
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej