Hopeloos, doe het niet!
Hopeloos! Begin er niet aan! 1 ster is eigenlijk al teveel. Het voelt als oplichterij.
Onze kelder liep rond de kerst 2023 vol met grondwater door hoog grondwaterpeil. Je schrikt daar enorm van, en je wilt graag snel een oplossing.
Dit bedrijf speelt daar handig op in en vraagt voor een diagnose 228,21 euro en je moet vooraf betalen via een Tikkie!
Dhr van Es. is 10min binnen en heeft het dan al gezien. Als je op of aanmerkingen hebt, krijg je gelijk te horen;”ik heb geen werk nodig hoor, werk zat”.
Bij vertrek krijgen we te horen, het rapport ontvangt u in de loop van volgende week.
Voor de zekerheid hebben wij nog twee bedrijven ingeschakeld! Komen kijken zonder vooraf geld te vragen. Offerte dezelfde week netjes ontvangen.
Zie onderstaande diagnose voorstel van Kelderwaterdicht.nl niks daarvan is gebeurd. Alleen de rekening is betaald, zelfs geen factuur ontvangen.
Via de mail krijgen we de reactie; “ik ga er naar kijken, maar ik zit nog in het buitenland”
Vervolgens geen antwoorden meer ontvangen!
Bedankt voor uw aanvraag !
Ons diagnostisch onderzoek bestaat uit :
• Het doormeten van de constructie;
• Het dielektrisch doormeten van de constructie met betrekking tot vochtproblemen;
• Het onderzoeken van gebreken betreffende de constructie;
• Het rapporteren en het offreren van de werkzaamheden teneinde de problematiek te verhelpen;
• Kelderwaterdicht en de bijbehorende organisaties hebben alle beschikbare apparatuur in handen teneinde de juiste diagnose vast te stellen. Te weten: infrarood camera, vochtmeters tot 4 cm diepte, dauwpuntmetingen, luchtvochtigheid metingen, oppervlakte metingen en 15 jaar know how.
De kosten voor het onderzoek en rapportage zijn 188,60 exclusief BTW. De kosten worden via een betaalverzoek verzonden en dient u voorafgaand aan het bezoek te voldoen. De rapportage en de juiste oplossing ontvangt u na het bezoek binnen 3-5 werkdagen. Graag akkoord, dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in.
11 stycznia 2024
Opinia niezależna